FUNDUSZ PUSZKA - maluchy i Nadia nie żyją :( RATUJMY KOLEJNE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 15, 2010 15:56 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy do uśpienia POMOCY!! str 4

ALICJA Borgelt, kya, Agnese_gda bardzo dziękuję za pomoc.

Wysłałam Wam wszystkim prw

POMOC JESZCZE BARDZIEJ POTRZEBNA, JEDEN MALUCH UMARŁ :( aania ratuje pozostałe dwa :(

Dodatkowo do seja jedzie persiczka wyciągnięta z tego schronu, tutaj info z drugiego wątku

viewtopic.php?f=1&t=116828&start=105

a ja pozwolę sobie wkleić opis jej stanu za seja, kota jest w stanie tragicznym. seja mimo to zdecydowała się ją ratować, ale może Jej się to nie udać bez naszej pomocy :(

Przed chwilą rozmawiałam z Majencją.
Aż się płakać chce.
Odlezyny na łapkach, pod ogonem...ona ma tylko dwa zęby...od ponad tygodnia sama nie jadła...
Majencja robiła postój , żeby ją nawodnić /nakarmić, bo nie wiem co podskórnie podaje...
W ten kołtun ,który był pod ogonem załatwiała swoje potrzeby...te odleżyny są od tego...

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Śro wrz 15, 2010 16:01 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluch [*], persiczka -stan tragiczny.POMOZ

mam wpłatę od bebetka, oraz 30 zł od izydorka z bazarky kya, dziekuję :)

już uzupełniam rozliczenie w pierwszym poście :)
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Post » Czw wrz 16, 2010 8:43 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy PP :( POMOCY DOŁACZ DO FUNDUSZU!

Wczoraj wieczorem przyszła wiadomość z lecznicy, martwy maluch miał PP :(

Pozostałe dwa walczą o życie w szpitaliku :(

koszt dzienny szpitalika (tak niski tylko i wyłacznie dzięki berni) - 12 zł

do tego leczenie
:(

Przelewam aaania kolejne 100 zł

Uważam też że drugie 100 powinno trafić do seja, która ratuje w innym szpitalu persiczkę

Czy ktoś ma coś na przeciw??

CZY KTOŚ MOŻE NAS JESZCZE WSPOMÓC???? JAK PRZELEJĘ PIENIĄDZE DO AANIA I SEJA ZOSTANIE 150 zł A TO ZA MAŁO ŻEBY URATOWAĆ 3 KOCIE ŻYCIA O KTÓRE DZIEWCZYNY WALCZĄ. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

katgral

Post » Czw wrz 16, 2010 10:31 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy PP :( POMOCY DOŁACZ DO FUNDUSZU!

:1luvu: podnoszę :cry:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Czw wrz 16, 2010 20:59 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy PP :( POMOCY DOŁACZ DO FUNDUSZU!

ja dziś tylko na chwilkę, bo mnie TŻ od komp. goni. Zmarły maluszek miał potwierdzoną testem PP. pozostałe dwa dzieciaczki umieściłam w szpitaliku u wet. która je leczyła od początku. dotychczasowe koszty leczenia maleńtasów to:67 zl pierwsza wizyta, klacid 27zł, i druga poniedziałkowa 38zł. i trzecia wczorajsza, której nie dosyć, że nie zapłaciłam, ale wstyd się przyznać zapomniałam nawet spytać ile mam zapłacić. Wychodziłam z domu tak szybko, że nie więłam torebki z dokumentami i kasą.

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Czw wrz 16, 2010 21:06 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy PP :( POMOCY DOŁACZ DO FUNDUSZU!

przepraszam, że kawałkami, ale internet mi wywala.dziś rano małe rokowały co prawda bardzo ostrożnie, ale dobrze, były dość ożywione,nawet zainteresowane jedzeniem. tak, że prosimy o kciuki. całe mnóstwo kciuków

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Czw wrz 16, 2010 21:14 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy PP :( POMOCY DOŁACZ DO FUNDUSZU!

trzymam :ok: :ok: :ok: mocno, bo na razie nic więcej nie mogę

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Czw wrz 16, 2010 22:57 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy PP :( POMOCY DOŁACZ DO FUNDUSZU!

ściskamy kciuki i pazurki nieustająco, za Nadię też :ok: :ok: :ok:
szkoda maleńkiego... [*] :(
Obrazek

bebetka

Od: Nie wrz 05, 2010 16:59

Post » Pt wrz 17, 2010 16:56 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy PP :( POMOCY DOŁACZ DO FUNDUSZU!

Kciuki za maluchy :ok: :ok:

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pon wrz 20, 2010 11:53 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy PP :( POMOCY DOŁACZ DO FUNDUSZU!

Nadia umarła :(
maluszki też :(
pieprzony poniedziałek

aania odezwie się na wątku jak się uspokoi :( pozostał po maluszkach dług w lecznicy i straszny żal :(

rozliczenie zrobię jak dowiem się ile aania musi zapłacić za ratowanie maluszków

mam nadzieję że te śmierci nie pójdą na marne. Mam nadzieję że spróbujemy ratować kolejne koty z tego miejsca i ze każdemu kolejnemu się uda bo pomoc nie przyjdzie z apóźno :(
Obrazek

katgral

Post » Pon paź 11, 2010 20:46 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy i Nadia nie żyją :( RATUJMY KOLEJNE

cisza w wątku...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Wto paź 12, 2010 22:27 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy i Nadia nie żyją :( RATUJMY KOLEJNE

seja pisze:cisza w wątku...

wątek będzie uzupełniony do końca weekendu, rozliczenie zostanie zrobione, aania będzie w schronie w sobotę i mam nadzieję będziemy działac dalej w miarę środków i możliwości. To że tej 4 się nie udało nie oznacza że kolejnym się nie uda!
Obrazek

katgral

Post » Czw paź 21, 2010 12:49 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy i Nadia nie żyją :( RATUJMY KOLEJNE

Co dalej dziewczyny :?:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

[poprzednia][następna]