Moderator: Estraven
zabers pisze:* - nie przeszkadzają mi rewolucje w mieszkaniu. Bardzo lubię remontowe zawirowania. Dostaję wtedy turbodoładowania.
Avian pisze:zabers pisze:* - nie przeszkadzają mi rewolucje w mieszkaniu. Bardzo lubię remontowe zawirowania. Dostaję wtedy turbodoładowania.
Widziałam.
Potwierdzam.
To była rewolucja !Nadal ledwo chodzę
A widzialas filmik instruktazowy podawania kotu tabletki w moim podpisie?zabers pisze:Kredka mi się dziś zbiesiła i stanowczo odmówiła połknięcia tabletki. co ja jej tę pigułę włożyłam do pyszczka, to ona cyk i wypluwała. "Noż babo, myślę, opór? Dywersja? Sprzeciw? No to ja cię z lewej flanki" I rozpuściłam tabletkę. Wtedy już nie było "to tamto". Strzykawa poszła w ruch i ... tak, proszę Szanownych Państwa, boski zabers po raz kolejny odniósł spektakularny sukces. Tadam!![]()
Birfanka pisze: A widzialas filmik instruktazowy podawania kotu tabletki w moim podpisie?
zabers pisze: Korzystając z dziury internetowej postanowiłam zająć się pracą społecznie użyteczną i zrobić to, czego szczerze nienawidzę - poprasować. Nie dość, że to nuda, to jeszcze syzyfowa praca. Tak, wiem, wiele innych rzeczy podpada pod tę samą kategorię, ale jakoś prasowanie wydaje mi się jedną z najdurniejszych rzeczy. Stanęłam jednak na wysokości zadania i teraz szafa jest znowu pełna... do czasu następnej akcji.
zabers pisze:anulka111 - no, przynajmniej ktoś mnie rozumie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 209 gości