Zuzu nadal szuka domu i prosi o jedzonko. Po kastracji.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro wrz 15, 2010 13:18 Re: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOM

poszło!
kocia mama Jokera, Nunu i Pankraca :D

asantir

Od: Wto wrz 14, 2010 19:53

Post » Śro wrz 15, 2010 13:31 Re: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOM

Czyli fajny domek się szykuje dla Zuzu :D
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Śro wrz 15, 2010 13:44 Re: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOM

Też mam taką nadzieje :roll: :mrgreen:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro wrz 15, 2010 14:00 Re: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOM

O, ja także mam nadzieję. Joker chodzi smutny całe dnie i futerko mu zmatowiało. Chyba z tesknoty za Leonem, a to dopiero drugi dzień..

asantir

Post » Śro wrz 15, 2010 21:50 Re: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOM

zobaczymy, czas pokażę .....

może futerko matowe po karmie?
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Czw wrz 16, 2010 9:52 Re: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOM

No nie wiem właśnie, od dawna ją je i zawsze się świecił. Leon był jego mentorem, zawsze go bronił, nawet jak ja się złościłam jak młody coś naposicił, to Leon stawał między nami, jak pies nie chciał dać mu spokoju, bo wciąż chciał się bawić i ciągnął go za uszy to Leon przychodził i pac psa po mordzie łapą i był spokój. Młody zaczynał siadać tak samo jak stary, zachowywać się jak on, a teraz został sam. szkoda mi go strasznie, bo najpierw zabrali go od mamci i rodzeństwa a teraz zniknął jego przyjaciel. To jest kociak z adhd, oprócz tego strachajło, boi się każdego dźwięku, jak długopis sturla się ze stołu na ziemię to ucieka jak najdalej. a teraz leży ciągle, jakby wzdychał. Pani doktor mówi, ze zdrowy ciapciak, ale smutny. Osłuchała opukała, zajrzała w ryjek i oczka, brzuch wymacała. I zdrowy jak ryba (zobaczymy tylko co z krwi wyjdzie, ale prawdopodobnie nic) tylko smutny strasznie. Staram się go zachęcać do zabawy, sznureczki podrzucać, już nawet kocyk poświęciłam, by robić myszy pod kocem (Joker uwielbia polować na moja rękę poruszającą się pod jakimś materiałem, inaczej z ręką się nie bawi), no nic, zobaczymy.

ps. od dziś jestem bez komputera na jakiś czas, więc prosiłabym o info na telefon. Mam jednak nadzieję, że będzie pozytywne, ale oczywiście jak najlepsze dla kociaka, bo to priorytet.

Buziaki!

asantir

Post » Czw wrz 16, 2010 18:40 Re: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOM

szkoda, bardzo szkoda, ze dostalam odpowiedz negatywna, chcialabym tylko, oczywiscie jesli mozna, wiedziec jakich kryteriow nie spelniam by dac malemu dobry i kochajacy dom.

asantir

Post » Czw wrz 16, 2010 18:44 Re: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOM

O rany :(
Przeciez dobrze sie domek zapowiadal...
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
Obrazek

ewaw

Post » Czw wrz 16, 2010 18:47 Re: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOM

Asantir, dla wielu osób wymogiem absolutnie bezwzględnym jest niewypuszczanie kotów na dwór, pewnie o to chodzi
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw wrz 16, 2010 18:48 Re: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOM

no tez tak myslalam. :(

asantir

Post » Czw wrz 16, 2010 18:50 Re: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOM

Ale przeciez asantir zapewnila, ze nie wypusci kota...

PS: Nie oceniam decyzji Ani, po prostu tez chcialaby zrozumiec.
Bo domkow malo, zwlaszcza dobrych,
a asantir przeciez chciala dac kochajacy domek.
Obrazek

ewaw

Post » Czw wrz 16, 2010 18:52 Re: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOM

PS. asantir, nie martw sie, jest tyle kociakow do wziecia na tym forum,
ze na pewno jakis inny wpadnie Ci w oko i w serce...
Zobacz chocby kociaki u Joli K, znow jej przybylo kilka malych znajd...
Obrazek

ewaw

Post » Czw wrz 16, 2010 18:54 Re: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOM

Albo zobacz w moim podpisie kotki z Radomska, niektóre z nich mogą chyba iść do domków wychodzacych :D
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw wrz 16, 2010 19:00 Re: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOM

asantir
jest kilka powodów, napisałam w pw, mana nadziej,z e zrozumiesz
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Czw wrz 16, 2010 19:45 Re: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOM

powtarzam jak do znudzenia :) moj dom nie jest wychodzacy. Po stokroc nie.
No sie uczepiliscie tego biednego szatanka jakim byl Leon ;)

Edit. Dzieki wszystko za rady, skorystam, gdy tylko dorwe komputer, pisanie naforum za pomoca telefenu to strasznie trudna i kosztowna sprawa, choc przyznam szczerze, po prostu zakochalam sie w Zuzu, taki podobny do Leona :( no i zawsze chcialam miec kota, ktory sie tuli, kocha, lasi i jest przytulakiem. Leon byl typem podwokowca, ksiecia kotow, ogladaj, ale nie glaszcz, a Joker to strachliwa ciamajdka, ktora jak w nocy musnie sie przez sen wlasnym ogonem to ucieka ze strachu :D

asantir

[poprzednia][następna]