Lemoniada pisze:Fri pisze:moś! prawdziwy moś doczytujący!![]()
...fajnie wiedzieć, że wszystkie tu jesteście i że jest do kogo wracać
No tak, a moja prośba o powrót z lipca pozostała bez odzewu. Czuję się zlekceważona i dotknięta
jaka prośba z lipca???

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:Fri pisze:moś! prawdziwy moś doczytujący!![]()
...fajnie wiedzieć, że wszystkie tu jesteście i że jest do kogo wracać
No tak, a moja prośba o powrót z lipca pozostała bez odzewu. Czuję się zlekceważona i dotknięta
Fri pisze:jaka prośba z lipca???
Fri pisze:jakoś tak meble wybierałam bez przekonania, dawno straciłam powera do gniazdowienia, urządzania wystroju, czucia się u siebie...![]()
do łóżka nie możemy z TŻ przywyknąć za to koty mają raj
:
magdaradek pisze:następnym etapem będzie spanie osobnoTy na lóżku on w składziku...... i ewentualne powroty na weekendy, coby nie zapomnieć jak TŻ w całości wygląda
![]()
![]()
Georg-inia pisze:magdaradek pisze:następnym etapem będzie spanie osobnoTy na lóżku on w składziku...... i ewentualne powroty na weekendy, coby nie zapomnieć jak TŻ w całości wygląda
![]()
![]()
Magda, bój się Boga i dobrych ludzi![]()
sypialnia jest super, zawsze chciałam mieć i mam, nawet teraz, mimo znaczącego
ograniczenia przestrzeni. I mam łóżko, ale w związku z ww ograniczeniem, nie moje ukochane 1,80 cm szerokie - ino wąskie, z 1,40 cm ma... ciasno... niewygodnie i w ogóle się zastanawiam nad powrotem na podłogę...
Usuwanie zebranych przez fafnaście lat przydasiów i dlamieciów przeżyłam w maju, 6 worów jak na trupa koców, ręczników i ciuchów zawiozłam do schroniska, kilka na ranczo... przygotowałam sobie torbę na "śmieci" kuchenne, różne takie plastikowe pojemniczki, tackę bez nóżki, stare sitko, itp. Spakowałam, wyniosłam, postawiłam koło śmietnika. BŁĄD! po przeprowadzce znalazłam tę torbę w składziku TŻ-ta. Chomik cholerny! śmieciarz! i jeszcze do mnie mówi, żebym tam nie zaglądała, bo przecież wyrzuciłam, to mi niepotrzebne. Ciekawe po co mu stare, popękane sitko, które można kupić w każdym sklepie za ok. 5 zł![]()
![]()
Fri pisze:Georg-inia pisze:magdaradek pisze:następnym etapem będzie spanie osobnoTy na lóżku on w składziku...... i ewentualne powroty na weekendy, coby nie zapomnieć jak TŻ w całości wygląda
![]()
![]()
Magda, bój się Boga i dobrych ludzi![]()
sypialnia jest super, zawsze chciałam mieć i mam, nawet teraz, mimo znaczącego
ograniczenia przestrzeni. I mam łóżko, ale w związku z ww ograniczeniem, nie moje ukochane 1,80 cm szerokie - ino wąskie, z 1,40 cm ma... ciasno... niewygodnie i w ogóle się zastanawiam nad powrotem na podłogę...
Usuwanie zebranych przez fafnaście lat przydasiów i dlamieciów przeżyłam w maju, 6 worów jak na trupa koców, ręczników i ciuchów zawiozłam do schroniska, kilka na ranczo... przygotowałam sobie torbę na "śmieci" kuchenne, różne takie plastikowe pojemniczki, tackę bez nóżki, stare sitko, itp. Spakowałam, wyniosłam, postawiłam koło śmietnika. BŁĄD! po przeprowadzce znalazłam tę torbę w składziku TŻ-ta. Chomik cholerny! śmieciarz! i jeszcze do mnie mówi, żebym tam nie zaglądała, bo przecież wyrzuciłam, to mi niepotrzebne. Ciekawe po co mu stare, popękane sitko, które można kupić w każdym sklepie za ok. 5 zł![]()
![]()
Georginia, sie popłakałam ze śmiechu, ale i z rozpaczy (notabene - genialne słowa: przydasie i dlamiecieadoptuję do słownika podręcznego, mogiemogie?! i za każdym razem, gdy bedę cytować, pomyślę o Tobie ciepło
), bo to ja takim chomikiem jestem, a TŻ przez dwa dni wynosił wory, niektóre potejemnie (- wyrzuciłeś moje wysokie obcasy??? MOJE wysokie obcasy???!!! - kobieto, stare dawno przeczytane nie widziałem nigdy, żebyś do nich wracała... - ale ja KOCHAM WYSOKIE OBCASY!!!
)
do innych wrzucał przydasie i dlamiecie na moich oczach, stosując dośc agresywną terapię: wyrzucam, widzisz? wyrzucam, bo zarośniesz stertami jak Twój Ojciec
straszne się pustki teraz porobiły, fajnie, fajnie, ale nie zabiłam chomika w Chomiku...
jeszcze tylko muszę ciuchy przebrać, no żal mi wszystkiego, nawet gdy niemodne, i litanie odmawiam nad każdą bluzką...
Fri pisze: (notabene - genialne słowa: przydasie i dlamiecieadoptuję do słownika podręcznego, mogiemogie?! i za każdym razem, gdy bedę cytować, pomyślę o Tobie ciepło
![]()
Asia_Siunia pisze:...zbierałam, bo moda się zmieniała i nie wyrzucałam -bo w końcu można czasem w tym po domu czy koło domy chodzić...
Fri pisze:ja znajduje rzeczy, które miałam na sobie RAZ, albo wcale, jeszcze metka się dynda... szkoda mi tego dla PCK, bo te kontenery sterczące tu i ówdzie to tylko logo PCK mają, a rzeczy z nich trafiają do ciuchlandów lub do fabryk robiących z nich czyściwo do maszyn, a PCK odpalają jakiś procent...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka i 118 gości