To nie kod, a cały banerek

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OlaLola pisze:Kolejny problem, to to, że kilka kotek około 4 jeszcze urodzi…. Nie ma dt żeby im teraz zrobić sterylki
OlaLola pisze:nie nie ma domów tymczasowych, a jak nie ma domów tymczasowych nie będzie sterylek.
OlaLola pisze:ja nie mam doświadczenia w robieniu sterylizacji, ale nie wyobrażam sobie wysłanie dzikiej kotki do Krakowa czy Warszawy na 10dni na dt po sterylkowe i jej powrót, Nie wyobrażam sobie tego po prostu.... może nie mam wyobraźni. Ja na pewno takiej kotki nie wyślę na tak daleką drogę...
a z dorosłych kotek oswojone są tylko dwie, (jedna tylko w ciąży) Na chwilę obecną wraz z fundacją Elpis nadzieja dla zwierząt chcemy wyegzekwować pieniądze na sterylizację od miasta, gdyż jest to ich świętym obowiązkiem... Nie chce zabierać ciężko uzbieranej kasy innym kotom, dopóty dopóki nie będę mieć pewności, że miasto nas oleje. W tej sprawie są czynione kroki.
Nie widziałaś, że szukałam to już nie mój problem.... Był tytuł, że szukamy DT na tym wątku i na wątku Terminator... nie znalazł się dt dla Terminator nawet na 3 dni.... W Tarnowskich Górach nie ma szpitaliku, są tylko lecznice, sztuk trzy o ile się nie mylę i żadna nie ma możliwości przetrzymania kotki, nie mówiąc o tym, że za darmo żaden tego nie zrobi....
Poza tym, fajnie się mówi o sterylkach aborcyjnych, ale o tym, że kotka traci mnóstwo krwi, może wpaść we wstrząs i może mieć więcej komplikacji niż po normalnej sterylce o tym się nie mówi... ja się po prostu o nie boje...
i jeszcze co do tytułu wątków, nie ma dt dla kociąt (które podbierają dzieci i nie wiadomo co z nimi robią ) nie mam dt dla kociaka, którego jak dziś zobaczyłam to mi się serce krajało, bo ma taki koci katar, że jak kichnie to jego "kichi" lecą na 3 km do przodu i zaraz mi pozaraża całą mniej lub bardziej zdrową resztę i nie mam dt dla podrzuconej nowej kotki, która sobie sama nie poradzi a raz jest, a raz jej nie ma, więc niestety nie potrzebujemy jednego tymczasu, ale kilka. Nie mówiąc o tym, że większość ludzi ma swoje koty, a ja nie zagwarantuje, że kotka, którą wezmą na dt niczego nie przyniesie....
OlaLola pisze:Na facebooku mi wyskoczył taki napis "Przykro nam, ale nie spełniasz wszystkich wymagań, aby zarejestrować na się na facebooku"... nie wiem o co im chodzi, wypełniłam wszystkie pola....![]()
OlaLola pisze:to jest chyba link do tego facebooka....
http://www.facebook.com/settings/?tab=p ... 1595766317 proszę rozsyłajcie wątek i zapraszajcie mnie, bo ja jeszcze nie wiem jak się zaprasza....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości