Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 15, 2010 13:38 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Znaczy ja w samą pore z tym bejsbolem

Obrazek

Maja rację dziewczyny - nie wolno dać się zastraszyć. Chowano nas troche w takich stereotypach, że jak mówimy nie to znaczy tak i tym podobne kocopały i stąd bierze sie to nieuzasadnione poczucie winy. To ON ma problem, nie Ty. I drzyj się wtedy ile fabryka dała :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro wrz 15, 2010 13:46 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Miałam kiedyś podobny problem ze strasznie aroganckim i chamskim kierowcą Prezydenta Miasta. W oczach mi pociemniało i dałam TAKI pokaz możliwości werbalnych przy kilkunastu świadkach, że kutas nie wiedział co ze sobą zrobić :twisted:
A problem tkwił w tym, że on był blisko prezydenta i żadna przede mną nie śmiała zaprotestować przeciwko takim "niewinnym' macankom :mrgreen:
Muszę Ci powiedzieć, że tłumacząc mu co sądzę i gdzie może sobie wsadzić te łapy ani przez chwilę nie pomyślałam o konsekwencjach - tak mnie poniosło :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro wrz 15, 2010 13:51 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Na piatek mam termin z ta policjantka. Od razu mi powiedziala, ze jak jej opowiem o jakims kriminale, to musi zrobic tez dochodzenie a jak nie, to mi pomoze strategie opracowac. Boze, kamien mi z serca spadl, ze mnie bierze na serio.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro wrz 15, 2010 13:52 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

AYO :ok:

Ulżyło mi Dorotka, że ktoś tam u Was normalnie reaguje na takie niegodziwości, ufff ... ! :D Znaczy jakby co może liczyć na miejscu na wsparcie ? Cieszę się, że policjantka sensowna ! Dasz radę, nie jesteś sama :ok: My tu jesteś my :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro wrz 15, 2010 13:53 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

SecretFire pisze:Na piatek mam termin z ta policjantka. Od razu mi powiedziala, ze jak jej opowiem o jakims kriminale, to musi zrobic tez dochodzenie a jak nie, to mi pomoze strategie opracowac. Boze, kamien mi z serca spadl, ze mnie bierze na serio.

No widzisz! :ok:
Grunt, to się nie poddawać i nie dać zastraszyć :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 15, 2010 13:54 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

No widzisz :ok:

Boimy sie wychylić, żeby sie nie ośmieszyć albo nie być posądzonym o prowokowanie. To w mniejszym wymiarze ale tak jak z ofiarą gwałtu.
One wszystkie tego chcą :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro wrz 15, 2010 13:57 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Wiesz AYO, ten kij sie przyda jeszcze, bo mi sie zdaje, ze rano bedzie dalej szlo.
Moze to tez dla mnie jest takie zle, bo nigdy mi nie wolno bylo sie bronic. Zawsze mowiono mi, ze inni sa slabsi albo nie wolno kogos bic albo sie "jak ktos mi to ja jemu" no i z dziecinstwa mam takie pewne przezycia, ktore tu nie moge opisac. Cala paczka tego teraz ze mnie wyplywa i mam uczucie, ze mnie zaleje. On mi jakos teraz dal reszte. Trace glowe.

SecretFire

Post » Śro wrz 15, 2010 13:59 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Wlasnie o to chodzi AYO. Naprawde siedzialam teraz caly czas i myslalam nad tym, ze ja jestem winna.
Do mamy dzwonilam a ona tylko: No i co ja Ci teraz mam pomoc?
Mamo, wysluchac i powiedziec, ze jestes dla mnie?!

SecretFire

Post » Śro wrz 15, 2010 14:03 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Secret głowa do góry :ok: Jak się go boisz to sobie go wyobraź jak siedzi jak na kiblu i ma sraczkę albo zatwardzenie i robi miny aż mu oczy wypadają :twisted: - to zawsze pomaga i wtedy gość staje się maleńki i śmieszny po prostu. :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro wrz 15, 2010 14:56 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Gibutkowa :ryk:
Secret, nie daj się i nie myśl, że to Twoja wina! Nie wiem, co to za ludzie, że tak się ich boisz, ale uważaj na siebie!

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Śro wrz 15, 2010 14:59 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Kiedys Wam puszcze PW i troche opisze, tak to raczej nie... Ide do domu, bo nie moge dalej i rezygnuje z treningu. Nie dam dzis rady.

SecretFire

Post » Śro wrz 15, 2010 16:32 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

3maj się! :ok: :1luvu:

Erin

Post » Śro wrz 15, 2010 20:54 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Obrazek Co za dzien!
Nie moge patrzec na oczy, glowa od ryczenia peka i ide spac.
Droga do domu byla koszmarna, bo to dziala na mnie jak wodospad. Moze dla niektorych z Was by to bylo inne przezycie. U mnie to wywolalo zawalenie tamy, ktora tak starannie ubudowalam... Caly droge pytalam uniwersum, czy im tam u gory to juz wystarczy i czy wreszcie dostane inna prace.

Odebralam moje "lozko" i juz stoi i czeka na pierwszy uzytek. Ciekawe jak sie bedzie w nim spalo. Ale i tak wezme cos na uspokojenie.
Zycze Wam spokojnych snow i jeszcze raz dziekuje, ze dla mnie jestescie. Moja mama mi po poludniu powiedziala, ze jest dumna ze mnie, ze ide na policje po pomoc.

Dobranoc Obrazek

SecretFire

Post » Czw wrz 16, 2010 6:26 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Cześć Słonko! :)
Mam nadzieję, że nocka minęła spokojnie?

Erin

Post » Czw wrz 16, 2010 6:55 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Hey Izunia. Obrazek
Po polskim nerwosolu spalam jak zabita. Nowe lozko jest super i koty uwielbiaja sie znowu pod nie chowac i biegac pod nim. Emil mi naturalnie pomagal skrecac i srubki chowal. Moze myslal, ze jak sie nia nie polozy, to male bebisie wyskocza.

Oczy mam strasznie spuchniete i musialam uzyc sporo pudru, ale ze jutro do policji kriminalnej ide, daje mi duzo sily. Moja najlepsza kolezanka potwierdzila mi, ze ta policjantka jest bardzo dobra i taki matczyny typ. A przez telefon mi powiedziala, ze jak to jest jakas zbrodnia, to ona bedzie musiala dochodzenie robic. Ja jej powiedzialam, ze jeszcze nie, ale musze sie nauczyc takim typom odpowiednio sie stawiac i bronic.
On dzis rano tylko powiedzial krotko "Hallo" i zwial. A za piec minut przychodzi kwadratowa dupa i juz nie bede sama.

SecretFire

[poprzednia][następna]