Wawa FRYGA.... (***)...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 15, 2010 12:07 Re: Wawa-koteńka FRYGA-proszę DTczyli aamms o jakąś info o kotce

przeczytaj własne posty ok? a potem się zastanów proszę. To takie proste.... :D
Serniczek

Post » Śro wrz 15, 2010 12:17 Re: Wawa-koteńka FRYGA-proszę DTczyli aamms o jakąś info o kotce

Serniczek pisze:przeczytaj własne posty ok? a potem się zastanów proszę. To takie proste.... :D

zacytuj te które Cię uraziły - tak jak ja zacytowałam Twoje obrażające (choć nie mnie) słowa. Bedzie łatwiej.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro wrz 15, 2010 12:18 Re: Wawa-cudna, radosna, 2mczna koteńka FRYGA - czeka na DS!

Serniczek pisze:I żeby była jasność-dalszej dyskusji w tej kwestii nie przewiduję EOT.

poza tym, Serniczku, jestes niekonsekwentna :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro wrz 15, 2010 12:28 Re: Wawa-cudna, radosna, 2mczna koteńka FRYGA - czeka na DS!

Marzenia11 pisze:
Serniczek pisze:I żeby była jasność-dalszej dyskusji w tej kwestii nie przewiduję EOT.

Złociutka......miłego dnia i pomyśl zanim napiszesz. Zwłaszcza o Aamms ....nie tylko ja tak uważam jak widzisz. Myślisz ,że danie kotu domu to takie proste? To takie nic? ze można sobie po kimś jezdzić tak jak Ty? Mogłas do niej napisac pw -jesli chcias jakieś info-zamiast jechać po bandzie na forum. Teraz wiesz,że nie miałaś racji i zamiast to przyjąc do wiadomości-każdemu kto zwrócił Ci uwage na niestosownośc Twojego zachowania wytykasz co popadnie.Śmieszne to :ryk:
Jeszcze raz Ci mówie i jak widac nie tylko ja.To nie było fair-a nawet grubo nie fair.I ja zawsze ale to zawsze-na takie coś zareaguję. Bo Aamms jest ostatnia Osobą do której możesz miec jakiekolwiek pretensje o cokolwiek. Moją niekonsekwencja tego nie usprawiedliwisz.
Ale fakt-koniec gadki. :kotek:
Serniczek

Post » Śro wrz 15, 2010 12:55 Re: Wawa-cudna, radosna, 2mczna koteńka FRYGA - czeka na DS!

Serniczek pisze:
Marzenia11 pisze:

Złociutka......miłego dnia i pomyśl zanim napiszesz. Zwłaszcza o Aamms ....nie tylko ja tak uważam jak widzisz. Myślisz ,że danie kotu domu to takie proste? To takie nic? ze można sobie po kimś jezdzić tak jak Ty? Mogłas do niej napisac pw -jesli chcias jakieś info-zamiast jechać po bandzie na forum. Teraz wiesz,że nie miałaś racji i zamiast to przyjąc do wiadomości-każdemu kto zwrócił Ci uwage na niestosownośc Twojego zachowania wytykasz co popadnie.Śmieszne to :ryk:
Jeszcze raz Ci mówie i jak widac nie tylko ja.To nie było fair-a nawet grubo nie fair.I ja zawsze ale to zawsze-na takie coś zareaguję. Bo Aamms jest ostatnia Osobą do której możesz miec jakiekolwiek pretensje o cokolwiek. Moją niekonsekwencja tego nie usprawiedliwisz.
Ale fakt-koniec gadki. :kotek:

Jeżeli prośbę o zdjęcia i informacje o kotce traktujesz jako jechanie po bandzie to.... Poprosiłam Ciebie o zacytowanie moich słów - nie zrobiłaś tego - to też o czymś świadczy. Po mojej prośbie aamms od razu wkleiła zdjęcia i napisała co nieco - więc chyba się nie obraziła, tak jak ty w jej imieniu. A z osob ktore mi zwracają uwagę to jesteś tylko Ty i Zofia&Sasza, choć ona nie zarzuca mi dalej jakiegoś obrażania, po moich wyjasnieniach.

Gwoli ścisłości Serniczek - zobacz na daty, kiedy aamms pisała o Frydze w tym wątku. I ile jest jej wpisów. I powtórzę raz jeszcze - przyjmowałam to i mimo braku informacji podrzucałam wątek, gdyż usłyszałam od aamms, że nie będzie tak często na forum. Po czym pewnego popołudnia zobaczyłam, ze aamms jak najbardziej jest na forum, wcale nie raz na 10 dni czy dwa tygodnie, tylko o wiele częściej i pisze w różnych wątkach tylko nie o Frydze. Więc wybacz, ale jak mam tę sytuację rozumieć?
To nie jest pytanie do Ciebie, co najwyżej do aamms.

Marzenia11

Post » Śro wrz 15, 2010 12:58 Re: Wawa FRYGA nie ma już wątku..

Niestety, ja także widzę w Twoich postach agresję. A teraz ta zmiana tytułu. Czy naprawdę sądzisz, że takie postępowanie służy kici?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro wrz 15, 2010 13:06 Re: Wawa FRYGA nie ma już wątku..

Zofia&Sasza pisze:Niestety, ja także widzę w Twoich postach agresję. A teraz ta zmiana tytułu. Czy naprawdę sądzisz, że takie postępowanie służy kici?

Naprawdę proszę Cię, zacytuj moje słowa, w których jest agresja - i proszę jak najbardziej szczerze, zebym wiedziała, co może kogoś urażać. Zmiana tytułu wynika z faktu, ze ten wątek nie jest już o Frydze i nie widzę możliwości linkowania go komukolwiek zainteresowanemu kotką. To już są tradycyjne na miau emocjonalne przepychanki. Masz inne zdanie?
I proszę Cię raz jeszcze o zacytowanie moich słów. Inaczej to są zarzuty bez uzasadnienia czyli mało wiarygodne.

Marzenia11

Post » Śro wrz 15, 2010 19:23 Re: Wawa FRYGA nie ma już wątku..

Wniosek dla aamms - nie dawać DT. :?

Czy ten wątek i informacje w nim zawarte są krytyczne dla adopcji?

Nie.

Informacje do ogłoszeń można uzyskać na pw, telefonicznie. Dobre zdjęcia do ogłoszeń zrobić samej.

Wymóg stawiany DT by prowadził wątek kotu do adopcji jest co najmniej dziwny.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Śro wrz 15, 2010 19:53 Re: Wawa FRYGA nie ma już wątku..

MariaD pisze:
Wymóg stawiany DT by prowadził wątek kotu do adopcji jest co najmniej dziwny.

Nie wymagam od aamms prowadzenia wątku, jedynie informacji o kotce.

Aktywność aamms w wątku - proszę bardzo, skoro juz tak musiałam zrobić:
Fryga pojechała do aamms 20 lipca - amms umieściła informacje 20, 21, 23, 24, 25, 28 i 30 lipca. I było super, zresztą się dziwiłam i cieszylam że mimo bycia zajętą pisze.
Sierpień - 11 (czyli od 30go trochę czasu), 15, 16, 18, 19, 29.
Wrzesień - 11.
Koniec.

Ja dlatego poprosiłam aamms gdyż umawiałyśmy się, ze ona informacje o kotce przekazywać będzie. Ja robię ogłoszenia (i są) oraz biorę na siebie pierwsze rozmowy z zainteresowanymi osobami.
I proszę, odpowiedzcie mi, jak ja mam się czuć i rozumieć sytuację, gdy aamms mówi: nie będę dużo pisać, bo nie mam czasu wchodzić na miau, po czym widzę, ze regularnie bywa w innych wątkach?
Oczywiście nikt nie ma obowiązku pisać, ale my się umawiałyśmy na informacje. mogę zrozumieć, jeśliby aamms stwierdziła, ze nie będzie pisać o frydze tu, tylko w swoim wątku - ale też takiej informacji nie było.
Ja nikogo nie oceniam tylko przedstawiam fakty. Widzę, że to jest trudne do przyjęcia, ale to już nic na to nie poradzę. jakoś nikt kto mi zarzuca agresję, nie zacytował moich słów na popracie swojej opinii.

Marzenia11

Post » Śro wrz 15, 2010 21:34 Re: Wawa FRYGA nie ma już wątku..

Rada jest prosta.

Weź Frygę od aamms do siebie. Będziesz mieć informację i zdjęcia z pierwszej ręki do wątku. I odciążysz aamms z opieki nad kotką.

Napisałaś do aamms pw/malia z pytaniem o kotkę? Czy tylko czekałaś na wpisy w tym wątku? Zadzwoniłaś do niej?

Wyliczanie komuś gdzie i kiedy i co pisał na forum jest wg mnie nie w porządku.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Śro wrz 15, 2010 21:57 Re: Wawa FRYGA nie ma już wątku..

Według Ciebie wszystko co robię i jak myślę jest nie w porządku, bo nie jest zgodne z Twoim myśleniem. Ale ja mam prawo myślec jak chcę, odwoływać się do faktów oraz umopwy z aamms.

Marzenia11

Post » Czw wrz 16, 2010 6:38 Re: Wawa FRYGA nie ma już wątku..

Marzenia11 pisze:
Zofia&Sasza pisze:Niestety, ja także widzę w Twoich postach agresję. A teraz ta zmiana tytułu. Czy naprawdę sądzisz, że takie postępowanie służy kici?

Naprawdę proszę Cię, zacytuj moje słowa, w których jest agresja - i proszę jak najbardziej szczerze, zebym wiedziała, co może kogoś urażać. Zmiana tytułu wynika z faktu, ze ten wątek nie jest już o Frydze i nie widzę możliwości linkowania go komukolwiek zainteresowanemu kotką. To już są tradycyjne na miau emocjonalne przepychanki. Masz inne zdanie?
I proszę Cię raz jeszcze o zacytowanie moich słów. Inaczej to są zarzuty bez uzasadnienia czyli mało wiarygodne.
na skleroze dobry jest Bilobil. Cos o kpinie jest w Twoich postach i inne "jakże miłe " insynuacje. Załosna jestes Marzeniu-nie ma o czym z Toba rozmawiac. Jesli możesz cos zrobić dla Frygi- to zrób. jesli nie to trudno. Pomożemy Aamms w opiece nad nią i wyadoptowaniu do domu na zawsze. Dobrego domu. To wiąże się z kosztami,poświęceniem czasu ( sprawdzenie domów)długą opieką nad małą itd. Aamms ma kto pomóc( na szczescie) Jestem przekonana,ze raczej Cie wśród starających sie pomóc-nie spotkamy. :evil:
Nie wiem czy wiesz ale wyadoptowałysmy z Aamms mnóstwo kotów z Puchatkowa.
Ciebie przy tym nie było jakoś.....więc zanim jeszcze cos klepniesz-zrób cos dla Frygi. Wreszcie!!!! :evil:

Zamykam wątek na prośbę Autorki.
E.
Serniczek

Post » Czw wrz 29, 2016 23:33 Re: Wawa FRYGA

Fryga odeszla ... 28.09.2016 (**)(**)(**)...

Marzenia11

Post » Czw wrz 29, 2016 23:44 Re: Wawa FRYGA.... (***)...

:cry:
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Pt wrz 30, 2016 7:01 Re: Wawa FRYGA.... (***)...

[*]
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]