Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Serniczek pisze:przeczytaj własne posty ok? a potem się zastanów proszę. To takie proste....
Serniczek pisze:I żeby była jasność-dalszej dyskusji w tej kwestii nie przewiduję EOT.
Złociutka......miłego dnia i pomyśl zanim napiszesz. Zwłaszcza o Aamms ....nie tylko ja tak uważam jak widzisz. Myślisz ,że danie kotu domu to takie proste? To takie nic? ze można sobie po kimś jezdzić tak jak Ty? Mogłas do niej napisac pw -jesli chcias jakieś info-zamiast jechać po bandzie na forum. Teraz wiesz,że nie miałaś racji i zamiast to przyjąc do wiadomości-każdemu kto zwrócił Ci uwage na niestosownośc Twojego zachowania wytykasz co popadnie.Śmieszne toMarzenia11 pisze:Serniczek pisze:I żeby była jasność-dalszej dyskusji w tej kwestii nie przewiduję EOT.
poza tym, Serniczku, jestes niekonsekwentna
Serniczek pisze:Złociutka......miłego dnia i pomyśl zanim napiszesz. Zwłaszcza o Aamms ....nie tylko ja tak uważam jak widzisz. Myślisz ,że danie kotu domu to takie proste? To takie nic? ze można sobie po kimś jezdzić tak jak Ty? Mogłas do niej napisac pw -jesli chcias jakieś info-zamiast jechać po bandzie na forum. Teraz wiesz,że nie miałaś racji i zamiast to przyjąc do wiadomości-każdemu kto zwrócił Ci uwage na niestosownośc Twojego zachowania wytykasz co popadnie.Śmieszne toMarzenia11 pisze:Serniczek pisze:I żeby była jasność-dalszej dyskusji w tej kwestii nie przewiduję EOT.
poza tym, Serniczku, jestes niekonsekwentna![]()
Jeszcze raz Ci mówie i jak widac nie tylko ja.To nie było fair-a nawet grubo nie fair.I ja zawsze ale to zawsze-na takie coś zareaguję. Bo Aamms jest ostatnia Osobą do której możesz miec jakiekolwiek pretensje o cokolwiek. Moją niekonsekwencja tego nie usprawiedliwisz.
Ale fakt-koniec gadki.
Zofia&Sasza pisze:Niestety, ja także widzę w Twoich postach agresję. A teraz ta zmiana tytułu. Czy naprawdę sądzisz, że takie postępowanie służy kici?
MariaD pisze:
Wymóg stawiany DT by prowadził wątek kotu do adopcji jest co najmniej dziwny.
na skleroze dobry jest Bilobil. Cos o kpinie jest w Twoich postach i inne "jakże miłe " insynuacje. Załosna jestes Marzeniu-nie ma o czym z Toba rozmawiac. Jesli możesz cos zrobić dla Frygi- to zrób. jesli nie to trudno. Pomożemy Aamms w opiece nad nią i wyadoptowaniu do domu na zawsze. Dobrego domu. To wiąże się z kosztami,poświęceniem czasu ( sprawdzenie domów)długą opieką nad małą itd. Aamms ma kto pomóc( na szczescie) Jestem przekonana,ze raczej Cie wśród starających sie pomóc-nie spotkamy.Marzenia11 pisze:Zofia&Sasza pisze:Niestety, ja także widzę w Twoich postach agresję. A teraz ta zmiana tytułu. Czy naprawdę sądzisz, że takie postępowanie służy kici?
Naprawdę proszę Cię, zacytuj moje słowa, w których jest agresja - i proszę jak najbardziej szczerze, zebym wiedziała, co może kogoś urażać. Zmiana tytułu wynika z faktu, ze ten wątek nie jest już o Frydze i nie widzę możliwości linkowania go komukolwiek zainteresowanemu kotką. To już są tradycyjne na miau emocjonalne przepychanki. Masz inne zdanie?
I proszę Cię raz jeszcze o zacytowanie moich słów. Inaczej to są zarzuty bez uzasadnienia czyli mało wiarygodne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 32 gości