Jana pisze:
No, no, no... ale połów. Szacun. Ale nie zazdroszczę "obróbki" tego wszystkiego.
My byliśmy dwie godziny. Nazbieraliśmy tyle, że całe sobotnie popołudnie zamiast oswajać kociaki obrabiałam grzyby

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:
sibia pisze:Aj. Współczuję i kciuki trzymam.
Jana, konsultacja, help. U kogo zrobiłabyś usunięcie jaja wnetrowi, którego nerki źle znoszą narkozę?
Będąc, dla przykładu, histeryczką?
Szukam kogoś, kto zrozumie, że ja nie żartuję i naprawdę będę siedzieć pod salą operacyjną.
Płaczę nawet jak myślę o tej operacji, a muszę ją zrobić, bo cholernik znaczy wszystko w domu i łazi nie wiadomo gdzie. A szczęśliwy jest taki, jak szczypiorek.
iceangel pisze:sibia pisze:Aj. Współczuję i kciuki trzymam.
Jana, konsultacja, help. U kogo zrobiłabyś usunięcie jaja wnetrowi, którego nerki źle znoszą narkozę?
Szukam kogoś, kto zrozumie, że ja nie żartuję i naprawdę będę siedzieć pod salą operacyjną.
Płaczę nawet jak myślę o tej operacji, a muszę ją zrobić, bo cholernik znaczy wszystko w domu i łazi nie wiadomo gdzie. A szczęśliwy jest taki, jak szczypiorek.
Poproś o możliwość asystowania, mi to bardzo pomaga, byłam przy zabiegach wszystkich moich kotów. Widzę, jak oddychają, mam możliwość sprawdzenia, czy lekarz robi wszystko tak jak powinien, nie potrafiłabym czekać w domu lub pod salą operacyjną.
Jana pisze:iceangel pisze:sibia pisze:Aj. Współczuję i kciuki trzymam.
Poproś o możliwość asystowania, mi to bardzo pomaga, byłam przy zabiegach wszystkich moich kotów. Widzę, jak oddychają, mam możliwość sprawdzenia, czy lekarz robi wszystko tak jak powinien, nie potrafiłabym czekać w domu lub pod salą operacyjną.
Mało który wet chyba na to pozwoli. Wetka, którą polecam, na pewno nie.
Jana pisze:Choćby nie wiem jak znajomy był wet, nie powinien dopuszczać do asystowania histeryczki![]()
VVu pisze:Dziś Jana biedna jest - nie dość, że dentysta, to jeszcze odcięta od internetu...
Za jej ząb:.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 24 gości