Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:aams - wiem, bo widzę w innych watkach, że na forum bywasz ale wątku Frygi nie odwiedzasz - możesz wytłumaczyć swoje stanowisko w sprawie tej kotki? jak mam rozumiec ten brak odwiedzania wątku i troski o znalezienie Frydze domu stałego? Juz nawet nie linkuję osobom szukającym kotki do adopcji tego wątku, bo to krótko mowiąc jest kpina.
aamms pisze:Marzenia11 pisze:aams - wiem, bo widzę w innych watkach, że na forum bywasz ale wątku Frygi nie odwiedzasz - możesz wytłumaczyć swoje stanowisko w sprawie tej kotki? jak mam rozumiec ten brak odwiedzania wątku i troski o znalezienie Frydze domu stałego? Juz nawet nie linkuję osobom szukającym kotki do adopcji tego wątku, bo to krótko mowiąc jest kpina.
O Frydze piszę tutaj: viewtopic.php?f=1&t=101428&hilit=moje+kociska&start=1305
jak widzisz, również dosyć lakonicznie..
Uprzedzałam, że mam mało czasu i nie siedzę na forum tyle co kiedyś..
A jeśli chodzi o szukanie domu, to o ile pamiętam, ja oferowałam tymczas a to Ty miałaś się zająć ogłoszeniami..
Jeśli ktoś chce pogadać w sprawie koteczki, masz przecież mój telefon i na wszelki wypadek podaję również adres mailowy: aamms@adopcjepuchatkowa.pl
najłatwiej nawrzucać-wszystko jedno czy ma się racje czy nieMarzenia11 pisze:aamms pisze:Marzenia11 pisze:aams - wiem, bo widzę w innych watkach, że na forum bywasz ale wątku Frygi nie odwiedzasz - możesz wytłumaczyć swoje stanowisko w sprawie tej kotki? jak mam rozumiec ten brak odwiedzania wątku i troski o znalezienie Frydze domu stałego? Juz nawet nie linkuję osobom szukającym kotki do adopcji tego wątku, bo to krótko mowiąc jest kpina.
O Frydze piszę tutaj: viewtopic.php?f=1&t=101428&hilit=moje+kociska&start=1305
jak widzisz, również dosyć lakonicznie..
Uprzedzałam, że mam mało czasu i nie siedzę na forum tyle co kiedyś..
A jeśli chodzi o szukanie domu, to o ile pamiętam, ja oferowałam tymczas a to Ty miałaś się zająć ogłoszeniami..
Jeśli ktoś chce pogadać w sprawie koteczki, masz przecież mój telefon i na wszelki wypadek podaję również adres mailowy: aamms@adopcjepuchatkowa.pl
Zgadza się. I Twój brak czasu uwzględniałam dopóki nie zobaczyłam, że spokojnie odwiedzasz i piszesz, wcale nie lakonicznie, w inncyn wątkach. Dlatego się zdenerwowałam. Fryga ma wątek jeden, i warto go pilnować. Nikomu nie będzie chciało się przebijać przez wątek wielu kotów poszukując o niej informacji, tym bardziej, ze piszesz lakonicznie.\
Ogłoszenia są, ludzie się nawet interesują tylko co mam im powiedzieć - że ostatnią wiadomość mam z połowy sieprnia???? Zastanów się. Skoro jesteś zajęta to pierwsze filtry kandydatów na domek bym zrobiła. A co, ktoś zadzwoni a ja mam mowić, żeby dzwonmił dalej? Że to nie ten telefon? Poza tym mam wrażenie, że nie chcesz wyadoptować Frygi. I jesli tak jest to taka informacja jest potrzebna - ściągnę banerek i miejsce przyda się innym kotom.
Serniczek pisze:najłatwiej nawrzucać-wszystko jedno czy ma się racje czy nieDużo mniej ciekawie ale za to skuteczniej jest napisac pw i zasięgnąć informacji oraz zaproponowac pomoc jeśli ktos ma ochotę pomóc.
Pewne Twoje sformułowania i oceny pozostawiaja wiele do zyczenia w kwestii tzw kultury osobistej Skoro pouczasz Marzeniu-czuj się pouczona. My z Puchatkowa się do siebie tak nie zwracamy.
I do innych również.I żeby była jasność-dalszej dyskusji w tej kwestii nie przewiduję EOT.
aamms pisze:Wczorajsze fotki Frygi..
Ten biały kłąb futra obok, to Embisia..
A w tle Pyśka..
http://img714.imageshack.us/img714/9953/img4982q.jpg
http://img823.imageshack.us/img823/9987/img4983d.jpg
http://img543.imageshack.us/img543/9747/img4984.jpg
aamms pisze:Podniosę..
I chciałam napisać, że Fryga cały czas szuka domku..
Jest zdrowa, odrobaczona, dwukrotnie zaszczepiona..
Miziasta, uwielbia głaskanie, branie na ręce trochę mniej..
Nie boi się innych kotów i wspaniale zaaklimatyzuje się w domu z kotami..
Malutka je wszystko, pięknie kuwetkuje.. Rozrabia niewiele, pięknie pomiaukuje jak czegoś chce..
Pomaga mi w niektórych czynnościach domowych..
Słowem - tylko brać i kochać..
Przed adopcją oczywiście domek do sprawdzenia i obowiązkowo do podpisania umowa adopcyjna..
Marzenia11 pisze:Serniczek pisze:najłatwiej nawrzucać-wszystko jedno czy ma się racje czy nieDużo mniej ciekawie ale za to skuteczniej jest napisac pw i zasięgnąć informacji oraz zaproponowac pomoc jeśli ktos ma ochotę pomóc.
Pewne Twoje sformułowania i oceny pozostawiaja wiele do zyczenia w kwestii tzw kultury osobistej Skoro pouczasz Marzeniu-czuj się pouczona. My z Puchatkowa się do siebie tak nie zwracamy.
I do innych również.I żeby była jasność-dalszej dyskusji w tej kwestii nie przewiduję EOT.
Twoja wypowiedź świadczy o tym, że kompletnie nie znasz sytuacji ani nie czytałaś wątku.
Serniczek pisze:Twoja wypowiedź świadczy o tym, że kompletnie nie znasz sytuacji ani nie czytałaś wątku.
Zofia&Sasza pisze:A jest jakaś "sytuacja" z adopcja Frygi?Bo ja wątek akurat znam i nie dostrzegam nic szczególnie alarmującego. Aamms dała kici DT, trudno oczekiwać, że samotnie zajmie się ogłaszaniem/adopcją...
Zofia&Sasza pisze:Ja mogę podjechać, o ile aamms się zgodzi i zrobić sesję. Natomiast nie rozumiem napastliwego tonu wobec osoby, która zapewniła koteczce DT.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], label3, Patrykpoz i 67 gości