Wawa FRYGA.... (***)...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 10, 2010 22:46 Re: Wawa-cudna, radosna, 2mczna koteńka FRYGA - czeka na DS!

aams - wiem, bo widzę w innych watkach, że na forum bywasz ale wątku Frygi nie odwiedzasz - możesz wytłumaczyć swoje stanowisko w sprawie tej kotki? jak mam rozumiec ten brak odwiedzania wątku i troski o znalezienie Frydze domu stałego? Juz nawet nie linkuję osobom szukającym kotki do adopcji tego wątku, bo to krótko mowiąc jest kpina.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob wrz 11, 2010 6:43 Re: Wawa-cudna, radosna, 2mczna koteńka FRYGA - czeka na DS!

Marzenia11 pisze:aams - wiem, bo widzę w innych watkach, że na forum bywasz ale wątku Frygi nie odwiedzasz - możesz wytłumaczyć swoje stanowisko w sprawie tej kotki? jak mam rozumiec ten brak odwiedzania wątku i troski o znalezienie Frydze domu stałego? Juz nawet nie linkuję osobom szukającym kotki do adopcji tego wątku, bo to krótko mowiąc jest kpina.

O Frydze piszę tutaj: viewtopic.php?f=1&t=101428&hilit=moje+kociska&start=1305
jak widzisz, również dosyć lakonicznie..
Uprzedzałam, że mam mało czasu i nie siedzę na forum tyle co kiedyś..
A jeśli chodzi o szukanie domu, to o ile pamiętam, ja oferowałam tymczas a to Ty miałaś się zająć ogłoszeniami..
Jeśli ktoś chce pogadać w sprawie koteczki, masz przecież mój telefon i na wszelki wypadek podaję również adres mailowy: aamms@adopcjepuchatkowa.pl
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Sob wrz 11, 2010 9:03 Re: Wawa-cudna, radosna, 2mczna koteńka FRYGA - czeka na DS!

aamms pisze:
Marzenia11 pisze:aams - wiem, bo widzę w innych watkach, że na forum bywasz ale wątku Frygi nie odwiedzasz - możesz wytłumaczyć swoje stanowisko w sprawie tej kotki? jak mam rozumiec ten brak odwiedzania wątku i troski o znalezienie Frydze domu stałego? Juz nawet nie linkuję osobom szukającym kotki do adopcji tego wątku, bo to krótko mowiąc jest kpina.

A jeśli chodzi o szukanie domu, to o ile pamiętam, ja oferowałam tymczas a to Ty miałaś się zająć ogłoszeniami..
Jeśli ktoś chce pogadać w sprawie koteczki, masz przecież mój telefon i na wszelki wypadek podaję również adres mailowy: aamms@adopcjepuchatkowa.pl

Zgadza się. I Twój brak czasu uwzględniałam dopóki nie zobaczyłam, że spokojnie odwiedzasz i piszesz, wcale nie lakonicznie, w inncyn wątkach. Dlatego się zdenerwowałam. Fryga ma wątek jeden, i warto go pilnować. Nikomu nie będzie chciało się przebijać przez wątek wielu kotów poszukując o niej informacji, tym bardziej, ze piszesz lakonicznie.\
Ogłoszenia są, ludzie się nawet interesują tylko co mam im powiedzieć - że ostatnią wiadomość mam z połowy sieprnia???? Zastanów się. Skoro jesteś zajęta to pierwsze filtry kandydatów na domek bym zrobiła. A co, ktoś zadzwoni a ja mam mowić, żeby dzwonmił dalej? Że to nie ten telefon? Poza tym mam wrażenie, że nie chcesz wyadoptować Frygi. I jesli tak jest to taka informacja jest potrzebna - ściągnę banerek i miejsce przyda się innym kotom.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie wrz 12, 2010 16:49 Re: Wawa-koteńka FRYGA-proszę DTczyli aamms o jakąś info o kotce

Ostatnio edytowano Wto wrz 14, 2010 18:18 przez Aleba, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zbyt duże zdjęcia zamieniłam na linki

aamms

Post » Pon wrz 13, 2010 7:21 Re: Wawa-koteńka FRYGA-proszę DTczyli aamms o jakąś info o kotce

Podniosę..
I chciałam napisać, że Fryga cały czas szuka domku..
Jest zdrowa, odrobaczona, dwukrotnie zaszczepiona..
Miziasta, uwielbia głaskanie, branie na ręce trochę mniej..
Nie boi się innych kotów i wspaniale zaaklimatyzuje się w domu z kotami..
Malutka je wszystko, pięknie kuwetkuje.. Rozrabia niewiele, pięknie pomiaukuje jak czegoś chce..
Pomaga mi w niektórych czynnościach domowych.. :twisted:
Słowem - tylko brać i kochać..

Przed adopcją oczywiście domek do sprawdzenia i obowiązkowo do podpisania umowa adopcyjna..

aamms

Post » Pon wrz 13, 2010 7:56 Re: Wawa-cudna, radosna, 2mczna koteńka FRYGA - czeka na DS!

Marzenia11 pisze:
aamms pisze:

Zgadza się. I Twój brak czasu uwzględniałam dopóki nie zobaczyłam, że spokojnie odwiedzasz i piszesz, wcale nie lakonicznie, w inncyn wątkach. Dlatego się zdenerwowałam. Fryga ma wątek jeden, i warto go pilnować. Nikomu nie będzie chciało się przebijać przez wątek wielu kotów poszukując o niej informacji, tym bardziej, ze piszesz lakonicznie.\
Ogłoszenia są, ludzie się nawet interesują tylko co mam im powiedzieć - że ostatnią wiadomość mam z połowy sieprnia???? Zastanów się. Skoro jesteś zajęta to pierwsze filtry kandydatów na domek bym zrobiła. A co, ktoś zadzwoni a ja mam mowić, żeby dzwonmił dalej? Że to nie ten telefon? Poza tym mam wrażenie, że nie chcesz wyadoptować Frygi. I jesli tak jest to taka informacja jest potrzebna - ściągnę banerek i miejsce przyda się innym kotom.
najłatwiej nawrzucać-wszystko jedno czy ma się racje czy nie :evil: Dużo mniej ciekawie ale za to skuteczniej jest napisac pw i zasięgnąć informacji oraz zaproponowac pomoc jeśli ktos ma ochotę pomóc. :twisted: Pewne Twoje sformułowania i oceny pozostawiaja wiele do zyczenia w kwestii tzw kultury osobistej Skoro pouczasz Marzeniu-czuj się pouczona. My z Puchatkowa się do siebie tak nie zwracamy. :evil:I do innych również.I żeby była jasność-dalszej dyskusji w tej kwestii nie przewiduję EOT.
Serniczek

Post » Wto wrz 14, 2010 13:33 Re: Wawa-cudna, radosna, 2mczna koteńka FRYGA - czeka na DS!

Serniczek pisze:najłatwiej nawrzucać-wszystko jedno czy ma się racje czy nie :evil: Dużo mniej ciekawie ale za to skuteczniej jest napisac pw i zasięgnąć informacji oraz zaproponowac pomoc jeśli ktos ma ochotę pomóc. :twisted: Pewne Twoje sformułowania i oceny pozostawiaja wiele do zyczenia w kwestii tzw kultury osobistej Skoro pouczasz Marzeniu-czuj się pouczona. My z Puchatkowa się do siebie tak nie zwracamy. :evil:I do innych również.I żeby była jasność-dalszej dyskusji w tej kwestii nie przewiduję EOT.

Twoja wypowiedź świadczy o tym, że kompletnie nie znasz sytuacji ani nie czytałaś wątku.
Ostatnio edytowano Wto wrz 14, 2010 13:35 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz

Marzenia11

Post » Wto wrz 14, 2010 13:34 Re: Wawa-koteńka FRYGA-proszę DTczyli aamms o jakąś info o kotce

CUDNA :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

i sporo urosła :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Wto wrz 14, 2010 18:19 przez Aleba, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zbyt duże zdjęcia zamieniłam na linki

Marzenia11

Post » Wto wrz 14, 2010 13:36 Re: Wawa-koteńka FRYGA-proszę DTczyli aamms o jakąś info o kotce

aamms pisze:Podniosę..
I chciałam napisać, że Fryga cały czas szuka domku..
Jest zdrowa, odrobaczona, dwukrotnie zaszczepiona..
Miziasta, uwielbia głaskanie, branie na ręce trochę mniej..
Nie boi się innych kotów i wspaniale zaaklimatyzuje się w domu z kotami..
Malutka je wszystko, pięknie kuwetkuje.. Rozrabia niewiele, pięknie pomiaukuje jak czegoś chce..
Pomaga mi w niektórych czynnościach domowych.. :twisted:
Słowem - tylko brać i kochać..

Przed adopcją oczywiście domek do sprawdzenia i obowiązkowo do podpisania umowa adopcyjna..

wykorzystam do ogłoszeń :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro wrz 15, 2010 8:20 Re: Wawa-cudna, radosna, 2mczna koteńka FRYGA - czeka na DS!

Marzenia11 pisze:
Serniczek pisze:najłatwiej nawrzucać-wszystko jedno czy ma się racje czy nie :evil: Dużo mniej ciekawie ale za to skuteczniej jest napisac pw i zasięgnąć informacji oraz zaproponowac pomoc jeśli ktos ma ochotę pomóc. :twisted: Pewne Twoje sformułowania i oceny pozostawiaja wiele do zyczenia w kwestii tzw kultury osobistej Skoro pouczasz Marzeniu-czuj się pouczona. My z Puchatkowa się do siebie tak nie zwracamy. :evil:I do innych również.I żeby była jasność-dalszej dyskusji w tej kwestii nie przewiduję EOT.

Twoja wypowiedź świadczy o tym, że kompletnie nie znasz sytuacji ani nie czytałaś wątku.

Mylisz się zasadniczo i nawet o tym nie wiesz :mrgreen: ale to Twój problem.
Aamms znam lepiej niz TY załóż się. :D A to co robi dla kotów -dla Ciebie bedzie niedoścignionym wzorem jeszcze długo. Więc badz uprzejma uważać co mówisz.:evil:Bo to swiadczy wyłącznie o Tobie. Pa!!!!
Serniczek

Post » Śro wrz 15, 2010 11:24 Re: Wawa-cudna, radosna, 2mczna koteńka FRYGA - czeka na DS!

Serniczek pisze:Twoja wypowiedź świadczy o tym, że kompletnie nie znasz sytuacji ani nie czytałaś wątku.

Mylisz się zasadniczo i nawet o tym nie wiesz :mrgreen: ale to Twój problem.
Aamms znam lepiej niz TY załóż się. :D A to co robi dla kotów -dla Ciebie bedzie niedoścignionym wzorem jeszcze długo. Więc badz uprzejma uważać co mówisz.:evil:Bo to swiadczy wyłącznie o Tobie. Pa!!!![/quote]

och Serniczku, przeceiż ja nie piszę o aamms w ogóle i nie piszę na temat tego co od lat robi tylko odnoszę się ścisle do wątku i adopcji Frygi. I Twoje wypowiedzi świadcza o tym, że sytuacji z adopcją Frygi nie znasz a wątku nie czytałaś. I tyle, proste.

Marzenia11

Post » Śro wrz 15, 2010 11:27 Re: Wawa-koteńka FRYGA-proszę DTczyli aamms o jakąś info o kotce

A jest jakaś "sytuacja" z adopcja Frygi? 8O Bo ja wątek akurat znam i nie dostrzegam nic szczególnie alarmującego. Aamms dała kici DT, trudno oczekiwać, że samotnie zajmie się ogłaszaniem/adopcją...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro wrz 15, 2010 11:36 Re: Wawa-koteńka FRYGA-proszę DTczyli aamms o jakąś info o kotce

Zofia&Sasza pisze:A jest jakaś "sytuacja" z adopcja Frygi? 8O Bo ja wątek akurat znam i nie dostrzegam nic szczególnie alarmującego. Aamms dała kici DT, trudno oczekiwać, że samotnie zajmie się ogłaszaniem/adopcją...

Tak, jest, brak aktywności amms w wątku, brak informacji, aktualnych zdjęć. Fryga ma ogłoszenia na gumtree, allegro i innych portalach. Jak przejrzysz wątek to widzisz ile jest pustych hopów moich a ile wpisów aamms. Mając na uwadze info od aamms że nie będzie często bywać na miau nie odzywałam się, ale do momentu, gdy zobaczyłam, że aamms bywa na miau i to dosyć często, w różnych wątkach, tylko pomija ten wątek. A tego nie rozumiem. Bo warto mieć aktualne informacje o kocie, zwłaszcza małym, ktory się rozwija i nawiązuje bądź nie jakieś (jakie?) relacje z innymi zwierzętami, z ludźmi itp. To nie jest tak, że można taką informacje podać raz - trzeba ją aktualizować. Tak samo koteczka rośnie i trudno wklejać zdjęcia stare mamiąc ludzi, ze ona jest taka mała. Itp. itd.

Marzenia11

Post » Śro wrz 15, 2010 11:45 Re: Wawa-koteńka FRYGA-proszę DTczyli aamms o jakąś info o kotce

Ja mogę podjechać, o ile aamms się zgodzi i zrobić sesję. Natomiast nie rozumiem napastliwego tonu wobec osoby, która zapewniła koteczce DT.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro wrz 15, 2010 11:57 Re: Wawa-koteńka FRYGA-proszę DTczyli aamms o jakąś info o kotce

Zofia&Sasza pisze:Ja mogę podjechać, o ile aamms się zgodzi i zrobić sesję. Natomiast nie rozumiem napastliwego tonu wobec osoby, która zapewniła koteczce DT.

w którym miejscu ten ton? 8O 8O 8O Niesłychane, że prośbę o informację i zdjęcia traktujesz jako coś obraźliwego. Jak na razie to serniczek napisała mi w tonie moralizatorskim typu "czuj się pouczona", "aamms robi tyle, że ci do niej daleko" itp. Tylko że ja już dobrze poznałam walecznem nastawienie forumowiczek na tym forum i mnie takie teksty nie ruszają. Chodzi mi o adopcję Frygi i jeśli dla Ciebie prosba o zdjęcia i informacje o kotce szkodzi jej adopcji to mi ręce opadają.
Faktycznie ciekawe też jest to, że aamms nie napisała nic że poczuła się urażona. Dodam tylko, że rozmawiając przez telefonm z aamms powiedziała mi, że Fryga jest bardzo fajna i gdyby mogła to by ją zatrzymała u siebie. Dlatego rozważałm też taką opcję - stąd moja prośba o informację, zeby sytuacja była jasna. Tym bardziej że na podesłany przeze mnie numer telefonu do osoby zainteresowanej nawet nie zadzwoniła.
Jedno jest pewne - ten wątek już się nie nadaje do linkowania osobom potencjalnie zanteresowanym Frygą.

Marzenia11

[poprzednia][następna]