DT Matahari-kiepskie finanse.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 14, 2010 9:22 Re: DT Matahari- nowe zdjęcia. Nadal zbieramy fanty!!!!!

Gunia... możesz wykorzystać... myślę, że Mirka nie będzie miała nic przeciwko... a Żurawinka i Omar są bardzo proludzkimi sierściuchami i na wyścigi pchają się na kolana i dopominają o głaski, mrucząc przy tym koncertowo na głosy...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Wto wrz 14, 2010 9:24 Re: DT Matahari- nowe zdjęcia. Nadal zbieramy fanty!!!!!

Racie pogorszyły się wyniki, normy mocznika i kreatyniny ma przekroczone dwukrotnie... wenflon na miejscu i podajemy kroplówki... załamana jestem... jednak chyba uszkodzenie nerek...

Matahari

Post » Wto wrz 14, 2010 9:46 Re: DT Matahari- żyjemy- zdjęcia upalno zmęczonych koteczków :D

Matahari pisze:sesja była i oto nowe fotki...
białaczkowce na początek...
Szarlotka ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

jej Gosia jaka piekna Szarlotka :1luvu:
jaka wypasiona i grubiutka :1luvu:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto wrz 14, 2010 12:43 Re: DT Matahari- nowe zdjęcia. Nadal zbieramy fanty!!!!!

mam prośbę do forumowiczów z Bydgoszczy i okolic... może ktoś miałby ochotę pomóc w sobotę w loterii na wystawie... może choć na kilka godzin... we dwie z Tiris nie damy rady wytrzymać całego dnia, a jak zacznie się ruch to i kilka osób będzie miało co robić... czekam na pw, podam namiary do siebie i dogadamy szczegóły jak ktoś się zdecyduje pomóc...

Matahari

Post » Wto wrz 14, 2010 12:46 Re: DT Matahari- nowe zdjęcia. Nadal zbieramy fanty!!!!!

Etka... dzięki bardzo, powtórzę Loci, że bardzo podoba się cioci z Poznania, tej u której przez chwilkę była... słodka jest malutka i ma się świetnie, twardą łapką trzyma w ryzach Omara i kumpluje się z Zurawinką - wspólne spanie, wylizywanie... takie tam... dwunożny to też jej ulubiony gatunek... ocieranie, baranki, mruczenie... takie tam...

Matahari

Post » Wto wrz 14, 2010 13:10 Re: DT Matahari- nowe zdjęcia. Nadal zbieramy fanty!!!!!

Matahari pisze:Etka... dzięki bardzo, powtórzę Loci, że bardzo podoba się cioci z Poznania, tej u której przez chwilkę była... słodka jest malutka i ma się świetnie, twardą łapką trzyma w ryzach Omara i kumpluje się z Zurawinką - wspólne spanie, wylizywanie... takie tam... dwunożny to też jej ulubiony gatunek... ocieranie, baranki, mruczenie... takie tam...

gdyby nie te rude kreseczki z przodu to bym jej nie poznala :)
:kotek:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto wrz 14, 2010 20:54 Re: DT Matahari- nowe zdjęcia. Nadal zbieramy fanty!!!!!

Etka pisze:gdyby nie te rude kreseczki z przodu to bym jej nie poznala :)

no co Ty... Locia nic się nie zmieniła... cały czas taka sama jest... kochana i miła...

Matahari

Post » Śro wrz 15, 2010 10:11 Re: DT Matahari- nowe zdjęcia. Nadal zbieramy fanty!!!!!

Matahari pisze:

no co Ty... Locia nic się nie zmieniła... cały czas taka sama jest... kochana i miła...

Tylko troszę wypasiona i grubiutka :D

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Czw wrz 16, 2010 7:30 Re: DT Matahari- nowe zdjęcia. Nadal zbieramy fanty!!!!!

TIRIS!!! :twisted:
taką żmiję wyhodowałam na własnej piersi... łomatko z córką...

Matahari

Post » Czw wrz 16, 2010 9:38 Re: DT Matahari- nowe zdjęcia. Nadal zbieramy fanty!!!!!

Tiris pisze:
Matahari pisze:

Tylko troszę wypasiona i grubiutka :D

Etka pisze:jaka wypasiona i grubiutka :1luvu:

Ja tu tylko cytat przytoczyłam... :D

Tiris

Post » Nie wrz 19, 2010 18:22 Re: DT Matahari- nowe zdjęcia. Nadal zbieramy fanty!!!!!

I po imprezie.Dziewczyny zarobione na maxa.

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Pon wrz 20, 2010 9:50 Re: DT Matahari- nowe zdjęcia. Nadal zbieramy fanty!!!!!

Po podliczeniu pieniążków, w ciągu dwóch dni loterii na nasze koty uzbierało sie 2453zł :D

Cała suma trafi na nasze kocie konto, z którego spłacimy weta, dostawcę karmy i na pewno jeszcze coś zostanie na jakieś kocie żarciowe potrzeby.

Bardzo wszystkim chciałabym podziękowac.
Osobom które ofiarowały i wysłały do nas fanty.
ola19, villemo5, Asia, madziabrau za przywóz razem z fantami i pomoc przy loterii.
Irafalowi za banerek miau.pl
Cat klubowi w Bydgoszczy za udostępnienie miejsca i miłą atmosferę.
I wszystkim kupującym losy.

Każdy z was przyczynił się do sukcesu loteri za co serdecznie dziękujemy. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tiris

Post » Pon wrz 20, 2010 9:58 Re: DT Matahari- nowe zdjęcia. Nadal zbieramy fanty!!!!!

suuuper :D
ciesze sie ze jest na weta i jedzonko dla kotów Matahari :ok:
jakies fotki beda?
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pon wrz 20, 2010 10:16 Re: DT Matahari- nowe zdjęcia. Po loterii :D

Fotki są tutaj
viewtopic.php?f=7&t=117159
na początku są z poprzedniego roku, a potem jeszcze w trakcie trwania Irafal wstawił jedną z tego roku :)

Tiris

Post » Czw wrz 23, 2010 20:16 Re: DT Matahari- nowe zdjęcia. Po loterii: wet spłacony :D

najpierw odpoczywałam po dwudniowym maratonie, a teraz dopadł mnie jakiś katar i męczę się jak potępieniec... dodajcie do tego szkołę, mały domowy remoncik, pogarszające się wyniki Raty, jakiegoś luźnego qpala Świstaka, dwa nowe sierściuchy w łazience i jeszcze parę innych drobnostek - obraz i tak nie będzie pełny...

osobiście pięknie dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do sukcesu loterii... CCB za miejsce, ofiarodawcom fantów, pomagającym na stoisku i wszystkim, których nie wymieniłam...

Matahari

[poprzednia][następna]