Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 15, 2010 7:19 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

:mrgreen: :mrgreen: Obrona pada, trza się schować..
Doberek kotusie!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro wrz 15, 2010 9:02 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Marcelibu pisze:Bubor nam się schował. Wielbłąd - myślisz, że takie nerwy ma przed adopcją Tulca? :mrgreen:

Nie wiem.
Ale na 100% żyje, a przynajmniej żył jeszcze wczoraj o 22.35, bo o tej porze napisał do mnie priva.

Tulinka pozdrawia Tatusia :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro wrz 15, 2010 9:16 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Wczoraj wieczorem widziałam Pawła na Skype'ie. Czyli jeszcze dycha. Ale pewnie się boi, że Mu Tulca wkleisz :mrgreen: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro wrz 15, 2010 9:20 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Marcelibu pisze:Wczoraj wieczorem widziałam Pawła na Skype'ie. Czyli jeszcze dycha. Ale pewnie się boi, że Mu Tulca wkleisz :mrgreen: .

Tutaj nie ma już czego się bać. Za późno. Teraz pozostało tylko oswoić starsze córki z wieścią o istnieniu najmłodszej. I to jeszcze w dodatku krowy :cowsleep:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro wrz 15, 2010 9:20 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Biednego Bubora molestują i nawet do własnego wątku boi się wejść. :roll: :twisted: :twisted: :lol:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Śro wrz 15, 2010 9:22 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:Wczoraj wieczorem widziałam Pawła na Skype'ie. Czyli jeszcze dycha. Ale pewnie się boi, że Mu Tulca wkleisz :mrgreen: .

Tutaj nie ma już czego się bać. Za późno. Teraz pozostało tylko oswoić starsze córki z wieścią o istnieniu najmłodszej. I to jeszcze w dodatku krowy :cowsleep:

Samo wklejenie jeszcze nie powinno wzbudzać takiej paniki.. :lol: :lol:
Może już przygotowuje? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro wrz 15, 2010 9:22 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Dubel.
Ostatnio edytowano Śro wrz 15, 2010 9:46 przez kalair, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro wrz 15, 2010 9:32 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

maggia pisze:Biednego Bubora molestują i nawet do własnego wątku boi się wejść. :roll: :twisted: :twisted: :lol:

No co??? :mrgreen: :ryk:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw wrz 16, 2010 6:57 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Cześć Buborku i panienki! Miłego! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw wrz 16, 2010 7:04 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Marcelibu pisze:
maggia pisze:Biednego Bubora molestują i nawet do własnego wątku boi się wejść. :roll: :twisted: :twisted: :lol:

No co??? :mrgreen: :ryk:

Widzisz co!!! Znowu go nie było :? :lol: :wink:

Bubor się wystraszył tylu bab :twisted:
Obrazek

maggia

Post » Czw wrz 16, 2010 8:29 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Nie martwcie się, żyje i chyba nieźle się ma, wczoraj po południu molestowałam go telefonicznie :smokin:

Wielbłądzio

Post » Czw wrz 16, 2010 8:55 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Wielbłądzio pisze:Nie martwcie się, żyje i chyba nieźle się ma, wczoraj po południu molestowałam go telefonicznie :smokin:

No ładnie! To teraz już przez telefon... co będzie dalej.... :strach: :twisted: :wink:
Obrazek

maggia

Post » Czw wrz 16, 2010 11:00 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Dalej będzie osobiście w Krakowie :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Czw wrz 16, 2010 20:27 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Marcelibu pisze:Bubor nam się schował. Wielbłąd - myślisz, że takie nerwy ma przed adopcją Tulca? :mrgreen:

Nerwów nie będzie , Wielbłąd się zgodził coby dla mej otuchy zrobić podwójną adopcję , spotkamy się u niego - Ty weźmiesz Julka ja Tulca , we dwójkę zawsze raźniej :mrgreen:

Witajcie wieczorową porą :wink:
Wczoraj nie wiedzieć czemu wyszukiwarka nie chciała ze mną współpracować więc nijak nie szło się doszukać ulubionych wątków :roll: . U nas w zasadzie wszystko po staremu , w zasadzie gdyż na nakrapianym pysiu pojawiło się więcej objawów uczulenia . Łyse miejsce na szyjce jak było tak jest ale teraz jeszcze z obu stron nad oczami w kierunku uszek widać delikatne zaczerwienienia :roll: . Przedwczoraj rano nie wiedzieć czemu Kropusia tak jakby nie chciała mnie wypuścić z domu gdy wybierałem się do pracy , zaraz po zwyczajowym wygłaskaniu jej w przedpokoju kilkakrotnie wbijała mi w nogawkę spodni pazurki po czym zadzierała do góry główkę wpatrując się we mnie badawczo :roll: .........

Obrazek

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw wrz 16, 2010 20:44 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Ale agentka... :D :D :D

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

[poprzednia][następna]