Może podawaj w ogłoszeniach nr do mnie

Bo tak to nigdy tej szczęśliwej 8mki nie wyadoptujemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:seja pisze:Jakby ktoś jeszcze nie robił zakupów zooplusie i skorzystał z kuponu polecającego...
Czy taki kupon do czegoś zobowiązuje, czy tylko jeden zakup? bo ja jeszcze nie kupowałam w zooplusie i mogę spróbować
Marea pisze:Asia dużo ryzykujesz...8 maluchów bez szczepień...powinnaśbyła zalatwić to DT odpowiednio wcześniej albo odwlec przyjazd kotki...ale oczywiście postąpisz jak uważasz, Twoja decyzja, Twoje ryzyko...choć pewnie znasz moje zdanie i zbędna ta wypowiedź...
Mrata pisze:Jutro mój TŻ zadzwoni do Ciebie i się umówicie na to żarcie, bo ja już nie ogarniam. Miał to zrobić dziś wieczorem, ale gdzieś polazł, a biedaki nie mają co jeść...
Persica... PP...O,q...
seja pisze:Marea pisze:Asia dużo ryzykujesz...8 maluchów bez szczepień...powinnaśbyła zalatwić to DT odpowiednio wcześniej albo odwlec przyjazd kotki...ale oczywiście postąpisz jak uważasz, Twoja decyzja, Twoje ryzyko...choć pewnie znasz moje zdanie i zbędna ta wypowiedź...
Próbowałam u znajomych ...ale z racji zdanych sesji wyjechały... znajome się pokończyły, to pytam tu...bo nikogo innego już nie mam
Użytkownicy przeglądający ten dział: northh, smoki1960 i 61 gości