Moderator: Estraven
moś pisze:chcialam cos oglosic- od dziś mamy lato :mrgreen:
moś pisze:chcialam cos oglosic- od dziś mamy lato :mrgreen:
matka maruda pisze:Kalair, Ty znowu dospać nie mogłaś?
AYO pisze:Jakie warunki trzeba spełnić [ile i dlaczego tak drogo], żeby się załapać na zaberspoduchę?
Zajerzysta jest![]()
![]()
zabers pisze:Cześć wszystkim.![]()
Ależ mnie dzisiaj w nocy maluchy zdemolowały. Szczęście od Boga, że nie są gabarytów Glusia, bo byłaby ze mnie miazga.Siły to to ma za pięćdziesięciu, a w głowie tylko jedno - świrowanie. Ledwo się położyłam wieczorem z książką - desant. "O, tor przeszkód przyszedł. Fajnie będzie się gdzie zaczajać". Biegały tak, że aż Kredka się wkurzała - strofowała i uciekała przed nimi (mało skutecznie, bo bąki były wszędzie). Zabawki tylko tak latały - w jedną, w drugą stronę. Legowisko wywaliły i zrobiły sobie z niego bunkier, pokrywa od kuwety była wieżą obserwacyjną, a ja sama - zaciekle zdobywanym przyczółkiem. Jak sie skończyła bitwa, zaczął się wyścig. Zaczynam się zastanawiać gdzie i kiedy mogły podejrzeć wyścigi F1 (chyba u Ani Z), bo jako żywo przypominały dwa krążące po torze bolidy (tyle, że kraks było więcej) - krzesło, szafka, kanapa, podłoga, kuweta, miski. I tak w kółko
![]()
Nie wiem kiedy się zmęczyły - wychodząc z założenia, że prawdopodobnie są gdzieś w połowie trasy i nie ma co liczyć na szybki finisz (ostatecznie w F1 też tłuką się po 70 i więcej razy w kółko), zasnęłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, pibon i 283 gości