Secret ona nie jest na specjalnej diecie - ona jest obrzydliwie wybredna - wiem że sporo w tym mojej winy. Dziś zjadła gourmeta jajkowego, chyba znów mamy okres jajeczny. Ona je tylko Animonda Carny Ocean - biały tuńczyk z krewetkami z tym że krewetki muszę wyjmować, bo nie lubi i jak trafi na krewetkę to już po jedzeniu. Je tez Sushicat tuńczyk i biała ryba. Czasem też Gourmet jajeczny sufflet i czasem gourmet diamond tuńczyk w galarecie. Na razie zjadła jajkowego, dwa dni wcześniej tez zjadła, także przestawię jej znów na te jajeczne. Ona tak ma właśnie że przez miesiąc je tylko jeden rodzaj karmy a potem się przestawia na inny i znów przez miesiąc tylko jedną je a inne jej nie smakują (choć miesiąc wcześniej się nimi zajadała)

Wiem że to kwestia tego że jest wybredna. Jest jeszcze Animonda Carny Ocean biały tuńczyk z jajkiem i tego nie zje bo jej jajkiem śmierdzi, choć jajko wyjmuję i jest sam biały tuńczyk. A jeszcze z tej serii są dwie karmy z tuńczykiem ale już nie białym tylko zwykłym i tego tez nie tknie.