Hej Ty Duża

mogę się wprosić na wątek

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
turkawka pisze:Dawaj operatywny i zaradny chłopakuMoże uda nam się znaleźć wspólny domek? Ja już umiem ładnie robić siusiu i kupkę do kuwety!
Tylko mam ciągle kłopoty z brzuszkiem. Duża mnie nakarmiła rano troszkę, ale przed chwilą wszystko wyszło z bardzo luźną kupką. No i ona coś gada teraz o jakiś gotowanym kurczaku z jakimś ryżem i jeszcze gorzej, bo o jakiejś marchewce mówi. Mówi, że Sznurek, ten taki duży czarno-biały, takie coś kiedyś jadł i mu pomogło. Tylko czy ja dam rade zjeść ten ryż? Czy to mnie w ząbki nie będzie kuło? Oby mi to pomogło, bo jak nie to ta Duża mi wygraża, że mnie do jakiejś Pani Doroty jutro zabierze.
jessi74 pisze:a ja jeszcze dodam opis( podkradłem Dużej to co napisała
![]()
"3 miesięczny baaardzo oswojony kocurek, znaleziony, samodzielny, posiada książeczkę zdrowia , odrobaczywiony, ma bielmo na lewym oczku, prawdopodobnie po przebytym kocim katarze, obecnie leczony sterydem , ale niestety oczko może takie pozostaćmoże być oddany do domku teraz , jeśli przyszły opiekun zobowiąże się do zakrapiania oczka i do wizyty kontrolnej za około trzy tygodnie
kotek bardzo chętnie je suchą karmę, a najchętniej konserwy Kitten , jest 100% kuwetkowy
jeśli chodzi o charakter to bradzo lubi się bawić, ma nadmiar energii, to typowo dominujacy kocurek, wskazane aby trafił do domu, gdzie będzie już inny kotek, kotek pozostawiony sam sobie bez możliwości zabaw przez wiele godzin dziennie bardzo by się nudził i broił
turkawka pisze:Sama! Troszkę jej Szpilka pomogła. Tyle, że dzisiaj po południu musimy jechać do weterynarza, bo dalej wszystko co Małe zje (a je bardzo mało i głównie z ręki), to znajduje się w kuwecie w postaci zielonej mazi, albo na kafelkach w postaci pawika.
No i dzisiaj debiut - Małe na cały dzień zostało same z dużym na całym mieszakniu (wymyściłam z kuchennego więzienia)
turkawka pisze:Własnie nie jest jakaś tak bardzo osowiała, biega i sie bawi z dużymi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 39 gości