Emilka [*]Milka w DS u Emilki77!-zdjęcia!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 11, 2010 7:43 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Doczytuje co słychac u kociaków. Kciuki Kasiu trzymają się cały czas. :ok:
Mam nadzieję, że dziś wieści dla Iwanka będą szczęśliwe :)
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Sob wrz 11, 2010 8:36 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Witam, wróciłam na trochę.
Zaczynam czytać ten wątek.
Głaski dla kociaków
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Sob wrz 11, 2010 8:43 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

kropkaXL pisze:Dziewczyny-one sa naprawdę wspaniałe,a martwiłam sie troszkę,że bedą z nimi problemy-że beda płakały,że nie bedą długo umiały z kuwety korzystać-a tu proszę-we środe wieczorem przyjechały a juz w pełni oswojone i kuwetkowe!!!!-no czy nie są mądre?

Czyż to nie jest dobra wróżba na przyszłość? :D
A na kiedy planowane jest przekazanie Wiery p.Ewie?

Kciuki nieustające za domek dla Iwanka :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Sob wrz 11, 2010 11:52 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Witajcie kochane!-Własnie wróciłam z grzybów.
Pierwsze kroki oczywiście do łazienki,do maleństw,sprawdzić co nabroiły,ale one grzeczniutko spały na szafce,bo teraz tam sie przeniosły-jak mnie zobaczyły od razu było mruczenie,ziewanie,wyciąganie łapek i noski! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moje szkrabiątka kochane!!!!
Oczek już nie zakraplamy,bo czysciuteńkie,tylko Iwanek czasem kichnie,więc jeszcze dwa razy dziennie atecortin aplikujemy-jest dobrze!
Kuwetka juz całkowicie opanowana,nie ma absolutnie wpadek,kupy piękne,ale mleczko odstawione-bardzo chętnie piją wodę,którą kilka razy dziennie zmieniam,bo Wierka sobie w niej łapki lubi moczyć :lol:
Wiadomości na razie nie mam w sprawie domku,bo państwo jeszcze nie przyjechali,co nie nastraja mnie optymistycznie,obawiam się,że Iwanek jednak domku bedzie szukał :(

Beatko-no teraz to sama nie wiem,kiedy Wierka pójdzie do Ewy,chyba dopiero jak Iwanek przestanie kichać,zostaną odrobaczone i dopiero wtedy będe mogła maleńtasa wypuścić na salony,a Wierkę oddać Ewie.Nie mogę Jej dać Iwanka na tymczas,bo powiedziala,że się zakochają i nie będą umieli oddać,a na trzy koty to naprawdę ich nie będzie stać-ciężko im,bo tylko mąż Ewy pracuje ,a dzieci jest jeszcze pięcioro na utrzymaniu-jeden syn pracuje.
Ewa by cały świat przytuliła,ale naprawdę nie mogę im wwalić trzeciego kota,to byłoby podłe z mojej strony!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob wrz 11, 2010 13:47 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Kasiulek, a Ty zaś grzybkowalaś? :D I jak zbiory?
Ucałuj maleńtasy i resztę! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob wrz 11, 2010 13:51 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

No wielkiej rewelacji nie ma ,ale i narzekać nie mogę!
Maleńtasy ciągle sa całowane-no nie mogę się powstrzymać jak je widzę,takie sa rozkoszne!!!!
Pazurki im obciełam,bo ostre jak igiełki,nawet specjalnie nie protestowały,takie zaspane moje gwiazdki były! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jutro tez jadę na grzyby-aż pod Olsztynek-tam może juz pojawiły sie podgrzybki,las jak park,wszędzie mech,wysokie sosny-cudo po prostu!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob wrz 11, 2010 13:52 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Bym zapomniała :oops: :oops: :oops: -Alunia,Ewuś-serdecznie witam!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob wrz 11, 2010 18:20 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

majac tak slodkie perelki nie sposob sie oprzec zeby ich nie zacalowac :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: jakby u mnie byly chyba bym je schrupala zywcem :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: slodziaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob wrz 11, 2010 18:32 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Kasiu, zazdroszczę Ci tego grzybobrania i tych maleńkich koteńków :oops: A właściwie na odwrót, koteńków i grzybobrania :wink:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob wrz 11, 2010 19:36 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Witam krajanke i jej śliczne szylki!!!
Szylki uwielbiam maniakalnie 8)

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob wrz 11, 2010 21:29 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Kocham grzybobranie,ale kociaki chyba bardziej!!!-i wcale sie nie dziwię Kasieńko,że mi zazdrościsz-rozumiem Cie doskonale!
Ola-jak juz bedziesz miała swojego kotka,to bedziesz mogła ofiarować mu cały ocean miłośći,który w sobie nosisz!

Magaaaa-witam serdecznie! :1luvu: :1luvu: :1luvu: -a skąd jesteś?
Niestety-maleńka szylka jest tylko jedna-druga zagineła,byc może ktos dal jej domek,ale mam cudną tri-w moim podpisie-Klara-też piekna,choć już dawno nie kociątko :lol: ,a czarny Iwanek nie jest cudny?-on taki mały elfik-smukły pysiolek,oczka skośne i wielkie uszka! :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob wrz 11, 2010 22:16 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

W górę na noc słodziaczki! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob wrz 11, 2010 22:22 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Ciocia Bożenka pilnuje,żeby Iwanek nie spadł za nisko!
Nadal nie ma państwa z Olsztyna,wiec chyba domku kociaczek nie ma,no trudno,skoro tak łatwo zrezygnowali,widać Iwanek nie był im pisany!
Jest bezpieczny,jest juz prawie zdrowy,doskonale opanował kuwete i mizianki,apetyt ma świetny i juz widać,że przytył ,sierstka lśni,oczka czyściutkie,no i wdzięku cala masa w tym smukłym ciałku!
I tak ślicznie sie wita jak wchodzę do łazienki-cichutkim,delikatnym "miau",a jeszcze we środe był dziki!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob wrz 11, 2010 22:29 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Obrazek
Ostatnio edytowano Sob wrz 11, 2010 22:32 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob wrz 11, 2010 22:30 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]