KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 10, 2010 19:03 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

seja pisze:
taizu pisze:
seja pisze:Jakby ktoś jeszcze nie robił zakupów zooplusie i skorzystał z kuponu polecającego...

Czy taki kupon do czegoś zobowiązuje, czy tylko jeden zakup? bo ja jeszcze nie kupowałam w zooplusie i mogę spróbować :D

To wygląda tak :
Muszę mieć Twoje imię i nazwisko i malia.
Wpisuję Cię w zakładkę "poleć znajomym" .
Dostaniesz kupon/kod który kopiujesz i wklejasz przy robieniu zakupów
Kociska dzięki temu dostają 250 punktów :) i drapaczek :)

Ja tez nie robilam jeszcze w zooplusie, ale poki co mam jeszcze zapas, wiec moze nastepnym razem sprobuje, bo mnie zaintrygowalyscie :mrgreen: jak te punkty na drapak sie przyznaje? 1 pkt=1 zl czy jak?
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

Post » Pt wrz 10, 2010 19:10 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Ivcia pisze:Ja tez nie robilam jeszcze w zooplusie, ale poki co mam jeszcze zapas, wiec moze nastepnym razem sprobuje, bo mnie zaintrygowalyscie :mrgreen: jak te punkty na drapak sie przyznaje? 1 pkt=1 zl czy jak?

Wklejam wyjaśnienie o punktach:
1. Przy każdym zamówieniu w zooplus bierzesz automatycznie udział w programie zbieraj punkty! Za każde wydane na zakupy 4 zł otrzymasz 1 punkt bonusowy.
2. Punkty bonusowe zooplus są naliczone automatycznie. Po uiszczeniu opłaty za zamówienie, zostaną on przypisane na Twoje konta klienta.

No a jeśli polecasz im kogoś znajomego, kto zrobi zamówienie - bonusowo za taką czynność dostajesz 250 punktów lub kupon rabatowy 20 zł na kolejne zakupy. :mrgreen:
I to cała ich filozofia :wink:

EDIT: a to im reklamę robimy :oops:
Ostatnio edytowano Pt wrz 10, 2010 19:11 przez Szejbal, łącznie edytowano 1 raz
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Pt wrz 10, 2010 19:11 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Zainteresowalo mnie bo maja duzo tansze puszki niz w Animalii i od 99 darmowa przesylke a ja i tak zazwyczaj robie zakupy kocie na wiecej niz 100 zl

Ivcia

Post » Pt wrz 10, 2010 19:14 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Dotychczas robilam na Krakvecie, też od 99 darmowy transport
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt wrz 10, 2010 19:16 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Ja sie Krakvetu boje, za duzo sie tu na forum naczytalam, ze daja d00py

Ivcia

Post » Pt wrz 10, 2010 19:30 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Ivcia pisze:Ja sie Krakvetu boje, za duzo sie tu na forum naczytalam, ze daja d00py

Troche mocno powiedziane, co prawda dwa lata temu musiałam specjalnie prosić, żeby tacki z żarełkiem starannie pakowali, bo bez tego kaleczyly się nawzajem, teraz pakują starannie sami z siebie.
Problem jest na pewno taki, ze niektórych rzeczy nie mają na składzie i proponuja zamienniki, a moje kitki sa uparte co do smaków. Ale ostatnio deklarowałam, że poczekam i dostałam co trzeba

taizu

Post » Pt wrz 10, 2010 19:37 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Oni teraz zmienili firmę kurierską na 7mkę.
Kurier dzwoni 8O

GLS...cóż... różnie to z nimi...wszystko zależy od kuriera... mam takiego młodego teraz co mi zawsze rano przywozi wszystko... i jak mnie nie ma 11-12.00 w domu to odbieram dopiero następnego dnia...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt wrz 10, 2010 19:43 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Fakt, z poprzednia firmą kurierską miałam dramat, dwa razy wozili moje puchy 50 km dalej i dopiero jak trafiali po adresie do jakiegoś banku, to przygladali sie miastu na adresie :ryk: Raz kurier mi zaproponował (poważnie), żeby ktos ode mnie pojechał te 50 km :evil: i paczkę zabrał

taizu

Post » Pt wrz 10, 2010 19:56 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

taizu pisze:Fakt, z poprzednia firmą kurierską miałam dramat, dwa razy wozili moje puchy 50 km dalej i dopiero jak trafiali po adresie do jakiegoś banku, to przygladali sie miastu na adresie :ryk: Raz kurier mi zaproponował (poważnie), żeby ktos ode mnie pojechał te 50 km :evil: i paczkę zabrał

:strach: Niektórzy kurierzy to chyba mózgu nie mają :twisted:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Pt wrz 10, 2010 20:21 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Czyli robimy akcję zbieramy na drapak dla żłobka :ryk:

Siódemka jest spoko, z e-karmy też siódemką mi dowożą, w moim budynku jest ochrona więc jak mnie nie ma a zazwyczaj - nie ma, to zostawiają w biurze ochrony po wcześniejszym ustaleniu telefonicznym tegoż ze mną...i odbieram sobie po powrocie do domciu 8)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt wrz 10, 2010 20:32 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Załamałam się dziś z lekka :roll: moja mama standardowo poszła karmić śmietnikowo działkowe koteczki, jedna wysterylizowana, mamusia kociaków które w ubiegłym roku trafiły m.in. do Pokerka, druga przy regularnym dokarmianiu przyłączyła się do codziennej stołówki, urodziła wczesną wiosną, miot straciła najwyraźniej, kolejna ciąża, kilka razy próbowałam ją łapać, nawet w klatce z 5 razy była, ale przy przekładaniu do transportera uciekała mi, a że łapałam sama to dałam ciała, urodziła, myślałyśmy, a raczej miałyśmy nadzieję :roll: że i tym razem miot "przepadnie" a tu dziś rodzicielka przybiega że śą kociaki, 3 8O No to poleciałyśmy, ciemnawo już było...jeden coś przepięknego (mamusia nad wyraz brzydula :lol: ) marmurkowy ciemny tłów, jasna bura główka, białe łapki, jasne otoczki oczków, i lekko dłuższe włosie, odważnie patrzał na nas, przez płot, bo one na działkach są, brak tam dostępu (koty wychodzą przez ogrodzenie na karmienie) 2 kolejne nieśmiałe i tylko wystwiały łepki, pobawiłam się z nimi laserkiem :mrgreen: ten ładniutki ganiał jak szalony :)
Załamka.....normalnie załamka...a ona chyba znów w ciąży 8O jakaś taka zaokrąglona w brzuchu....
Obrazek

Marea

Post » Pt wrz 10, 2010 21:01 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Marea pisze:Załamałam się dziś z lekka :roll: moja mama standardowo poszła karmić śmietnikowo działkowe koteczki, jedna wysterylizowana, mamusia kociaków które w ubiegłym roku trafiły m.in. do Pokerka, druga przy regularnym dokarmianiu przyłączyła się do codziennej stołówki, urodziła wczesną wiosną, miot straciła najwyraźniej, kolejna ciąża, kilka razy próbowałam ją łapać, nawet w klatce z 5 razy była, ale przy przekładaniu do transportera uciekała mi, a że łapałam sama to dałam ciała, urodziła, myślałyśmy, a raczej miałyśmy nadzieję :roll: że i tym razem miot "przepadnie" a tu dziś rodzicielka przybiega że śą kociaki, 3 8O No to poleciałyśmy, ciemnawo już było...jeden coś przepięknego (mamusia nad wyraz brzydula :lol: ) marmurkowy ciemny tłów, jasna bura główka, białe łapki, jasne otoczki oczków, i lekko dłuższe włosie, odważnie patrzał na nas, przez płot, bo one na działkach są, brak tam dostępu (koty wychodzą przez ogrodzenie na karmienie) 2 kolejne nieśmiałe i tylko wystwiały łepki, pobawiłam się z nimi laserkiem :mrgreen: ten ładniutki ganiał jak szalony :)
Załamka.....normalnie załamka...a ona chyba znów w ciąży 8O jakaś taka zaokrąglona w brzuchu....

To rób akcję reklamową na Gagę, Hogę i Kalę. Wyadoptujemy gagatki i bierzemy te.

seja

Post » Pt wrz 10, 2010 22:16 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Ehh, Fruzia, ta wysterylizowana Nowo Portowa kotka jest bombowa (dokarmiana przez moją mamę i mnie od ok roku czasu), polubiła się bardzo z moją a raczej moich rodziców, wielką psiną, obcierkom o psa, i noskom noskom nie ma końca, normalnie w szoku jestem, bo psina nadpobudliwa, adhd i w ogóle :mrgreen: Psina stoi cierpliwie a kot ociera się dupskiem i innymi członkami o jej mordkę :lol:

Czasem wolałabym być poprostu DT, anieżeli jeżdzić po tych wszytskich miejscach i odkrywać coraz to nowe kocie nieszcześcia....nie chce by karmiciele dzwonili do mnie i mówili mi o coraz to nowych kociakach....nawet "rodzinnej" dzielnicy nie mam porządnie jeszcze "ogarniętej" :roll:
Taki sentymentalny nastrój mnie na wieczór chwytnął :D
Obrazek

Marea

Post » Pt wrz 10, 2010 22:26 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Marea pisze: Psina stoi cierpliwie a kot ociera się dupskiem i innymi członkami o jej mordkę :lol:

:ryk: :ryk: dobrze uposażone te koty :ryk: :ryk:

seja

Post » Pt wrz 10, 2010 23:25 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Marea

[poprzednia][następna]