Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:......... Kikur skrzeczał, jako że miauczeć nie umie i kręcił główką jak sowa w klatceMoże on sową jest
miszelina pisze:Kikur się kiedyś zabije, jestem tego więcej niż pewna![]()
Spadnie z szafy jak nic. Bo wspina się, kładzie tam na plecach, wystawia przednie łapki poza rant, kręci łepetyną, a całe ciało nagle się zsuwa. Dzisiaj ledwie go złapałam.
Jak zabezpieczyc szafę przed kotem? Osiatkować?
mahob pisze:Może mu zablokuj możliwość wchodzenia tam. Tą szczelinę... no chyba, ze też wskakuje - wtedy to już nic nie poradzisz...![]()
Odstraszacz zapachowy?
miszelina pisze:W szczelinę niedługo już nie będzie się mieścił, więc może problem się skończy.
kasumi pisze:I ja się przywitam na wątkuCo tam u chłopaków?
miszelina pisze:........Chociaż przed chwilką Drabik mnie nastraszył: patrzę, a kot leży na boku i ma drgawki, ale takie równomierne. widziałam go od strony pleców i normalnie go rzucało. Przestraszona podbiegłam i co się okazało: Drabik miał w łapkach piłkę tenisową, trzymał ją przednimi, kopal tylnymi i stąd te drgawki.![]()
........
mahob pisze:miszelina pisze:........Chociaż przed chwilką Drabik mnie nastraszył: patrzę, a kot leży na boku i ma drgawki, ale takie równomierne. widziałam go od strony pleców i normalnie go rzucało. Przestraszona podbiegłam i co się okazało: Drabik miał w łapkach piłkę tenisową, trzymał ją przednimi, kopal tylnymi i stąd te drgawki.![]()
........
![]()
A Kikur to tak przypadkiem do tej wanny czy celowo się kąpie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości