H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 09, 2010 16:49 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Jednym słowem wszystko zmierza ku dobremu 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw wrz 09, 2010 18:43 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Marcelibu pisze:Byliśmy dziś na kontroli u dr Żmudzkiej. Doktor długo macała Meonikowe gardło, słuchała słuchawką i wg niej ślinianka powinna być OK. Wg pani doktor problem jest w nosku (to samo twierdził chirurg robiący laryngoskopię), choć nie wykluczone, że chrapanie też, jako takie (starość). Schodzimy z Encortonu (mam rozpiskę), kończymy antybiotyk, zostawiamy Meonika w spokoju i pilnie obserwujemy. Możliwe, że po braniu sterydów Meo po prostu będzie się źle czuł - to kwestia braku hormonów - wtedy więc ewentualnie zostaniemy na minimalnej dawce, bo Meo, jak starszy kot może mieć kłopoty z ich produkcją w organizmie. We wtorek jedziemy do pani doktor do lecznicy do Wilanowa, tam dostaniemy na próbę preparat wspomagający stawy. Preparat jest dosyć drogi, w płynie - ja powiedziałam, że do pysia nic płynnego sama jedna nie podam, więc mam podjechać, zapodamy, zobaczymy czy nie będzie się ślinił - to wtedy kupię (dr Żmudzka tym sposobem zadbała o moje finanse) i trochę też dostaniemy.
Reszta be.zet. Lizak wskoczył ostatnio do talerza ze skórkami i pestkami po śliwkach - mnie już naprawdę nic nie zdziwi... :twisted: .

Powiem dwa slowa: Bedzie dobrze :mrgreen: :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw wrz 09, 2010 18:46 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

I ja mam taką nadzieję :D .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw wrz 09, 2010 19:05 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

http://www.youtube.com/watch?v=P94KtNs3Mno :arrow: tu mizianki z Meonikiem przed zabiegiem. Tak bardzo się wtedy o niego bałam.

Edit: podmieniłam link. I jeszcze raz.
Ostatnio edytowano Czw wrz 09, 2010 19:39 przez Marcelibu, łącznie edytowano 2 razy
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Czw wrz 09, 2010 19:21 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

A tutaj :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=dQYYL-1SawU głodny Meo. Tylko film jakoś jest, no tego - bokiem leży... :oops:

Marcelibu

Post » Czw wrz 09, 2010 19:39 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

:ryk: Monia czy ty na tzrezwo ten film robilas?
Ten pierwszy to u mnie pilka nozna :roll:

moś

Post » Czw wrz 09, 2010 19:39 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

moś pisze::ryk: Monia czy ty na tzrezwo ten film robilas?
Ten pierwszy to u mnie pilka nozna :roll:

Już podmieniłam. Teraz.

Marcelibu

Post » Czw wrz 09, 2010 19:43 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

No teraz to ja rozumiem 8)

moś

Post » Czw wrz 09, 2010 21:42 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Cieszę się z wieści o Twoim starszym marmurku :D :D :D
Młodszy leży mi właśnie na lewym przedramieniu i mruczy. A miał być już dawno na Paluchu :twisted: 8)

Że Lizak jest gooopi to żadna nowina. Tak samo, jakbym ja pisała, że Pluplu nie ma mózgu :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt wrz 10, 2010 7:36 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Lizak ma jeszcze trochę szansy, że mu urośnie. Mózg znaczy... :mrgreen:

Marcelibu

Post » Pt wrz 10, 2010 7:40 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Nie chcę Cię martwić, ale Pluszowi przez jakieś 3,5 roku nie zdążył jeszcze urosnąć :roll: Prawdę mówiąc, przestałam już się łudzić :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie wrz 12, 2010 10:18 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Co futrzaki porabiają?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie wrz 12, 2010 10:54 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

U nas dzisiaj kładzenie paneli w pokoju Marceliny. Wczoraj kupiłam resztę paneli na całe mieszkanie, płytki itd., tak, że duży kombi był załadowany po sam dach i nikt oprócz kierowcy nie wlazł do samochodu :mrgreen: - tak więc miałyśmy z Młodą przejażdżkę z Piaseczna do Warszawy autobusem.
Lizak oczywiście zaraz wszedł do pokoju z kładzionymi panelami, zero strachu, Hugcio mija pokój na ugiętych ze strachu łapkach, Meo na luziku.
Zaraz mi dojedzie to, co kupiłam wczoraj - gdzie ja to poukładam do czasu zużytkowania (zamontowania)? :conf: :crying:

Marcelibu

Post » Nie wrz 12, 2010 11:05 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

A ja właśnie maluję pokój dziecięcy.
Na szczęście już mi dużo nie zostało...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon wrz 13, 2010 18:50 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Monia- za remoncik :ok: badz twarda jak Romek Bratny :twisted:

moś

[poprzednia][następna]