Misiu FIP ['] Krawatek FIP ['] Snickers FIP ['] ;(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 09, 2010 10:51 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba mamy nadzieję!

kotusiu, jedz... :(

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw wrz 09, 2010 13:30 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba mamy nadzieję!

Krawatek przychodzi do kuchni i chce niby :roll: jeść bo miauczy razem z kotami. Podstawiam mu jedzonko a on powącha i odwraca się.
Dzisiaj po pracy poszłam specjalnie do mięsnego po różne mięska dla niego, ale tylko powąchał i się odwrócił, nawet nie tknął żadnego z trzech rodzajów. :cry:
Wmusiłam w niego wołowinki chudziutkiej.
Jest mu bardzo zimno i chce tylko żeby go utulać i to zrobiłam. :cry:
Teraz śpi na kołderce cieplutkiej, ale do tego jeszcze delikatnie przykryty kocykiem.

Jutro nie idę do pracy to go będę dalej tulić...bo nie wiem jeszcze, jak długo będę miała to szczęście być z nim. :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw wrz 09, 2010 13:41 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Aniu, a może to problemu z brzuszkiem i dlatego Krawatek nie chce jeść.
No bo skoro miauczy jak karmisz gromadkę, to znaczy, że jest głodny.
Chłopaku, weź się w garść, proszę :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 09, 2010 13:53 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Nie chce plakac, nie chce plakac, nie chce plakac... I stracilam siele woli... Aniu, tak bardzo przykro czytac, ze mu nadal nic nie pomaga. Jak brzuszek nie jest spuchniety, to przeciesz to inne nie jest, nie? Czemu ja glupia studiowalam prawo zamiast na wetke isc, to bym mogla czegos wiecej pomoc!!! Rozrywa mi serce.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw wrz 09, 2010 14:17 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

a jak brzusio i jelitka?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw wrz 09, 2010 15:48 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Gibutkowa pisze:a jak brzusio i jelitka?

Bez zmian. :(

Znowu go napasłam strzykawką, bo tylko by spał. :(
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw wrz 09, 2010 15:58 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Trzymajcie się...

A Krawatek nie ma czegoś z pysiem? Zęby, nadżerki? Bo jak moja podchodziła do miseczki a nie jadła, to okazało się, że ma chore zęby, straciła je, jak miała roczek niecały... A może calici? :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw wrz 09, 2010 16:09 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Miał oglądane pysio przez CoolCaty i bez zastrzeżeń z tej strony.

Najbardziej boję się bezwysiękowego FIPa.
On już jest chudzieńki i kręgosłup mu można policzyć... :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw wrz 09, 2010 17:27 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

:cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw wrz 09, 2010 18:11 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Krawatku wez sie w garsc, my ciebie kochamy!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Czw wrz 09, 2010 19:33 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

A mnie zastanawia poziom płytek krwi.... Weci coś mówili na ten temat? Bo przekroczone są 20 razy.... Teoretycznie przy silnych infekcjach są czasami podwyższone ale czy aż tak?

Trzymaj się- pamiętaj- koty są twarde! Krawatek da radę jeżeli tylko Ty z nim jakoś wytrzymasz :ok: A przynajmniej za taki wariant trzymam kciuki!
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Czw wrz 09, 2010 20:35 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Krawatuś, wez sie w garsc, nie smutuj nas wszystkich, pancia bardzo Cie kocha.... :cry:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt wrz 10, 2010 8:35 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Aniu jestes z nim? Pierwsza i ostania mysl do Was wysylam. :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt wrz 10, 2010 9:00 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Krawatek dalej bez zmian. Sam rano przyszedł na śniadanko i pojadł troszkę i troszkę wmusiłam w niego.
Za około dwie godzinki dałam mu Gerberka strzykawką zmieszanego z Colonem C.

Teraz gdy jadłam śniadanie, to dałam mu powąchać kiełbasy szynkowej a ten jak się zerwał z łóżka i w te pędy do kuchni za mną.
Położyłam mu a on się jednak rozmyślił... :( Wmusiłam w niego, bo by nie zjadł.

Przy masowaniu mu brzuszka czuję kupę (same kuleczki) :( był w kuwecie i myślałam, że może zrobi prezent dla mnie, ale tylko się pokręcił w kuwecie i wyszedł. :(

Nerki nadal duże... :(

Co temu mojemu kochanemu synusiowi jest? :cry:

Dzisiaj obudził mnie przed 6 rano swoim mry mry mry, a jak już mnie obudzi to wstaję i szykuję im jedzonko. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt wrz 10, 2010 9:41 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Kasia a może mleka zwykłego mu daj, co? Albo chociaż takiego bez laktozy (bo biegunka niewskazana przy osłabieniu) - to trochę rozrzedzi kał. Napisz do Mirki - ona ma jakies sprawdzone sposoby na takie zaparcia - pisała ostatnio na swoim wątku :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]