PAKT CZAROWNIC XVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 09, 2010 13:38 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Pompon, przytulam! :( :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 09, 2010 13:39 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Nie znam Twoichuwarunkowań ale może majencja słusznie prawi,żeby tak z punktu nie odpuszczać skoro to coś dobrego jest :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw wrz 09, 2010 13:51 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Nie, no tak od razu nie odpuszczę... Postaram się, tylko to nie są dwa trzy dni, ale tydzień na ten przykład, bo jak nad morze pojadę to nie do jednego klienta, tylko muszę kilku zaliczyć. Na tatusia Zuzi nie mam co liczyć, on właśnie zaczął pracę jako kierowca i jeździ z transportami, głównie za granicę, więc jest w domu raz na dwa tygodnie :? Mój tato z kolei będzie miał problem z prowadzeniem Zuzi do szkoły rano, on jej nawet nie uczesze - dziecię moje ma kudły za tyłek i w ilości jaką mogła by obdzielić pół klasy :roll: Mam nadzieje, że jakoś sobie jednak poradzę. No i że dostanę ta pracę, bo choć myślę, że dostane, to mogę się jeszcze zdziwić, jak nikt nie zadzwoni...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw wrz 09, 2010 13:54 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Na początku zawsze wygląda groźnie, a potem sie jakoś układa :ok: :ok: :ok: żeby sie udało. A jak bedziesz podróżować, to może i do Krosna zajedziesz :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw wrz 09, 2010 13:56 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Jeśli będę podróżować, to będę was wszystkie po kolei nawiedzać :twisted: Możecie się zacząć bać! :twisted: Na razie tylko troszke, bo jeszcze nie mam tej pracy, ale....
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw wrz 09, 2010 14:06 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Pompon..
wszystko się ułoży.. życie nauczyło że nie ma co martwić się na zapas..
tylko spokój może nas uratować...
najpierw jeden szczebel, potem drugi..
nie bierz sobie na łeb za dużo...
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw wrz 09, 2010 14:13 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Pomponmamo, nic się nie martw na zapas.
Ja tez mam prace, w której jeżdżę po całej Polsce. I tak już od 6 lat. Mój starszy syn miał wtedy 15 lat (najgorszy wiek) a młodszy 7. Kombinacje alpejskie jakie ja wyprawiałam zasługują na Nobla, byłam załamana, znerwicowana itp, ale.. udało się. Chłopcy nie zarośli brudem, nie wylecieli ze szkoły, choć urośli prawie poza moimi oczami :wink:
Dasz radę a my Ci tu poczarujemy :mrgreen:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Czw wrz 09, 2010 14:14 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

A ja bardzo kciuków i czarów w kociej sprawie potrzebuję, o domostwo dla kociczek chodzi, więc do roboty Siostry !!!!

jasdor

Post » Czw wrz 09, 2010 14:16 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Mam dziecie przedszkolne, doskonale Cię rozumiem. Wyjeżdżam czasem co tydzień na 1-2-3 dni i nie lubię tego oj ... ale mam TŻ, który staje na wysokości zadania i mamaę, która awaryjnie pomoże. Bez nich nie wiem jak by było, ale pewnie jakoś by było. Jak praca OK, trwaj i szukaj dalej, takiej na miejscu. Grunt, że się znalazła i do tego dośc dość jak psizesz :ok: Ciotki pisza sensownie, nie martw się !

Jasdor, Mega czary dla domków :ok: :ok: :ok:
Masz jakiś kontakt z Pipinią ? :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw wrz 09, 2010 14:25 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

psiama pisze:Mam dziecie przedszkolne, doskonale Cię rozumiem. Wyjeżdżam czasem co tydzień na 1-2-3 dni i nie lubię tego oj ... ale mam TŻ, który staje na wysokości zadania i mamaę, która awaryjnie pomoże. Bez nich nie wiem jak by było, ale pewnie jakoś by było. Jak praca OK, trwaj i szukaj dalej, takiej na miejscu. Grunt, że się znalazła i do tego dośc dość jak psizesz :ok: Ciotki pisza sensownie, nie martw się !

Jasdor, Mega czary dla domków :ok: :ok: :ok:
Masz jakiś kontakt z Pipinią ? :roll:

No właśnie nie mam, ale coś wymyślę, tylko za dużo mam teraz na głowie. Jak miną te wszystkie wesela, studia i inne sprawy - pomyślę.
Niedawno właśnie o niej myślałam, strasznie bym ją chciała zobaczyć :kotek:

jasdor

Post » Czw wrz 09, 2010 15:02 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:Jeśli będę podróżować, to będę was wszystkie po kolei nawiedzać :twisted: Możecie się zacząć bać! :twisted: Na razie tylko troszke, bo jeszcze nie mam tej pracy, ale....

Zanim zaczniesz nawiedzać siostry to najpierw nawiedź mnie please. Daleko nie masz wszak, omówimy to i owo. Na zachętę powiem, że wyplatam fantastyczne warkocze :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw wrz 09, 2010 15:08 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Hehe, Babajaga będzie pierwsza nawiedzona :P

Pompon, nie martw się. Jak Ci tata pomoże, to może uda Ci się znaleźć kogoś do opieki na kilka godzin dziennie za mniejszą opłatą niż dla całodniowej niani.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 09, 2010 15:49 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

AYO pisze:Siostry - dziś czarujemy na intencję oglądaczy mieszkaniowych u Shiry

ObrazekObrazek

Obrazek

AYO, kochana jesteś.... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: że pamiętałaś..... :1luvu: Zobaczymy za dni parę czy skutecznie ale jak już takie pioruny nie pomogą to nie wiem.... :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw wrz 09, 2010 17:35 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Pomponku, to normalne ze sie denerwujesz, ja pewnie bym tez sie denerwowala... ale dobrze prawia siostry - nie ma sie co denerwowac i przejmowac na zaś. Jestem przekonana ze sobie poradzisz, a poki co czekamy z kciukami mocno zacisnietymi na telefon.

Ja mam w domu pandemonium. Tz wyskoczyl zalatwic cos na miescie i mial byc o 18.00, zaraz przyjada meble do wnoszenia, jego nie ma, telefon oczywiscie nie odbiera bo po co :evil: tak to jest liczyc na chlopa :evil:

Takze czekaja mnie dni pelne sprzatania, przemeblowywania, ukladania, przenoszenia i przestawiania. Trzymcie kciuki zeby wersalka ktora dostane okazala sie wreszcie normalna bo kolejnego rupiecia w domu nie zniose.

A tak poza tym to strasznie tesknie za Slaskiem :(
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw wrz 09, 2010 17:40 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Nie ma co tęsknić Sol, pada, zimno, pogoda zgnilcowa. Nastój... lepiej nie mówić.

Czy my mamy jakiegoś kandydata na wrzesień?

Bo ja po wakacjach jestem i nie wiem co było.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

[poprzednia][następna]