nawet nie wiem, jak to napisać...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 08, 2010 9:34 Re: nawet nie wiem, jak to napisać...

Berni proszę daj mi namiary na jakiegoś weta, który by nas zobaczył jutro rano(koło 8.00) aaa wogóle jeszcze nie napisałam. małe są już u mnie w domu 3 szt.(ufff) reszta rokuję, więc nie przeznaczona do hmm eutanazji. są dwa całkiem czarne czarnuchy i jeden pingwinek. słodziak ma dwie białe plamki na brzuszku, skarpetki- przecież idzie zima, i białą bródkę w stylu Fila :lol: więc szczególnie polecam wielbicielkom artysty :twisted:

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Śro wrz 08, 2010 9:36 Re: nawet nie wiem, jak to napisać...

zdjęcia będą pewnie znów koło północy :? aaa czy ktoś ma klatkę, którą mógłby pożyczyć?zapuszkuję je do pudła na razie, ale to nie jest wyjście.

aania

Post » Śro wrz 08, 2010 10:01 Re: nawet nie wiem, jak to napisać...

aania dziewczyno jesteś wspaniała po prostu

strasznie żałuję, że nie mam Ci jak pomóc - mam transporterek, ale on jest w Warszawie...
Myślami jestem z Tobą i z kociakami.
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Śro wrz 08, 2010 15:25 Re: nawet nie wiem, jak to napisać...

PRZEKLEJAM TUTAJ CO NAPISAŁAM W WĄTKU FUNDUSZ PUSZKA

Moi drodzy zrobiłam zamówienie, które jutro wychodzi z zoodragonu i wpiątek będzie u Ani
podsumowując na moment składania zamówienia mam deklarację 660 zł z listy + deklarację od jednej osoby na prw że zapłaci za 100 puszek + jedną deklarację pomocy bez wysokości wpłaty.

Dzisiaj złożyłam zamówienie (do jutra wkleję rachunek) które idzie bezpośrednio kurierem do Ani

ZAMÓWIENIE

z 660 zł zebranych "wzięłam" 360 zł i za to zamówiłam:

- 10 kg suchego dla kociąt
- 144 puszki Mr Cat 400 gr
- 20 puszek Animonda Carny Kitten

do tego dołożyłam deklarację jednej z osób z prw i dołożyłam 100 puszek Mr Cat

reasumując: zamówiłam 244 puszki Mr Cat 400 gr, 20 puszek Animonda carny dla kociąt + 10 kg suchego Josera dla kociąt

wartość zamówienia 500 zł (360 wzięłam z funduszu, 100 puszek opłaci osoba z prw)

Oznacza to że z aktualnie zadeklarowanych składek zostało 300 zł, 200 zł przelewam dzisiaj na konto Ani na leczenie 3 kociaków które wyrwała lekarzowi spo igły :(

100 zł zostaje na razie u mnie ale pewnie nie na długo bo maleństwa są zaropiałe, zasmarkane, chore i generalnie gdyby nie Ania juz by nie żyły bo wet wybrał je jako nie do leczenia w warunkach schroniskowych :(

Jesli jeszcze ktoś chce się dołączyć do funduszu zapraszam. maleństwa będą kosztowały na pewno dużo (leczenie teraz, odrobaczenie, szczepienie)

Jesli ktoś może zabrać któres z nich do siebie teraz albo po podleczeniu PISZCIE. Każdy inny niż aania DT dla tych maluchów przybliża koty siedzące w schronisku do otrzymania pomocy :(

PAMIĘTAJCIE ŻE BYĆ MOZE ANIA ĘDZIE MUSIAŁA PRZEKAZAĆ GDZIEŚ MALUCHY ZA 2 TYG NA 2 TYG potem mogą do Niej wrócić (przyjeżdza właściciel domu i maluchy MUSZĄ zniknąć) TAKA POMOC TEZ JEST POTRZEBNA

Im szybciej wyleczymy i znajdziemy domy dla tyhyc maluchów tym większa szansa że zaczniemy po kolei wyciągać ze schronu dorosłe koty do leczenia
tak więc fundusz cały czas żyje, cały czas czeka na nowych członków i JAKĄKOLWIEK POMOC!!! nawet podnoszenie watku!
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Śro wrz 08, 2010 15:33 Re: nawet nie wiem, jak to napisać...

No to - ryzyk fizyk (ban) - podnoszę....

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Śro wrz 08, 2010 20:45 Re: nawet nie wiem, jak to napisać...

Bungo pisze:No to - ryzyk fizyk (ban) - podnoszę....

:mrgreen: :mrgreen:
nieee, no miało być tylko za "hopsanie" albo "up-owanie" :wink: a Ty podniosłaś!

czekamy na wiadomości o kociakach... biedaki.. jak to dobrze aania że Cię do schronu zaniosło :aniolek:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Czw wrz 09, 2010 8:48 Re: nawet nie wiem, jak to napisać...

yyy nie wiem, czy tak dobrze. wczoraj załatwiłam maluchom gigantyczny karton po makaronie, więc jak mnie już sebastian, lub właściciel lokalu wysiedlą, to może mi odstąpią kącil :lol: przeklejam to co napisałam na funduszu i spadam do kotletów, żeby zapobiec eksmisji :mrgreen:
ja również dziękuję bardzo. maleńtasy są już po wizycie wet. Berni bardzo dziękuję za namiary i anons wszystkie mają KK. dostały klacid i gentamycynę do oczu. ważymu ok 0,25 kr na twarz. były zastrzyki w dupcie i odpchliwianie. filopodobny ma wszoły i na oko wygląda na najmłodsze dziecię. mają około 4-5 tygodni( jak zwykle metryk ze sobą nie mialy więc orientacyjnie) kupcie w miarę prawidłowe z wczoraj, dzisiaj filopodobny zrobił taką pół na pół uformowaną, ale zakończoną kleksem oczywiście już PO wizycie u wetek. I nie wiem, dzwonić czy poczekać co będzie dalej.Za wizytę zapłaciłam 67zł ale w tym jest worek suchego royala dla kociąt, bo pani wet sugerowała, żeby im dawać karmę dla kociąt od już, więc przejęta wizja konających z głodu kociąt pod moim dachem po prostu im kupiłam.Kosztował 19 zł i zwróce to z wypłaty- czyli dziś lub jutro. zwłaszcza, że na royala nie mam rachunku. Rachunek za leczenie kociąt sfocę i wrzucę wieczorem(późnym) razem ze zdjąciami kotów. Aaa i proszę szanowne grono o nazwanie delikwentów mamy czarną dziewczynkę filowatego chłopczyka i czarne niewiadomoco bo zapomniałyśmy sprawdzić

aania

Post » Czw wrz 09, 2010 8:57 Re: nawet nie wiem, jak to napisać...

ktoś przed chwilą wysłał do mnie PW a mój kocur wlazł na klawiaturę i je usunął. autora nawet nie wiem kto to bardzo proszę o wysłanie ponownie i przepraszam :oops:

aania

Post » Czw wrz 09, 2010 11:17 Re: nawet nie wiem, jak to napisać...

aania pisze:ktoś przed chwilą wysłał do mnie PW a mój kocur wlazł na klawiaturę i je usunął. autora nawet nie wiem kto to bardzo proszę o wysłanie ponownie i przepraszam :oops:

kocur informatyk :lol:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw wrz 09, 2010 11:39 Re: nawet nie wiem, jak to napisać...

no maluszki
leczyc się, ładnie jeść i ładne kupki produkować :ok:

ja bym je chyba nazwała od jakiegoś szczęścia, daru losu, uśmiechu losu, cudów etc..bo to że żyją to prawdziwy cud.
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Czw wrz 09, 2010 11:48 Re: nawet nie wiem, jak to napisać...

tillibulek pisze:
aania pisze:ktoś przed chwilą wysłał do mnie PW a mój kocur wlazł na klawiaturę i je usunął. autora nawet nie wiem kto to bardzo proszę o wysłanie ponownie i przepraszam :oops:

http://kotburger.pl/8317/Delete-_delete ... t-przednia :mrgreen:
Obrazek

bebetka

Od: Nie wrz 05, 2010 16:59

Post » Czw wrz 09, 2010 12:13 Re: nawet nie wiem, jak to napisać...

bebetka pisze:
tillibulek pisze:

http://kotburger.pl/8317/Delete-_delete ... t-przednia :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

boskie

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt wrz 10, 2010 9:26 Re: nawet nie wiem, jak to napisać...

umyliśmy się, zakropiliśmy oczka wypluliśmy klacid i możemy się przedstawiać

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

aania

Post » Pt wrz 10, 2010 9:30 Re: nawet nie wiem, jak to napisać...

Obrazek

aania

Post » Pt wrz 10, 2010 9:36 Re: nawet nie wiem, jak to napisać...

Obrazek

aania

[poprzednia][następna]