Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rybka_39 pisze:3 telefony i akurat 3 buraski![]()
Szkoda, że o Soniego się nie bija
To niech se wiszą te ogłoszonka, mamy jeszcze kociaki w schronisku, a u MartynyP chyba też jest burasek.
Lidka pisze:Sobie zaznaczę.
Jeśli ktos kupuje tacki z kocim jedzeniem, to to są fajne do robienia porcji kurczakowych dla kociat.
Ja sobie zbieram takie rzeczy do powtórnego wykorzystania.
Filomen pisze:pozostałe kwestie remontowe :
* prąd - rozmawiałam z p.Kierownikiem, ma przyjść elektryk i naprawić prąd, na dniach.
* płytki - położone, zafugowane, cokolika chyba nie będzie, bo podobno cement nie chwyci do ściany
* malowanie - SOS da farbę, ale chyba nie ma ludzi do pomalowania, dziś będę wiedziała, to ewentualnie zrobiłabym jakąś akcję zbierania chłopów do pomalowania ścian. Tylko trzeba je obedrzeć z folii najpierw - farba bedzie w piątek
* okna - SOS i schronisko mają się dogadać bo te co zostały przywiezione to podobno za duże, nie ma ktoś 2 małych okien na zbyciu??? Jak nie to się kupi wywietrzniki te łatwiej zamontować. Są okna ale się nie otwierają. opcja wywietrzników jest na topie, okien mimo wszytko malych szukam - wymiary 1mx1m
* drzwi - nie wiem jaki jest status??? Czekam na informacje - drzwi będą w piątek
Obróżki - konieczne, nawet jakbyśmy same miały ewidencjonować, gdzie je można kupić? Jakby były po psach to super.
Ogłoszenia - super - trzeba porobić zdjęcia, kto będzie w schronie to proszę o fotki, ja postaram się tez jakoś w weekend.
Dostałam pudło prezentów od Oli, kuzynki kolegi z pracy. Przyniesiemy do schronu są tam też zabaweczki.
terenia1 pisze:Lidka pisze:Sobie zaznaczę.
Jeśli ktos kupuje tacki z kocim jedzeniem, to to są fajne do robienia porcji kurczakowych dla kociat.
Ja sobie zbieram takie rzeczy do powtórnego wykorzystania.
Lidziu to chodzi o małe tacki, czasami kupuję ale zawsze wywalam to może faktycznie będę zbierać i może wreszcie coś ugotują dla schroniskowców.
Rybka_39 pisze:http://www.dogomania.pl/threads/192416-Pakiet-30-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82!!!-na-Jag%C4%99-Bub%C4%99-i-Zefira-z-sosnowieckiego-schr.-do-30.09?p=15336269#post15336269
Może się ktoś skusi na pakiecik ogłoszen za piątaka?
dochód idzie na astke z ropomaciczem, hotel dla Zefira i Bubę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: HerbertDielm i 56 gości