Tutaj sporo takich rzeczy ludzie wyrzucają, jak coś się nawinie, to dam znać.
Farba zabezpieczona, może czekać.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
to my już zaczynamy po śmietnikach chodzić, smutne, a zaczęło się od prośby o sprawdzenie piwnic i strychów własnych...Ikotipies pisze:Zrobię rundkę po okolicznych śmietnikach
dite pisze:to my już zaczynamy po śmietnikach chodzić, smutne, a zaczęło się od prośby o sprawdzenie piwnic i strychów własnych...Ikotipies pisze:Zrobię rundkę po okolicznych śmietnikach![]()
<--- dziewczyna jest z Malborka jak ja, jakby pasował opłacę koszt przesyłki.poena pisze:Mam wiklinowy koszyk którego nie używają moje kotostwory, ale musiałabym go zmierzyć...
W razie czego oddam.
<edit>
Koszyk ma 55 na 40 centymetrów w wewnętrznym obwodzie. Może być?
<--- płynna parafina w butelce kosztuje jakieś 2-3 zł, jakbyście chciały ten koszyk mogę razem z nim przesłać wam dwie buteleczki:)Vivien pisze:Zamiast koszmarnie drogich past odkłaczających proponowałabym płynną parafinę - do kupienia w aptekach. To stary sprawdzony sposób, z czasów kiedy o pastach nikt jeszcze nie marzył. Raz na jakiś czas łyżeczka dolana do posiłku załatwia sprawę.
Się płucze, potem 2x pierze i na koniec płucze z płynem - sprawdzoneHanulka pisze:się pierze![]()
smród okropny
wyobrażam sobie, co było w mieszkaniu
![]()
ale nie przywieżli, wiem, że na nic tam takaannskr pisze:Wykładzina ma być, ciągle kombinujemy, już by przywieźli, ale dywanową, ktoś się pomylił.
nie zawsze - tu lepsze deski od dywanowej, mniej wsiąka, łatwiej zmyć.ifciastu pisze:No ale chyba lepszy rydz niż nic...
ifciastu pisze:Muszę odpisać na MruMru, czy przyda się Wam ten kosz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, kasiek1510, PortaMrs, puszatek i 92 gości