Alyaa pisze:A tak w ogóle to po jakim czasie kotka przestaje karmić małe?
Generalnie koło 6 tygodnia...ale mleko matka może jeszcze dużo dłużej produkować, jak maluchy nie chcą się odessać

Alyaa pisze:Najgorsze jest to, że tam w hoteliku jest młody, niesamowicie proludzki, kociak... Siedzi sam, bo rodzeństwo znalazło opiekunów, a on jest przesłodki... Wystawiał łapki przez siatkę, żeby mnie dotknąć, jak podchodziłam, ocierał się o siatkę, nawet baranki próbował strzelać przez siatkę... A do tego odpalił takie mruczenie, jak spory agregat prądotwórczy (całe Kielce zaopatrzyłby w prąd na miesiąc ) ... Wychodziłam ze łzami w oczach, a to kocie miało taką nieszczęśliwą minę, że zostaje Z chęcią wzięłabym go ze sobą, ale nie dam rady finansowo, tym bardziej, że za hotelik będzie trzeba zapłacić, wziąć znalezione maleństwo do siebie, żeby znaleźć mu dom... a w pracy umowa się kończy... Do doopy....

Trzymamy kciuki za pracę

Alyaa pisze:Jak Ty robisz te fantastyczne zdjęcia kocich łapek? Próbowałam kiedyś, ale chyba mam aparat do kitu, bo wychodzi rozmazane, nieostre i strasznie ciemne :/ Fotograf też żaden ze mnie Leia została w końcu "córeczką TZ", czy raczej Ciebie woli?
Nie będę oszukiwać, mam taki magiczny tryb w aparacie "kwiat" - zdjęcia detali przy dobrym oświetleniu

Alyaa pisze:PS. Znasz kogoś, kto móglby pomóc? viewtopic.php?f=13&t=115571&p=6292357#p6292357
Nikt nie napisał w wątku, mam nadzieję, że ktoś się zgłosił osobiście...
joluka pisze:pozdrawiamy nałęczowski trójpaczek słodki - musimy nadrobić zaległości w czytaniu, po urlopowej nieobecności - ale zdjęcia już oczywiście obejrzeliśmy... - cudne!!!!
Witamy po długiej rozłące i pozdrawiamy również

Specjalnie dla wiernych czytelniczek:
Moje idealne dzieci