Emilka [*]Milka w DS u Emilki77!-zdjęcia!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 08, 2010 17:32 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Aniu-serce mi pęka z zalu!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro wrz 08, 2010 17:46 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Kasieńko :cry: Tak strasznie mi przykro, ale nie traćmy nadziei, proszę...
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro wrz 08, 2010 17:51 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Kasiulek,jeszcze całkiem nie straciłam,ale z drugiej strony-gdzie by była tyle czasu????
Teraz dzwoniła siostra-nadal nic :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro wrz 08, 2010 17:54 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Qurcze. Nadinko, gdzie jesteś skarbeńku?
Kasiulek, trzymaj się kochana. Wszyscy razem z Tobą czekamy na dobre wieści.
Obrazek

bulba

Post » Śro wrz 08, 2010 17:55 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Maleńkie śpią w budce wiklinowej,mają po Zoe kuwetkę,popiły mleczka Nan2-ciepkutkiego,ale jeś cnie chcą,bo najadły się w Kretowinach.Nawet nie płaczą,takie wystraszone!
Dobrze ,że sa we dwójkę-nie beda tak teskniły!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro wrz 08, 2010 17:57 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Kasiu, a może Nadinka gdzieś poszła i jakaś dobra dusza się nią zaopiekowała? Ona taka śliczna jest.
Obrazek

bulba

Post » Śro wrz 08, 2010 18:00 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Kasieńko-też się tym pocieszam,bo przecież gdyby umarła,byłoby ciałko!
Sporo ludzi jeszcze się kręci po ośrodku-nawet dzisiaj przyszła para młodych Niemców i przynieśli kotkom puszkę tuńczyka-specjalnie dla nich kupili!
Pogadałam z nimi jakąś dziwną mieszanką anglo-niemiecką,bo niemieckiego uczyłam sie jeszcze w liceum,a po angielsku znam parę słów :lol: ,ale sie dogadaliśmy jakoś!
Może ktoś wziął maleńką?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro wrz 08, 2010 18:03 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

No właśnie Kasiu. Jak ja bym takie cudo spotkała na swojej drodze, nie zostawiłabym i odeszła sobie tak, po prostu.
Obrazek

bulba

Post » Śro wrz 08, 2010 18:06 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Kasiulek,ale takich ludzi jak Ty jest tak malo :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro wrz 08, 2010 18:17 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Kasiu, nie martw się proszę. Wiem, że Ci smutno, mi też. Cały czas myślę teraz o Nadince, ale wierzę mocno, że koteńka cała i zdrowa jest już w ciepłym domku. No przecież nie mogła zginąć bez śladu. W UFO nie wierzę.
Obrazek

bulba

Post » Śro wrz 08, 2010 18:24 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

No!-też nie wierzę w UFO!

Przed chwilą byłam u małych-Wierka siedziała przed budką,ale ją wzięłam na ręce,pomiziałam i wsadziłam do budki-ułożyła sie wygodnie i rozmruczała-otuliłam je mieciuteńkim kocykiem-niech śpią!
Iwanek śpi i nie mruczy-on jest bardziej chory i mniej oswojony-tak jak Nadinka :(
Ale jak go dzisiaj złapałam i utuliłam w ramionach,to zasnął mi na piersiach tak rozkosznie!
Na pewno po tolfie lepiej sie czuje,a i w nosku lzej,po atecortinie.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro wrz 08, 2010 18:26 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

bulba pisze:Kasiu, nie martw się proszę. Wiem, że Ci smutno, mi też. Cały czas myślę teraz o Nadince, ale wierzę mocno, że koteńka cała i zdrowa jest już w ciepłym domku. No przecież nie mogła zginąć bez śladu. W UFO nie wierzę.

Dobrze Bulba prawi, nie zamartwiaj się, bo może ona już mruczy gdzieś pod ciepłym kocem?

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro wrz 08, 2010 18:30 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Słodziaki :1luvu: :1luvu: Iwanek jeszcze się oswoi i będzie mega nakolankowym miziakiem. Jest młodziutki, więc szybko pojmie, co to ludzkie kolanka i nie tylko. A wiesz Kasieńko, że Becia już się żebrać i brać na litość nauczyła? Ja nie wiem, skąd ten wzorzec wzięła:mrgreen:
Obrazek

bulba

Post » Śro wrz 08, 2010 18:43 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Zastanawiam się, jak kociaki chore, to pewnie przekazanie do Ewy odwlecze się w czasie :?:
Kasiu, nie potrzebujesz wsparcia finansowego? Nie dawno wspominałaś o kosztownym leczeniu krop(ko)tów, a tu następne wydatki :(

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro wrz 08, 2010 19:17 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Beatko-dziękuję kochana!-muszę dać radę!-po prostu nie moge pomagać innym w takiej sytuacji.
Tak bym chciała mieć pewność,a nie tylko nadzieję,że Nadusia ma domek!!!
O oddaniu Ewie w tej sytuacji nie ma mowy!-musi poczekać,aż kociny sie wyleczą!
Jej Mała tez chorowała,ale ja wyleczyłyśmy.
Kasieńko-Iwanek oswoi się błyskawicznie,on juz nie boi sie brania na ręce!-no może jeszcze nie biegnie do człowieka jak Wierka,ale to bedzie za chwilę!
Przed chwilką usłyszałam rumor w łazience-Iwanek wskoczyło po budce na kibelek,a z kibelka na szafkę-już nie śpi tylko zaczyna zwiedzać.Wierka go zaczęła zabawiać-ona jest cwaniara,bo nie dzika i siostra ją często na rekach brała do domu-to sie tak nie stresuje zamknięciem-jak sie tylko ja dotyka ,to włącza motorek!

Kasieńko-Becia pewnie od Cypulka nauczyła się jakże trudnej sztuki zebrania! :lol:
Dziewuszki-piszę na raty bo znów był rumor w łazience-któres uwaliło kupala do umywalki-muszę jutro kupić zwykły żwirek,bo CBE nie lubią i nie znają!
A teraz znów rumor,ale tym razem kontrolowany! :lol: -kocięta szaleją z zabawkami!-to niesamowite!-dopiero co były osowiałe,a teraz szaleństwo z whiskasowymi myszami i piłeczkami!
Aż mi lżej na sercu!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]