Henryczek - kociak, który nie może znaleźć Domu...w DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 08, 2010 12:55 Re: GDA Henryczek - bezwąsowy tymczasowo ;) szuka domu!

Poker71 pisze:to jest nienormalny kot i tyle. TZ twierdzi ze te wibrysy to on po prostu w przeciwienstwie do wszystkich normalnych kotow postanowił wibrysy zmieniac WSZYSTKIE NARAZ :roll:

A co się będzie chłopak rozmieniać na drobne. :lol: :wink: Jak już to już. :lol:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Śro wrz 08, 2010 12:57 Re: GDA Henryczek - bezwąsowy tymczasowo ;) szuka domu!

Wawe pisze:
Poker71 pisze:to jest nienormalny kot i tyle. TZ twierdzi ze te wibrysy to on po prostu w przeciwienstwie do wszystkich normalnych kotow postanowił wibrysy zmieniac WSZYSTKIE NARAZ :roll:

A co się będzie chłopak rozmieniać na drobne. :lol: :wink: Jak już to już. :lol:

taaa... ciekawe co wet na tą teorię... jak znam zycie znowu zacznie mnie za wariatkę uważac... to nie ja panie doktorze, to on ten kot!

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Śro wrz 08, 2010 13:35 Re: GDA Henryczek - bezwąsowy tymczasowo ;) szuka domu!

Wytłumacz wetowi, że ma do czynienia z nietuzinkowym kotem a więc niech się spodziewa nietuzinkowych reakcji. :lol: :wink:

Wawe

Post » Śro wrz 08, 2010 13:41 Re: GDA Henryczek - bezwąsowy tymczasowo ;) szuka domu!

Heniuś ma przyzwolenie: READY TO GO

zaburzenia wchłaniania to brak flory jelitowej plus możliwe uszkodzenie kosmków jelitowych (ale nieduże, generalnie się odbudowują), trzustka i inne opcje ostatecznie wykluczone. Gazów juz nie ma, wąsy odrastają, z dzioba nie zalatuje, futro mu troche mocno wyłazi ale skóra już lepsza; wystarczy podawac ten probiotyk i nie zmieniac karmy i będzie ok.

Poker71

Post » Czw wrz 09, 2010 8:25 Re: GDA Henryczek - bezwąsowy tymczasowo ;) szuka domu!

UWAGA!!!
nr 691 840 0.. kobieta chce kotka dla córki, na pytanie czy mieli już kotka mówi bez zająknięcia, że tak wiele razy ale że mieszkają na parterze i latem jak okno otwarte to się koty gubią.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw wrz 09, 2010 8:55 Re: GDA Henryczek - bezwąsowy tymczasowo ;) szuka domu!

:strach: :strach: :strach:
podobny nr do mnie dzwonił ale teraz nie kojarzę :roll:
Dzięki za ostrzeżenie!
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Czw wrz 09, 2010 9:50 Re: GDA Henryczek - bezwąsowy tymczasowo ;) szuka domu!

Poker71 pisze:Heniuś ma przyzwolenie: READY TO GO

zaburzenia wchłaniania to brak flory jelitowej plus możliwe uszkodzenie kosmków jelitowych (ale nieduże, generalnie się odbudowują), trzustka i inne opcje ostatecznie wykluczone. Gazów juz nie ma, wąsy odrastają, z dzioba nie zalatuje, futro mu troche mocno wyłazi ale skóra już lepsza; wystarczy podawac ten probiotyk i nie zmieniac karmy i będzie ok.

No i bardzo dobrze. :D :D :D
Teraz tylko jakiś dobry domek by się przydał. :ok: :ok: :ok:

Wawe

Post » Czw wrz 09, 2010 10:22 Re: GDA Henryczek - bezwąsowy tymczasowo ;) szuka domu!

No właśnie SIN zaniedbuje kwestię tytułu :/ powinien brzmieć "mały Henryczek zakręcony na człowieka szuka DS"

Poker71

Post » Czw wrz 09, 2010 15:58 Re: GDA Henryczek - bezwąsowy tymczasowo ;) szuka domu!

I uwaga na pana Marcina, mieszka na wsi chce moją Julcie, bo miał podobną. Nie będzie sterylizował, bo uwielbia patrzeć z rodziną jak koty sobie "harcują".....można oszaleć. Normalny młotek!!!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw wrz 09, 2010 16:26 Re: GDA Henryczek - bezwąsowy tymczasowo ;) szuka domu!

Poker - ale marudzisz :wink:
Właśnie nazmieniałam ogłoszeń, zmodyfikowałam i w ogóle...

Biamila :strach:
też kiedyś do mnie taki pan dzwonił...masakra :?

Sin

Post » Sob wrz 11, 2010 8:34 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

W górę Henryczku - mój pechowy kotku.
Odzew żaden mimo iz wydaje mi się, że ogłoszenia są ok :roll:
Jeszcze wczoraj zrobiłam kolejne i kolejne.
Niech w końcu znajdzie sie TEN dobry dom.

Sin

Post » Sob wrz 11, 2010 9:31 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Kreska sie trochę rozchorowała i ma mniej ochoty na zabawę, to Henryś nas wykańcza :roll: Temu kotu się kiedyś kończy energia?!?!?

Poker71

Post » Sob wrz 11, 2010 11:02 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Ratunki Henryś mnie maltretuje! Kreska ma w ogonie gonitwy, więc Henryk gania mnie albo muchy, przy czym jak gania muchy to miauczy do mnie ze mam razem z nim ganiac!

Ten kot ma nierówno pod sufitem :roll:

PS. Sin o nas zapomina chyba... ale przypominam ze my z Henryczkiem mamy tajną broń i jak sobie nie przypomni lepiej to wrzucimy pewnefoty :ryk:

Poker71

Post » Sob wrz 11, 2010 11:08 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

ale fajowy ten Henryczek, kontaktowy, wyluzowany, cud nie kotek....domek bedzie miał dużo radości z niego :)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob wrz 11, 2010 12:08 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Nie zapominam - wałkuje, odnawiam, zmieniam, wrzucam, wyróżniam, podnoszę, podbijam - co jeszcze mam robić? Telefon noszę przy tyłku non stop.
Pytać już nie mam kogo :roll:
Ze względu na energetyczność wolałabym go na dokocenie - kiedyś z powodu szaleństw kociaka - miałam zwrot, nie upieram się ale byłoby tak lepiej i dla domku i dla Henryczka.
Po pierwsze bury, po drugie kocurek...ehh...przykre to.

Zdjęcia miały być dla mnie ;) a nie na forum...

Sin

[poprzednia][następna]