Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joshua_ada pisze:A. I zapomniałam. W weekend kluch został zważony. Ten ok. 8 miesięczny dzieciak waży już 4,5 kg![]()
joshua_ada pisze:Jest źle. Trochę mi cięzko pisać na forum. Nie mam też do tego głowy. Od tygodnia znów walczymy z pogarszającą się martwicą siusiaczka. Dziś byliśmy u weta. Pobraliśmy mocz, Nekuś dostał p/bólowy.
Jest o tyle niedobrze, że dziś Neko odczuwał ból przy myciu, a siusiak jest obrzęknięty. Mamy zastrzyki na 2 dni, w piątek kontrola. Ja sie tak strasznie boję, nie mam weny nawet do składnego pisania.
Od początku mieliśmy być przygotowani na wszystko ze względu na choroby u Neko, ale ja nie jestem. Po prostu nie jestem.
tillibulek pisze:ojej, a nie da sie amputowac, zeby ta martwica nie poszla dalej, bo wtedy to juz tragedia....![]()
![]()
![]()
![]()
biedny Nekunio.... mlodziutki, a juz tyle sie nacierpiał....
aga9955 pisze:joshua_ada pisze:Jest źle. Trochę mi cięzko pisać na forum. Nie mam też do tego głowy. Od tygodnia znów walczymy z pogarszającą się martwicą siusiaczka. Dziś byliśmy u weta. Pobraliśmy mocz, Nekuś dostał p/bólowy.
Jest o tyle niedobrze, że dziś Neko odczuwał ból przy myciu, a siusiak jest obrzęknięty. Mamy zastrzyki na 2 dni, w piątek kontrola. Ja sie tak strasznie boję, nie mam weny nawet do składnego pisania.
Od początku mieliśmy być przygotowani na wszystko ze względu na choroby u Neko, ale ja nie jestem. Po prostu nie jestem.
Kciuki Ada. WIelkie.
joshua_ada pisze:Obrzęk się zmniejszył. Za to zmiany martwicze nadal(przemywane, za chwilę zastrzyk p/bólowy)
Wyniki moczu kiepskie (na razie przez telefon mi podali, wysokie leukocyty, erytrocyty, wys. flora bakteryjna). Wkroczymy z antybiotykiem (znowu...)![]()
Neko wczoraj wieczorem odzyskał wigor, dziś nadal wykazuje swoje adhd, a że wczoraj przyszły dwa nowe drapaczki, to frajdę mają wszystkie kluski.
Najbardziej mnie cieszy dobry humor Neko (w poprzednim poście nie pisałam: klusek nie ma gorączki, mocz się nie zatrzymuje, sika normalnie).
Ale i tak siedzimy na tykającej bombie zegarowej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], lucjan123 i 53 gości