Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Po egzaminie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 02, 2010 9:56 Re: Georg, Miriam... Klemens [']

Rudi mieszka od nas dość daleko, bo pod Gnieznem, ale :(
sytuacja opisałam w skrócie tutaj: viewtopic.php?f=13&t=113427&start=120
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw wrz 02, 2010 10:21 Re: Georg, Miriam... Klemens [']

Georg-inia pisze:Rudi mieszka od nas dość daleko, bo pod Gnieznem, ale :(
sytuacja opisałam w skrócie tutaj: viewtopic.php?f=13&t=113427&start=120

Ach, już wiem, o którego chodzi. Tylko nie czytałam wątku na kociarni. Zaraz przeczytam.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto wrz 07, 2010 11:01 Re: Klemens ['] Georg,Miriam. Georg - krew badamy, Duża panikuje

dziś Georg jedzie na oddanie krwi :strach: CoolCaty zgodziła się przyjąć Czarną Małpę, zastrzegając, że razem z kotem mam przywieźć co najmniej rękawice, a najlepiej chwytak ;) Co prawda Georgowi się badania należą w listopadzie, ale po Klemciu mam schizy i wydaje mi się, że kot za dużo pije :oops:

Tak więc Georg siedzi głodny, zamknięty w domu i miągwi :roll: współczuję TŻ-towi...

Georg-inia

Post » Wto wrz 07, 2010 11:07 Re: Klemens ['] Georg,Miriam. Georg - krew badamy, Duża panikuje

Georg-inia pisze:dziś Georg jedzie na oddanie krwi :strach: CoolCaty zgodziła się przyjąć Czarną Małpę, zastrzegając, że razem z kotem mam przywieźć co najmniej rękawice, a najlepiej chwytak ;) Co prawda Georgowi się badania należą w listopadzie, ale po Klemciu mam schizy i wydaje mi się, że kot za dużo pije :oops:

Tak więc Georg siedzi głodny, zamknięty w domu i miągwi :roll: współczuję TŻ-towi...

Badania się przydadzą. A CC - współczucia szczere z okazji pobierania krwi Georgowi :twisted: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto wrz 07, 2010 11:13 Re: Klemens ['] Georg,Miriam. Georg - krew badamy, Duża panikuje

i niech się na panice skończy
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
w czasie deszczu koty więcej piją :wink:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto wrz 07, 2010 11:17 Re: Klemens ['] Georg,Miriam. Georg - krew badamy, Duża panikuje

ruru pisze:w czasie deszczu koty więcej piją :wink:

i Duzi auch :wink:

Wielkie kciuki za Georga :1luvu: :1luvu: :1luvu: I za Anię CC :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto wrz 07, 2010 11:28 Re: Klemens ['] Georg,Miriam. Georg - krew badamy, Duża panikuje

O której jedziecie? Pytam, żebyśmy się nie spotkali, bo pewnie dużą kolejkę zrobicie :wink:
A tak na poważnie, trzymam kciuki, żeby wszystko było OK :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto wrz 07, 2010 11:33 Re: Klemens ['] Georg,Miriam. Georg - krew badamy, Duża panikuje

Na pewno będzie OK - nie może być inaczej :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto wrz 07, 2010 11:40 Re: Klemens ['] Georg,Miriam. Georg - krew badamy, Duża panikuje

gosiaa pisze:O której jedziecie? Pytam, żebyśmy się nie spotkali, bo pewnie dużą kolejkę zrobicie :wink:

sugerujesz, że będą sceny dantejskie, rany gryzione i drapane, tudzież inne atrakcje? :twisted:
etam, Georg jest grzeczny u doktora, popłakuje i powarkuje tylko, a po zabiegach wskakuje mi na ramię i robi: ołałałamimimiłała, mama, zrobilimizrobili, ołałamiiiła

po pracy jadę po niego i TŻ-ta, więc pewno koło 17 będziemy

Jerzykówka, w czasie deszczu Duzi piją zdecydowanie więcej :lol:

Georg-inia

Post » Wto wrz 07, 2010 12:20 Re: Klemens ['] Georg,Miriam. Georg - krew badamy, Duża panikuje

Georg-inia pisze:
gosiaa pisze:O której jedziecie? Pytam, żebyśmy się nie spotkali, bo pewnie dużą kolejkę zrobicie :wink:

sugerujesz, że będą sceny dantejskie, rany gryzione i drapane, tudzież inne atrakcje? :twisted:
etam, Georg jest grzeczny u doktora, popłakuje i powarkuje tylko, a po zabiegach wskakuje mi na ramię i robi: ołałałamimimiłała, mama, zrobilimizrobili, ołałamiiiła

:twisted: :twisted: :twisted:

kciuki za badania i wyniki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto wrz 07, 2010 12:22 Re: Klemens ['] Georg,Miriam. Georg - krew badamy, Duża panikuje

Georg-inia pisze:

to co się dziwić kotu :twisted:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto wrz 07, 2010 19:11 Re: Klemens ['] Georg,Miriam. Georg - krew badamy, Duża panikuje

no dał, śmierdziel, popis, jak rzadko :twisted: wyrywał się, darł tę gębę na cały regulator, a na koniec zwiał ze stołu i... wlazł do lecznicowej kuwety, nasikał do niej i skrzętnie zagrzebał :roll: :oops:

W związku z tym, że Georg był niegrzeczny u doktora - dostał karę. Kara jest co prawda mała, ale uciążliwa i ... czarna jak smoła 8)

Georg-inia

Post » Wto wrz 07, 2010 19:14 Re: Klemens ['] Georg,Miriam. Georg - krew badamy, Duża panikuje

KICIĘ DOSTAŁ ????
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto wrz 07, 2010 19:40 Re: Klemens ['] Georg,Miriam. Georg - krew badamy, Duża panikuje

Kar, nie Kara :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto wrz 07, 2010 19:42 Re: Klemens ['] Georg,Miriam. Georg - krew badamy, Duża panikuje

CAR? znaczy auto? :ryk: :ryk: :ryk:

hihih macie tymczasa? kto to?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]