sytuacja opisałam w skrócie tutaj: viewtopic.php?f=13&t=113427&start=120
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:Rudi mieszka od nas dość daleko, bo pod Gnieznem, ale![]()
sytuacja opisałam w skrócie tutaj: viewtopic.php?f=13&t=113427&start=120
Georg-inia pisze:dziś Georg jedzie na oddanie krwiCoolCaty zgodziła się przyjąć Czarną Małpę, zastrzegając, że razem z kotem mam przywieźć co najmniej rękawice, a najlepiej chwytak
Co prawda Georgowi się badania należą w listopadzie, ale po Klemciu mam schizy i wydaje mi się, że kot za dużo pije
Tak więc Georg siedzi głodny, zamknięty w domu i miągwiwspółczuję TŻ-towi...
ruru pisze:w czasie deszczu koty więcej piją
gosiaa pisze:O której jedziecie? Pytam, żebyśmy się nie spotkali, bo pewnie dużą kolejkę zrobicie![]()
Georg-inia pisze:gosiaa pisze:O której jedziecie? Pytam, żebyśmy się nie spotkali, bo pewnie dużą kolejkę zrobicie![]()
sugerujesz, że będą sceny dantejskie, rany gryzione i drapane, tudzież inne atrakcje?![]()
etam, Georg jest grzeczny u doktora, popłakuje i powarkuje tylko, a po zabiegach wskakuje mi na ramię i robi: ołałałamimimiłała, mama, zrobilimizrobili, ołałamiiiła
po pracy jadę po niego i TŻ-ta, więc pewno koło 17 będziemy
Jerzykówka, w czasie deszczu Duzi piją zdecydowanie więcej
Georg-inia pisze:gosiaa pisze:O której jedziecie? Pytam, żebyśmy się nie spotkali, bo pewnie dużą kolejkę zrobicie![]()
sugerujesz, że będą sceny dantejskie, rany gryzione i drapane, tudzież inne atrakcje?![]()
etam, Georg jest grzeczny u doktora, popłakuje i powarkuje tylko, a po zabiegach wskakuje mi na ramię i robi: ołałałamimimiłała, mama, zrobilimizrobili, ołałamiiiła
po pracy jadę po niego i TŻ-ta, więc pewno koło 17 będziemy
Jerzykówka, w czasie deszczu Duzi piją zdecydowanie więcej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 102 gości