PAKT CZAROWNIC XVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 07, 2010 13:14 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

becia_73 pisze:
pomponmama pisze:
AYO pisze:W klapkach z takim czubem świetnie się leci ze schodów strzeliwszy se samobója o szeroką nogawkę spodni :evil:

Przebóg AYO... 8O mam nadzieję, że nie mówisz tego z autopsji... :roll:

Uwaga komunikat! Zamorduję tego Frędzla normalnie!!! :evil: On zdecydowanie nie zejdzie śmiercią naturalną, tylko uduszony przeze mnie własnoręcznie! :evil: Zazwyczaj dobrze wychowany i grzeczny kotek nie oparł się dziś upojnej woni rozmrażanego wołu, którego zamierzałam podać na obiad dziecięciu mojemu oraz ojcu. Wskoczył na blacik (już za to się kara śmierci należy :evil: ) i gwizdnął mi mięcho jeszcze w woreczku, po czym sprintem ze zdobyczą w pysku zwiał za rogówkę, gdzie część skonsumował, zanim udało mi się go z warownej kryjówki wywlec :evil: Najpierw próbowałam miotłą, ale się zaparł w najdalszym kącie, i dopiero jak odsunęłam mebel to nie bez protestu oddał skradziony rarytas. Nie jestem pewna, czy w pospiechu nie zeżarł kawałka woreczka, bo podarty w drobne strzępki. :evil: Ćwierć kilo mięsa zażarł, a reszta się do niczego nie nadaje, bo starannie wymemlana :evil: Tym sposobem ja dzisiaj na obiad będę miała skrzydła z kuraka :evil: :evil: :evil:

No a jadł śniadanie ? :twisted:

Dziadek Frędzel jest kotkiem, który zasadniczo nic innego nie robi tylko w przerwach między zasłużoną drzemką, a zasłużoną drzemką, je i robi kupy :? Zapewniam cię że zjadł obfite śniadanie w postaci saszetki popchniętej jeszcze suchym. Frędzelek słynie ze swojego zamiłowania dojedzenia-jest bardzo stanowczy w swym dążeniu do kształtu doskonałego :roll: Próbowałam go odchudzać, ale tak drze japę, że nie ma opcji :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto wrz 07, 2010 13:20 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:Frędzelek słynie ze swojego zamiłowania dojedzenia-jest bardzo stanowczy w swym dążeniu do kształtu doskonałego :roll: Próbowałam go odchudzać, ale tak drze japę, że nie ma opcji :twisted:

Ty Pomponie na pewno o Frędzelku piszesz?
Bo mam wrażenie, że o moim Pumosławie Dzięciolińskim :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto wrz 07, 2010 14:30 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Sylwia, przepiękne kociastości :1luvu: . Widze dokacałas się co rok to prorok, 1, 2, 3 :mrgreen: . Na portalu zdjęciowym śliczne foto buziaczka kociego u Ciebie :kotek: . I fantastyczne imiona mają :ok: Jak dla mnie: PRZYJĘTA ! Banera wpiąć, kasę słąć, udzielać się, koty kochać i chronić, kandytatów szukać godnych i głosować O ! :mrgreen:

Pomponowa, gustowne buteczki ! Sama bym się pokusiła ale musiałabym sobie dłutkiem najopierw nózie doformować :roll: . Ale już najlepszy na fotach butków jest w tzw. drugim tle koteczek :mrgreen: :1luvu:

Obcięcie wibrysów rozwaliło mnie doszczętnie, szczęka mi opadła i ide jej szukać :evil: . Bez nich może mieć przez jakiś czas trudność w ocenianiu czuciowym otoczenia, gorącego itd. Quwa mać, AYO weź jej tez przytnij do równego, najlepiej na wysokości ramion równo :twisted: A ten brunatny włos to na pewno oszukaństwo sztuczne jakem brunetka :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto wrz 07, 2010 14:41 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

AYO pisze:Jak młodzież?
35-40 tak na oko, specjalistka z działu ekonomicznego i matka dzieciom :evil:
Aha - brunetka :evil:

Asia_Siunia - na to wygląda bo naczelnym argumentem była ich NIERÓWNOŚĆ 8O
Pani widząc moje uniesienie [dosłownie, bo mnie z krzesła podniosło] podała tyły przezornie :mrgreen:

Wrrrrrr

Przedziałem wiekowym - starsza, ekonomiczna i dzieciata - jak ja....Hihihi jestem młodsza i blondynka :!: a na dodatek mądrzejszą :dance:

to się dowartościowałam :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto wrz 07, 2010 16:48 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

A nie chciałybyście mieć takiego kotka?

http://www.youtube.com/watch?v=hM1vdgnAcbk

Jak już obejrzycie to powyżej, to proszę obejrzeć jeszcze to.. Ale koniecznie jako drugi :)

http://www.youtube.com/watch?v=8uLEll6Hc-0
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Wto wrz 07, 2010 18:11 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Jestem wkurw... :evil: :evil: :evil: :evil: Właśnie wracam z Reala,gdzie w sklepie zoologicznym na pasażu widziałam malutkie kotki. Takiego kotka dostaje się gratis, przy zakupie wyprawki za 50 zł. Problem w tym, że te kocięta były za małe :evil: Miały max 5 tygodni :evil: :evil: :evil: Jakim trzeba być człowiekiem, żeby takie maluszki zabrać od mamy? :evil: Jeszcze im się doopki zataczały, jeszcze mi9ały trójkątne ogonki, kiciusie, które mieszczą się w dłoni... :cry: Rozważałam zadzwonienie do TOZu, ale po konsultacji... nic nie można zrobić. Mają czysto, mają wodę, kuwetę i poduszkę do spania. Czyli nikt nie może im nic zarzucić, bo nie ma przepisu, który zabrania handlu zbyt młodymi zwierzakami. Kuźwa!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto wrz 07, 2010 18:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto wrz 07, 2010 19:11 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

AYO pisze:Siostry drogie - GORĄCA PROŚBA :oops:

Przed chwilą rozmawiałam o kotach z moją koleżanką z pracy i ta mi beztrosko melduje, że właśnie podcięły z córką WĄSY swojemu kotu bo miał "takie nierówne i za długie" 8O :evil: 8O :evil:

Ma ktoś na szybko linka do jakiejś mądrej strony na ten temat bo mi z zapowietrzenia zabrakło argumentów :evil: :evil: :evil:

ja od takiej "mądrej" osoby zabrałam kotkę Skarpetkę, jest to dziewczyna 27-letnia matka 7-letniej i 3-letniej dziewczynki, ta 3-letnia córka wystrzygła nożyczkami sierść Skarpetce, bo stwierdziła, że jest ona za długa to dobrze, że nie obcięła nożyczkami Skarpetce ogona lub uszu
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Wto wrz 07, 2010 19:13 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

To nie jest wina dziecka, tylko matki idiotki. Skąd trzylatka ma wiedzieć takie rzeczy. Kto normalny pozwala, żeby trzyletnie dziecko bawiło się nożyczkami. Nie mówiąc już oczywiście o dręczeniu zwierzaka :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto wrz 07, 2010 19:14 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Wto wrz 07, 2010 19:15 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Siostry, nawet mnie nie dobijajcie - real pozwala na takie rzeczy?! Cholera, zle sie na tym swiecie dzieje jak pieciotygodniowe kocie bejbiki ida za gratis do wyprawki :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A ta piekna co obciela kotu wibrysy niech sobie tez cos obetnie... byle rowno i symetrycznie; cytujac jeden z klasycznych seriali "gdyby glupota miala skrzydla pani fruwalaby jak golebica". Ech...

Moj TZ siedzi ze mna i czyta watek Paktu. Czyta i sie chichra, bo pomponmama jak zwykle rulez ;) natomiast opis krwawego serca wleczonego przez cale mieszkanie po prostu zwalil nas z nog (Cytuje TZa: jest zajeb***) ;) tak wiec drogie Siostry Czarownice, mamy wielbiciela podczytujacego - notabene chyba nie jest osamotniony z tego co pamietam? :)

Ja mam L4 do piatku. Jak wspominalam Wam juz ugryzl mnie kotek no i miejsce ugryzienia spuchlo niemilosiernie. Dzis w pracy juz nie moglam ruszac reka wiec pojechalam do przychodni. Moja lekarka na urlopie do konca wrzesnia, drugi lekarz toze - zostala jedna babka ktora kiedys stan zapalny gardla mojego TZa zdiagnozowala jako "typowe objawy nerwicy" (pisalam o tym Wam chyba...) w kazdym razie jak uslyszalam ze to ona przyjmuje to mnie nieco oslabilo ale innego wyjscia nie mialam wiec stanelam w gigantycznej kolejce i dobrze ze wzielam ksiazke (Pod Sloncem Toskani) i zaczytalam sie. Pani doktor fachowo (!) i kompetentnie (!) podeszla do tematu 8O dostalam skierowanie do chirurga, recepte na antybiotyk (duomox bleeee), po czym pedem pojechalam z L4 do pracy, potem po kase do siostry potem powrot do apteki i na zastrzyk, po czym nareszcie moglam wrocic do domu. Jak wrocilam i siadlam na lozku to nie za bardzo wiedzialam gdzie jestem, na szczescie koty mi przypomnialy :)
I uwaga, dziewczyny zszokowal mnie FELEK. Przyszedl do mnie do lozka i przytulil sie pod koldra 8O ostatnio tak robil.... eee...zeszlej zimy?! ja nic nie chce mowic ale albo on sie starzeje albo bedzie szybko zima w tym roku.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto wrz 07, 2010 19:16 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

psiama pisze:Sylwia, przepiękne kociastości :1luvu: . Widze dokacałas się co rok to prorok, 1, 2, 3 :mrgreen: . Na portalu zdjęciowym śliczne foto buziaczka kociego u Ciebie :kotek: . I fantastyczne imiona mają :ok: Jak dla mnie: PRZYJĘTA ! Banera wpiąć, kasę słąć, udzielać się, koty kochać i chronić, kandytatów szukać godnych i głosować O ! :mrgreen:

Pomponowa, gustowne buteczki ! Sama bym się pokusiła ale musiałabym sobie dłutkiem najopierw nózie doformować :roll: . Ale już najlepszy na fotach butków jest w tzw. drugim tle koteczek :mrgreen: :1luvu:

Obcięcie wibrysów rozwaliło mnie doszczętnie, szczęka mi opadła i ide jej szukać :evil: . Bez nich może mieć przez jakiś czas trudność w ocenianiu czuciowym otoczenia, gorącego itd. Quwa mać, AYO weź jej tez przytnij do równego, najlepiej na wysokości ramion równo :twisted: A ten brunatny włos to na pewno oszukaństwo sztuczne jakem brunetka :mrgreen:

jak wpiąć banerka? proszę o podpowiedź
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Wto wrz 07, 2010 19:23 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:To nie jest wina dziecka, tylko matki idiotki. Skąd trzylatka ma wiedzieć takie rzeczy. Kto normalny pozwala, żeby trzyletnie dziecko bawiło się nożyczkami. Nie mówiąc już oczywiście o dręczeniu zwierzaka :evil:

zgadza się to wina matki idiotki, aż dziw bierze, ze tacy ludzie mają dzieci
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Wto wrz 07, 2010 19:24 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Sol co za zastrzyk???
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto wrz 07, 2010 19:25 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Sol zima w tym roku ma być już w październiku podobno. Ja nie wiem, czy to był objaw nadchodzących mrozów, ale wietrzyłam dzisiaj koty i Pompon rozśpiewał się na widok ptaka. Zawodził jakąś smętną pieśń o tęsknocie chyba :roll: w każdym razie tak to brzmiało. Gdyby był psem, to było by to chyba przeciągłe wycie 8O Tęsknił za tym ptaszkiem na całe gardło, a ptaszek usiadł na parapecie okna obok i przekręciwszy łebek zasłuchał się w kocich serenadach, czym podkręcił mi Pompona jeszcze bardziej. :lol: Musiałam wokalistę z balkonu przemocą wynieść, bo sąsiedzi zaczęli się interesować, co też ja temu biednemu kotku robię :twisted: Po zamknięciu balkonu Pompon obwarował się na oknie, przykleił się nosem do szyby, ale z tej pozycji ptaszka widać nie było więc zastygł tylko na kilkanaście minut, po czym odpuścił sobie temat. Oj będzie im brakować tego balkonu zimą...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]