4 maleńkie kociaki będą szukać DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 06, 2010 13:31 Re: 4 maleńkie kociaki będą szukać DS

Halooo :mrgreen:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon wrz 06, 2010 14:10 Re: 4 maleńkie kociaki będą szukać DS

nie miałam dostępu do kompa.
rudaski są w Warszawie .
chętną zapraszam do rozmowy telefonicznej.
może również do mnie napisać dorota40_6@o2.pl
zapraszam też na wątek.

Kociaki rosną aż szum idzie :wink: jedzą nadal ze strzykawy ,jedzą duużo i myślę że dobrze ,już nawet sierść mają inną .są przekochane .rozmruczane i całuśne :1luvu:
białasek to też chłopczyk :wink: ta pierdołka szybko nadrabia zaległości ,ma na imię Pupiś -od Pupila :mrgreen: on też najszybciej wraca z zabawy do łóżeczka wygrzanego przez kwokę ale i też najpierwszy krzyczy jeść :lol: dogrzewam ich cały czas.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon wrz 06, 2010 15:45 Re: 4 maleńkie kociaki będą szukać DS

Dziękuje bardzo podałam już maila dziewczynie mam nadzieje, że się odezwie :) Dziewczyna mieszka w Łodzi :roll:

CatAngel

Post » Pon wrz 06, 2010 22:18 Re: 4 maleńkie kociaki będą szukać DS

dziewczyny, co z tym czarnuszkiem? Zrozumiałam, że ktoś chciał sfinansować jego pobyt w lecznicy? Udało sie już?

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Wto wrz 07, 2010 13:00 Re: 4 maleńkie kociaki będą szukać DS

niestety ale nic nie wiem :cry: pytałam na dogo ale cisza :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 07, 2010 14:11 Re: 4 maleńkie kociaki będą szukać DS

CatAngel z tej adopcji nic nie będzie bo jestem wścibską babą ,bo chcę aby zabezpieczyli okna aby kot nie wychodził ,bo pytam o żywienie ..dostałam takiego e maila

Wie pani co? juz mi sie odechcialo chyba tego kota przez pani pytania prosilam do pani numer telefonu zeby zadzwonic porozmawiac to pani mi nie dala co pani zarty sobie robi? przez maila to ja moge ze znajomymi pisac a nie w tak waznej sprawie jak ta! pytala pani o jedzenie to juz na to odpisalam a pani ponownie zadaje mi to pytanie... ja sie powtarzac nie bede jesli chodzi o okna i zabezpieczenia mieszkam na parterze i zabezpieczen nie mam i jakos moj kot zyje nie zdechl z tego powodu a jesli kazdy mialby karmic koty najlepszymi i najdrozszymi jedzeniami jak to pani napisala ze swoje koty tak karmi i spelniac "pani wymogi" typu zabezpieczenia okien itd nikt nie moglby pozwolic sobie na kota tylko naprawde bogaci ludzie i wszystkie bylyby w schroniskach! niech szuka pani dalej wlascicieli bo ja nie chce kota od tak wscibskiej osoby jaka jest pani wole jechac do schroniska podpisac umowe i po klopocie!!! w schroniskach chociaz nie utrudniaja w adoptowaniu zwierzat a mi naprawde zalezy na rudym kotku! z powazaniem Angelika .

telefon już podawałam ,ale cóż nic dodać nic ująć .

za chwilę wkleję e maila jakiego napisałam do tej pani a który ją tak zirytował .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 07, 2010 14:18 Re: 4 maleńkie kociaki będą szukać DS

jednak nie w kleje bo nie zapisałam

jednak napisze o co mi się rozchodzi.

1. osiatkowanie okien .
2 .podpisanie umowy adopcyjnej
3.kastracja na pytanie czy kastruje odpisałam że tak małych nie ,gdyby był większy wtedy tak..oseski kastruje się po odchowaniu :wink:
napisałam też że wolała bym odbiór osobisty ,mogłybyśmy się poznac itp.ale z tym zobaczymy jeszcze
o karmieniu że ja daje co najlepsze więc uważam że ds. powinien również dobrze karmić ,bo to inwestycja w lepsze jutro naszych miluśińskich .
uf. napisałam również że to nie ze złośliwości tylko troski o przyszłość tych szkrabów.
itp.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 07, 2010 14:21 Re: 4 maleńkie kociaki będą szukać DS

dorcia44 pisze:CatAngel z tej adopcji nic nie będzie bo jestem wścibską babą ,bo chcę aby zabezpieczyli okna aby kot nie wychodził ,bo pytam o żywienie ..dostałam takiego e maila

Wie pani co? juz mi sie odechcialo chyba tego kota przez pani pytania prosilam do pani numer telefonu zeby zadzwonic porozmawiac to pani mi nie dala co pani zarty sobie robi? przez maila to ja moge ze znajomymi pisac a nie w tak waznej sprawie jak ta! pytala pani o jedzenie to juz na to odpisalam a pani ponownie zadaje mi to pytanie... ja sie powtarzac nie bede jesli chodzi o okna i zabezpieczenia mieszkam na parterze i zabezpieczen nie mam i jakos moj kot zyje nie zdechl z tego powodu a jesli kazdy mialby karmic koty najlepszymi i najdrozszymi jedzeniami jak to pani napisala ze swoje koty tak karmi i spelniac "pani wymogi" typu zabezpieczenia okien itd nikt nie moglby pozwolic sobie na kota tylko naprawde bogaci ludzie i wszystkie bylyby w schroniskach! niech szuka pani dalej wlascicieli bo ja nie chce kota od tak wscibskiej osoby jaka jest pani wole jechac do schroniska podpisac umowe i po klopocie!!! w schroniskach chociaz nie utrudniaja w adoptowaniu zwierzat a mi naprawde zalezy na rudym kotku! z powazaniem Angelika .

telefon już podawałam ,ale cóż nic dodać nic ująć .

za chwilę wkleję e maila jakiego napisałam do tej pani a który ją tak zirytował .

Bardzo dobrze bądź zawsze wścibska :ok: :mrgreen:

kot to nie zabawka żeby się komuś odechciało. Hmm ja tam jakoś mam zabezpieczone okna :? a bogataaaa nie jestem :ryk: jedzenie moje koty mają dobre :ok:
Ale warto było chociaż spróbować :roll: no cóż to nie ten domek :roll:
Także szukamy dalej :ok:

dopisek: maluszki są także na Fb :roll:

CatAngel

Post » Wto wrz 07, 2010 15:25 Re: 4 maleńkie kociaki będą szukać DS

JUŻ MYŚLAŁAM żE MNIE ZGANISZ :oops: ale taka jestem i koniec kropka :wink:
a ja nie widziałam na FB gdzie kto jak za ile :mrgreen:
link poproszę .
mam nowe fotki ,ale za raz do pracy ,może jutro już .

jakie to kochane szkraby :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 08, 2010 11:45 Re: 4 maleńkie kociaki będą szukać DS

U nas ok. rośniemy ,pęczniejemy i piękniejemy o ile jeszcze bardziej można :wink:
w najbliższym czasie czeka nas odrobaczanie ,którego jak zwykle się boję ,ale trzeba i już.
a co u siostrzyczki ?
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 08, 2010 12:20 Re: 4 maleńkie kociaki będą szukać DS

CatAngel

Post » Śro wrz 08, 2010 13:30 Re: 4 maleńkie kociaki będą szukać DS

pare fotek łobuzów :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 08, 2010 13:38 Re: 4 maleńkie kociaki będą szukać DS

Obrazek
Ojej 8O pięknie :1luvu:

Obrazek

""pokochaj mnie"" :1luvu:

coś te zdjęcia nie chcą się otworzyć :twisted:

Moge prosić na maila fotki :)

CatAngel

Post » Śro wrz 08, 2010 13:47 Re: 4 maleńkie kociaki będą szukać DS

Obrazek

moje psy ,a zwłaszcza Pyza zawsze matkuje maluszkom ,uwielbiam patrzeć jak się razem bawią ,tulą ,jaka jest delikatna :1luvu:

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 10, 2010 8:02 Re: 4 maleńkie kociaki będą szukać DS

"Cześć tu ja gwiazdeczka.U mnie wszystko dobrze. Jem,zostawiam urobek i strasznie krzyczę jak chcę jeść.Duża się dziwi gdzie mi się to jedzenie mieści. Tylko nie rozumiem dlaczego te dwa duże koty czasami na mnie syczą ,ale tylko czasami . Druga kotka prób€je się ze mną bawić ale nie bardzo wie jak i jest troszkę za duża dla mnie. Ostatnio jak pani wraca do domu to witam ją z resztą stada przy drzwiach i ryczę ,że jestem głodna. Ostatnio nawet troszkę przytyłam i zaokrągliłam się."
Co do koteczka który miał jechać na leczenie ciągle nie można na niego trafić . Panowie którzy go widują powiedzieli ,że go złapią jak go zobaczą .Podobno lepiej wygląda i więcej się rusza dlatego nie tak łatwo go złapać.
ObrazekObrazek

anial

Od: Sob lis 01, 2008 23:42

[poprzednia][następna]