Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:CatAngel z tej adopcji nic nie będzie bo jestem wścibską babą ,bo chcę aby zabezpieczyli okna aby kot nie wychodził ,bo pytam o żywienie ..dostałam takiego e maila
Wie pani co? juz mi sie odechcialo chyba tego kota przez pani pytania prosilam do pani numer telefonu zeby zadzwonic porozmawiac to pani mi nie dala co pani zarty sobie robi? przez maila to ja moge ze znajomymi pisac a nie w tak waznej sprawie jak ta! pytala pani o jedzenie to juz na to odpisalam a pani ponownie zadaje mi to pytanie... ja sie powtarzac nie bede jesli chodzi o okna i zabezpieczenia mieszkam na parterze i zabezpieczen nie mam i jakos moj kot zyje nie zdechl z tego powodu a jesli kazdy mialby karmic koty najlepszymi i najdrozszymi jedzeniami jak to pani napisala ze swoje koty tak karmi i spelniac "pani wymogi" typu zabezpieczenia okien itd nikt nie moglby pozwolic sobie na kota tylko naprawde bogaci ludzie i wszystkie bylyby w schroniskach! niech szuka pani dalej wlascicieli bo ja nie chce kota od tak wscibskiej osoby jaka jest pani wole jechac do schroniska podpisac umowe i po klopocie!!! w schroniskach chociaz nie utrudniaja w adoptowaniu zwierzat a mi naprawde zalezy na rudym kotku! z powazaniem Angelika .
telefon już podawałam ,ale cóż nic dodać nic ująć .
za chwilę wkleję e maila jakiego napisałam do tej pani a który ją tak zirytował .
dorcia44 pisze:JUŻ MYŚLAŁAM żE MNIE ZGANISZ![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 65 gości