GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 03, 2010 7:35 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Dzisiaj rano tak padało, że zastanawiałam się, czy nie powinnam sobie sprawić pontonu. Herbatnik był cały mokry, musiałam go wycierać chusteczkami, co przyjął ze zrozumieniem. Dzisiejsze śniadanie było urozmaicone: na tacce po prawej karma z puszki, po lewej serca. Przygotowałam cztery takie porcje, a dla Herbatnika same serca. Innych kotów nie było, potem dopiero pajawiłą się Biała Dama.
A Herbatnik zjadł swoje, potem zabrał się za następną tackę z szeregu. Jeśli reszta kotów nie pojawiła się dość szybko, to chyba niewiele serc im zostało. A może i żadne. Gdzie ten Herbatnik to mieści???
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Sob wrz 04, 2010 21:11 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Fanszeta pisze:Dzisiaj rano tak padało, że zastanawiałam się, czy nie powinnam sobie sprawić pontonu. Herbatnik był cały mokry, musiałam go wycierać chusteczkami, co przyjął ze zrozumieniem. Dzisiejsze śniadanie było urozmaicone: na tacce po prawej karma z puszki, po lewej serca. Przygotowałam cztery takie porcje, a dla Herbatnika same serca. Innych kotów nie było, potem dopiero pajawiłą się Biała Dama.
A Herbatnik zjadł swoje, potem zabrał się za następną tackę z szeregu. Jeśli reszta kotów nie pojawiła się dość szybko, to chyba niewiele serc im zostało. A może i żadne. Gdzie ten Herbatnik to mieści???

W brzusiu mieści. Fanszeto jak to dobrze,że jesteś. Dla Herbatnka dobrze. :1luvu:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie wrz 05, 2010 17:40 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

sorry że się wcinam, jakie to serca ? i czy dajesz na surowo ? ja swoim nie daję surowego drobiu (salmonella). Chciałbym im trochę menu urozmaicić póki do dostają suche, szponder i czasem gotowaną pierś z indyka (drób dostaję w prezencie od mamy jak mnie odwiedza, ale że nie lubię to gotuję i daję kotom).

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Nie wrz 05, 2010 17:45 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

A może są wieści jakieś od HErbaniczkowego domku?
Bo jak nie, to może rzeczywiście z ogłoszeniami zacząć...?? :roll:
no przecież chłopak nie może na zimę przy rurze zostać... :cry:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Nie wrz 05, 2010 19:35 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Też się zastanawiam nad nowymi ogłoszeniami...

Na pociechę Herbatnikowa gęba. :D

Obrazek
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie wrz 05, 2010 20:42 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

jest bardzo podobny do kota którego dostałem ze stoczni, prawie identyczny, powodzenia...

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Pon wrz 06, 2010 6:19 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Teraz na dużym "portrecie" widac jaki ma fajny nochalek.. :1luvu: :1luvu:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Pon wrz 06, 2010 8:38 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Na dziś, na 15.30 jestem umówiona z Olgą pod rurą. Poprosiła mnie o spotkanie, trochę się boję, co ma mi do powiedzenia :(. Pewnie nic dobrego, bo dobre rzeczy od razu wykrzykuje się przez telefon :(.
Herbatnik kicha, a smarki lecą mu z nosa naokoło. Ale przynajmniej nie zalegają. Oczy nie są idealne, ale po odstawieniu antybiotyku dopyszcznego nie widać na szczęście szczególnego pogorszenia. Cały czas smaruję je gentamycyną. Apetyt średni, no bo nie przynoszę mu ani makreli, ani innych smakołyków. Chyba się muszę poprawić :D.

A tak w ogóle, to proszę o kciuki, Cioteczki i Wujów (bo chyba doczekaliśmy się Wuja!), za domek dla Herbatnika!!!

ssb, serca kupuję i zamrażam. Nie mam możliwości gotowania. W ogóle mam niewielkie możliwości, mój małż sądzi, że żywię 3 kotki raz dziennie i zużywam 1 puszkę najtańszej karmy.A ja dokarmiam systematycznie 10 kotów (nie mówiąc o niesystematycznych), więc się muszę nieźle gimnastykować. Teraz mam w pracy nową lodówkę i superzamrażalnik, najczęściej pusty, bo sezon lodów się skończył.

myrzapl, trzymaj, kochana :1luvu: , kciuki, może ogłoszenia będą niepotrzebne!!!
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Pon wrz 06, 2010 8:43 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Trzymam mocno kciuki - oby wreszcie się wyjaśniło co z domkiem.
Słodki pysio ma Herbatnik - fajny nosio :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pon wrz 06, 2010 8:53 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Jak się tak wszyscy zachwycają pysiem Herbatnika, to postaram się dziś po południu wrzucić zdjęcia z soboty - każdy kot obecny pod rurą miał małą sesję!!! Tylko karmicielka nigdy nie wstawiała zdjęć, więc się musi naumieć.

Fanszeta

Post » Pon wrz 06, 2010 12:07 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Na naukę nigdy nie jest za późno :D
Czekamy na efekty sesji :D

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon wrz 06, 2010 13:49 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Fanszeta pisze: Tylko karmicielka nigdy nie wstawiała zdjęć, więc się musi naumieć.

hihi... ja się ćwiczyłam w okolicach maja i takie krzaki mi wychodziły że musiałąm potem minki :oops: wstawiać!
trochę to skomplikowane, trzeba przyznać... jakoś nie mogłam wykombinować, że ten adres zdjęcia musi się kończyć na .jpg.. no ale w technologii to miszczunio raczej ze mnie nie będzie. :mrgreen:

Fanszeta trzymam kciukasy za naumianie się i wypatruję tych fotek, oj wypatruję! :D
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Pon wrz 06, 2010 13:55 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Będę się starać, ale nie wiem, co z tego wyjdzie. Poza brakiem umiejętności mam bardzo napięty plan na dziś: spotkanie z Olgą i może łapanie kotków na daszku????? Ale się postaram, postaram. 8O :? :o

Fanszeta

Post » Pon wrz 06, 2010 20:44 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

I jak po rozmowie z Olga?

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Wto wrz 07, 2010 6:17 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

no właśnie... jakieś nowiny...?
bo ja tu siedzę i nogami w miejscu przebieram... :roll:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

[poprzednia][następna]