2mies. rudy i pingwinek szukają DS,f.str.1Warszawa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 02, 2010 5:12 Re: 2mies. rudy i pingwinek szukają DS,f.str.1 - Gdańsk

Hopkamy nasze słodziaki!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pt wrz 03, 2010 13:02 Re: 2mies. rudy i pingwinek szukają DS,f.str.1 - Gdańsk

Do góry kiciuchy! :)
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Pt wrz 03, 2010 18:56 Re: 2mies. rudy i pingwinek szukają DS,f.str.1 - Gdańsk

Braciszkowie u mnie, są wspaniali, choć nad futerkiem musimy popracować. Bardzo ze sobą związani i w ogóle nie zestresowani, raczej ciekawi. Nie boją się moich kotów ani mojej suńki. Oczywiście są przystojniaki jakich mało. Dziś fotek nie będzie, może jutro, choć jutro mamy przebogaty we wrażenia dzionek, przyjeżdżają do nas goście. Nasi kochani forumowi Małgosia z Jaśkiem. Już nie możemy się doczekać :piwa:
Obrazek

biamila

Post » Sob wrz 04, 2010 20:31 Re: 2mies. rudy i pingwinek szukają DS,f.str.1Warszawa

Nowe fotki na pierwszej stronie :D
Obrazek

biamila

Post » Sob wrz 04, 2010 23:12 Re: 2mies. rudy i pingwinek szukają DS,f.str.1Warszawa

śiczności :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ElaKW

Od: Śro mar 05, 2003 15:50

Post » Nie wrz 05, 2010 16:13 Re: 2mies. rudy i pingwinek szukają DS,f.str.1Warszawa

Piękne i mają wspaniały charakter, tzw. koty idealne :D
Obrazek

biamila

Post » Nie wrz 05, 2010 21:12 Re: 2mies. rudy i pingwinek szukają DS,f.str.1Warszawa

Dziś króciutko ;) Chłopaki są od wczoraj u nas - aniołki we własnej osobie! Włączają traktorki na sam kontakt z ludziem, na sam widok :) Mają jeszcze syndrom jedzenia na zapas, ale zawartość kuwety prawidłowa. Pingwinek jest w lepszej kondycji niż Rudasek - ma ładniejsze futerko i trochę więcej ciałka. Rudasek wygląda trochę jak sfinksik, szczurkowany rex, ale podkarmimy :)

Jak dojechaliśmy z nimi wczoraj w nocy i zameldowaliśmy w ich pokoju, zapytali: "a co to znaczy ta aklimatyzacja?" ;) Od razu jak na swoim, niczego się nie boją, w podróży - bądź co bądź dłuższej - spały grzeczniutko. Aniołki! :1luvu:

Jutro więcej relacji, w tygodniu zrobimy ogłoszenia. Jutro też idziemy się pokazać lekarzowi :)

Biamila - dziękujemy Wam za miły dzień i chłopaków! Przy ostatniej wizycie wzięliśmy jednego kota, teraz dwa, to przy następnej... ;) Mam nadzieję, że warszawskie tymczasowanie wpłynie na większą ilość chętnych. Będą mieć super domki te super chłopaki - chętnie jeden domek :)
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Pon wrz 06, 2010 5:14 Re: 2mies. rudy i pingwinek szukają DS,f.str.1Warszawa

Mój Boguś mówi, że dobrze, że z wami pojechały, bo on to by je zatrzymał, odrzuciłby rozum i posłuchał serca i już :roll:
Cieszymy się, że podróż nie zrobiła na nich wrażenia i że wszędzie czują się jak u siebie, biedułki moje kochane. Czekamy na wieści przeglądowe od weta.
Kochani, za krótko byliście, musicie wykombinować sobie choć ze dwa dni, tak dużo mamy jeszcze do przegadania, no i Małgonia chciałaby was jeszcze "oprowadzić" po miejscach, które trzeba zobaczyć :ryk:
Obrazek

biamila

Post » Pon wrz 06, 2010 6:10 Re: 2mies. rudy i pingwinek szukają DS,f.str.1Warszawa

przecudne są oba :)
ten czarno biały pyszczek urzekający :kotek:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon wrz 06, 2010 8:29 Re: 2mies. rudy i pingwinek szukają DS,f.str.1Warszawa

Wspaniałe chłopaki :1luvu:
Obrazek

biamila

Post » Pon wrz 06, 2010 23:08 Re: 2mies. rudy i pingwinek szukają DS,f.str.1Warszawa

Obawiam się, że do piątku nie zawieszę nowych zdjęć, ale chociaż opowiem "nowiny" :)

Chłopaczki szaleją (ale przyznać im trzeba, że ładnie się bawią - pamiętam co z tego pokoju gdzie mieszkają robiło się przy innych izolowanych tymczaskach ;) ). Dziś zostały odrobaczone (tabletka nie zwrócona :) ), mają książeczki. Wetka oglądała dokładnie rudaska, macała, ale na razie mamy obserwować jak ten jego brzuszek zachowa się po odrobaczeniu. W niedzielę rano miał mniejszy bębenek, a teraz znowu - mimo, że załatwia się ładnie. Oboje mają po 1,5 kg! A nie wyglądają ;)

Wczoraj wieczorem była krótka konfrontacja z naszymi kociastymi i o dziwo - nasz kocur po raz pierwszy wcale nie syknął na "nowego" :) Chłopaki zresztą bardzo chętnie wyszłyby już ze swojego pokoju i pchają się przy każdej możliwości, ale jeszcze je kilka dni potrzymamy.

Ich pierwotne imiona to Borys i Miszka - a co powiecie na Diego (rudy) i Carlos (pingwinek)..? Jakoś tak pasuje do nich ;)
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Wto wrz 07, 2010 5:08 Re: 2mies. rudy i pingwinek szukają DS,f.str.1Warszawa

Diego Carlos cudnie, czyli Diego to pingwinek a Carlos rudziaszek? może poproszzę o zamknięcie tego wątku i napiszemy od nowa z nowymi imionami? takie nowe otwarcie? :D
Obrazek

biamila

Post » Wto wrz 07, 2010 6:22 Re: 2mies. rudy i pingwinek szukają DS,f.str.1Warszawa

Diego & Carlos- śliczne imionka dla pięknych kociaków :ok:
rewelacja :!: :!: :!: :!:
na 1,5 kg rzeczywiście nie wyglądają - ale dobrze że trafiły na Ciebie
poranne głaski dla koteczków
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Wto wrz 07, 2010 19:46 Re: 2mies. rudy i pingwinek szukają DS,f.str.1Warszawa

biamila pisze:Diego Carlos cudnie, czyli Diego to pingwinek a Carlos rudziaszek? może poproszzę o zamknięcie tego wątku i napiszemy od nowa z nowymi imionami? takie nowe otwarcie? :D

oczywiście pomieszałam wszystko :wink:
tak czy inaczej te cudne koty szukają domu
Obrazek

biamila

Post » Wto wrz 07, 2010 23:44 Re: 2mies. rudy i pingwinek szukają DS,f.str.1Warszawa

Kurcze tak sie zastanawiam czy nie moglabym ich przygarnac.Sa w Warszawie tak?Mam kotke 5miesieczna, dzisiaj uspilam Cecila 3miesiecznego ktory byl chory na Fip i szukam nowego kota bo bardzo mi ciezko.W sumie mam duzy dom, moglabym wziac i dwojke:) Tylko czy kotki sa zdrowe?nie chce przechodzic ponownie przez koszmar taki jak z Cecilem, pozatym zupelnie splukalam si finansowo na jego leczenie i ciagle badania ktorych sie domagalam, majac nadfzieje ze to nie fip.Nie byloby mnie wiec stac na ich leczenie ja sie okaze ze zaczna strasznie chorowac.Co innego jesli wymagalyby np mspecjlistycznej karmy czy suplementow, to jakos moglabym ogarnac.Zeby nie bylo ze jak kot zachoruje to go wyrzuce! bede robila wszystko co w mojej mocy tylko po przejsciach z cecilem, nieprzespanych nocach i setkach zlotych wydanych na leczenie jestem juz troche zdruzgotana.

karo9004

Od: Sob wrz 04, 2010 19:31

[poprzednia][następna]