Shiba ma miłość u MagdalenKi! [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 05, 2010 13:39 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

:ok: :ok: :ok:

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Nie wrz 05, 2010 14:51 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Dziewczyna już w drodze do domu :ok: :ok: Magda z TŻ-etem i Dominika dotarli chyba teraz do lecznicy.

Szymkowa zaraz ślę pw z numerem :1luvu:

Teraz będzie potrzebne wsparcie finansowe. Jeśli ktoś miałby ochotę się dorzucić, numer konta podaję na pw :D
Ostatnio edytowano Nie wrz 05, 2010 20:43 przez alareipan, łącznie edytowano 1 raz

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie wrz 05, 2010 15:03 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

gaota pisze:Przywiozłam 800 g exigenta, 800 g kittena i 2x400 g exigenta. Więc dobrze, że je zabrałaś :wink:

A no to dobrze :D Dominika zabrała jej exigena (kitten został dla kociaków) i 15-16 saszetek RC kupionych ze zbiórki, ale lekarz powiedział, że nie powinna jeść jednak Renala, więc te będą dla kogoś (może dla paluchowej Bibi u Zofii :?: ), a ja coś podmienie. W domu mam te 2 paczki po 400, więc w tygodniu zmówię się Never i to dotrze do Shiby. Na początek więc w chrupki jest zabezpieczona.
Never mówiła, że kocia dostała ze schroniska testy i zastrzyki (steryd i cośtam) na początek, ale nie wiem ile, więc pieniądze na leki na pewno się przydadzą.
Ostatnio edytowano Nie wrz 05, 2010 20:50 przez alareipan, łącznie edytowano 1 raz

alareipan

Post » Nie wrz 05, 2010 15:35 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Cieszę się bardzo, że kotkę wydali! Bardzo się tego obawiałam.
To teraz nowy początek dla kotki, nowe szanse na lepszą diagnozę i przede wszystkim o wiele lepsze szanse na wyleczenie :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Nie wrz 05, 2010 15:37 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Tak mi wczoraj było smutno i źle w spraiwe Shiby - a tu juz kota prawie w domu.
SUPER :ok:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Nie wrz 05, 2010 16:43 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Ja jestem z Radzymina,mogłabym odebrać klatkę i jutro będąc w Wawie podrzucić do domku Shiby.
Tylko proszę o namiary,gdzie w Radzyminie jest ta klatka

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Nie wrz 05, 2010 19:38 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

A co u słychać u Shibuni, czy już w domku :ok: :?:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon wrz 06, 2010 9:53 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Jedziemy dzisiaj na konsultacje do lekarza, mam jeszcze do odebrania badania z jednej kliniki, powiem jak bedę wiedziała coś więcej... powiem tylko tak - nie jest dobrze, kotka jest słabiutka i nie je.
Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Od: Wto sie 17, 2010 10:53

Post » Pon wrz 06, 2010 10:15 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Shibę! MagdalenaKa - dziękujemy!!!! :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon wrz 06, 2010 10:35 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

nie będę jej robiła zdjęć raczej, lepiej żeby była taka jak na zdjęciach, które już ma...
zrobiłam jej mięciutkie posłanie, przykryłam kocykiem, wygląda jak niemowle, śpi - włączyłam jej kaloryfer i posłanko pod niego wsunęłam... podziękowało mi cichutkim mruczeniem :) chociaż tyle chciała ode mnie przyjąć, martwi mnie niejedzenie...
Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Od: Wto sie 17, 2010 10:53

Post » Pon wrz 06, 2010 10:37 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Może to wynik stresu. Kiedy oswoi się z otoczeniem zacznie jeść...

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon wrz 06, 2010 11:00 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

alareipan pisze:Dziewczyna już w drodze do domu :ok: :ok: Magda z TŻ-etem i Dominika dotarli chyba teraz do lecznicy.

Szymkowa zaraz ślę pw z numerem :1luvu:

Teraz będzie potrzebne wsparcie finansowe. Jeśli ktoś miałby ochotę się dorzucić, numer konta podaję na pw :D

ja też poproszę numer konta- postaram się cuś podesłać..
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon wrz 06, 2010 12:44 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

MagdalenaKa pisze:chociaż tyle chciała ode mnie przyjąć, martwi mnie niejedzenie...

W schronisku ładnie jadła, gdy wzięło się ją na kolanka, miskę ustawiło na poziomie kolan i głaskało. W sobotę jadła powoli jak ją głaskałam nawet w samym kliperze, dotykałam, kiedy czuła ciepło.
Spróbuj może to podziała na nią, bo w sobotę działało. Trzymam kciuki, aby zaczęła jeść.
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pon wrz 06, 2010 13:31 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

naline pisze:
MagdalenaKa pisze:chociaż tyle chciała ode mnie przyjąć, martwi mnie niejedzenie...

W schronisku ładnie jadła, gdy wzięło się ją na kolanka, miskę ustawiło na poziomie kolan i głaskało. W sobotę jadła powoli jak ją głaskałam nawet w samym kliperze, dotykałam, kiedy czuła ciepło.
Spróbuj może to podziała na nią, bo w sobotę działało. Trzymam kciuki, aby zaczęła jeść.

Ja ją po Twoim wyjściu Natalia jeszcze karmiłam na posłanku, gdy zamieniałam kliper na ten największy – też pałaszowała, poszło 3/4 saszetki. Potem jeszcze jadła w kliperze, a jak nasypałam suszki to też zagryzła.

Magda wiem, że możesz czuć się oszukana przeze mnie, ale ona w sobotę naprawdę jadła :oops:

Jamkasica posłałam numer. Wszystko co do mnie dotzre będę rozliczać na wątku.

alareipan

Post » Pon wrz 06, 2010 13:54 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

strasznie mi ulzylo jak dzisiaj tu weszlam - super, ze kotka na DT - Shiba, zacznij jesc!!

trzeba probowac z tymi "smakolykami", ktore dostawala w schronisku - moze nie jest przyzwyczajona do tego jedzenia, ktore jej dajecie... mam nadzieje, ze niunia szybko zaskoczy z jedzonkiem i ze bedzie wszystko ok!! :ok: :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

[poprzednia][następna]