Shiba ma miłość u MagdalenKi! [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 04, 2010 22:10 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Z wydaniem Shiby nie bedzie problemu, wszystko bedzie zalatwione.

Ufff, to cudnie.
Idę spac spokojnie.
Tylko napiszcie jutro jak poszlo.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob wrz 04, 2010 22:24 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Bianka 4 pisze:
Never pisze: A prz okazji gorące pozdrowienia dla Mariusza - FB działa :) Najpierw Prztulanka, teraz Shiba.... :1luvu: jest jeszcze jeden maluch, ktory potrzebuje pomocy - ma spralizowane nozki, szukam dla niego pilnie dt, inaczej trafi do schroniska.

A może nowy wątek dla maluszka ? :wink:

na forum ciezko o domek.... :( Pupa traifła dziś na azyl 2, czyli jest chora... ma tutaj swoj wątek, od dawna, i nic...

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Sob wrz 04, 2010 22:31 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Never pisze:
Bianka 4 pisze:
Never pisze: A prz okazji gorące pozdrowienia dla Mariusza - FB działa :) Najpierw Prztulanka, teraz Shiba.... :1luvu: jest jeszcze jeden maluch, ktory potrzebuje pomocy - ma spralizowane nozki, szukam dla niego pilnie dt, inaczej trafi do schroniska.

A może nowy wątek dla maluszka ? :wink:

na forum ciezko o domek.... :( Pupa traifła dziś na azyl 2, czyli jest chora... ma tutaj swoj wątek, od dawna, i nic...

A mogłabyś podrzucić link do jej wątku, bo jakoś nie umiem znaleźć.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob wrz 04, 2010 22:46 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

viewtopic.php?f=1&t=111201&p=6091058&hilit=Dupe%C5%84ka#p6091058

proszę bardzo.

A tutaj sparaliżowany maluch - nie wyrobie sie z zalozeniem mu watku, wiec jesli ktos chce....

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 7888874030

i jeszcze jedno zdjęcie:
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 1166796389

I PILNE - Shiba potrzebuje klatki!!! ktoś moze pozyczyc?

EDIT: maluch ma dt:))))) teraz tylko bedzie potrzebna pomoc finansowa!
Ostatnio edytowano Sob wrz 04, 2010 23:05 przez Never, łącznie edytowano 1 raz

Never

Post » Sob wrz 04, 2010 23:01 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Z Magdą jedzie jutro Dominika, więc wsparcie będzie. Jutro nie ma p. dyrektor, więc w tym może być problem, ale Dominika będzie ten problem rozgryzać.

Co do kasy, to były osoby, które czekają na sygnał, kiedy wpłacać, więc na pewno się coś zbierze. Ja też się chętnie dorzucę.

Gaota, zostawiłaś razem 4 paczki jedzenia, czy 2? Pytam, bo RC EX. zostawiłam dla Shiby (zostawiłam też 16 saszetek RC kupionych z tych 40 zeta, które miałam, 24 zeta dołożyłam od siebie, ale to rozliczę już jutro, bo dziś intelektualnie już jestem wyprana), a Kitten zostawiłam dla kociąt. W koszu były jeszcze 2 mniejsze opakowania - zabrałam je, bo nie wiedziałam, czy to od Ciebie dla Shiby czy nie... Jeśli nie, to znaczy, że... podpieprzyłam ze schronu jedzenie... i odwiozę je w przyszły weekend.

Na marginesie: kotki małej nie nie wydydała wetka, tylko nie wydał wet. Nie wydał dlatego, że Państwo wizięli dwa koty z różnych miotów, jednego zdrowego z numerem, a drugi jast na obserwacji, bo dopiero przyjechał. Państwo mogli dobrać innego, pytrałam ich i w końcu się zdecydowali, że zobacza jak będzie po tygodniu i dadzą znać.

Po przerwie... ;)
Przed cheilą rozmawiałam z Magdą.

JEST POTRZEBA: CZY KTOS MA MOŻE POŻYCZYĆ KLATKĘ WYSTAWOWĄ? CHOCIAŻ NA KILKA DNI.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Sob wrz 04, 2010 23:07 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Niezły jestem Filip ;)

Nowe foty Pupy są też tutaj z innymi kotami, bo namiętnie o niej przypominam od tygodni:
viewtopic.php?f=1&t=111943&start=480

alareipan pisze:JEST POTRZEBA: CZY KTOS MA MOŻE POŻYCZYĆ KLATKĘ WYSTAWOWĄ? CHOCIAŻ NA KILKA DNI.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Sob wrz 04, 2010 23:22 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Tyle nowych wiadomości!
Trzymam kciuki za jutro, w sumie już dzisiaj w zabraniu Shiby do domu!
Mam do niej wielki sentyment!
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Sob wrz 04, 2010 23:23 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Zaraz sie biore za Pupe - co za dzien dzis, 3 koty ktore lezaly mi na wątrobie (Emeralda, Shiba i Maluch z paralizem) dostaly szanse.
Qulenka cos pisala o klatce, zaraz sie zapytam.

Never

Post » Nie wrz 05, 2010 10:31 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Never pisze:A tutaj sparaliżowany maluch - nie wyrobie sie z zalozeniem mu watku, wiec jesli ktos chce....

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 7888874030

EDIT: maluch ma dt:))))) teraz tylko bedzie potrzebna pomoc finansowa!

Bardzo się cieszę, że maluch znalazł DT :1luvu: , a ja właśnie założyłam mu wątek viewtopic.php?f=1&t=116768&p=6379736#p6379736 . Mam nadzieję, że jednak się przyda :wink:

I oczywiście czekam z niecierpliwością na wiadomości od Shiby :ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie wrz 05, 2010 10:35 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Ja też. A to dopiero wpół do dwunastej...

magaaaa

Post » Nie wrz 05, 2010 10:43 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

alareipan pisze:Gaota, zostawiłaś razem 4 paczki jedzenia, czy 2? Pytam, bo RC EX. zostawiłam dla Shiby (zostawiłam też 16 saszetek RC kupionych z tych 40 zeta, które miałam, 24 zeta dołożyłam od siebie, ale to rozliczę już jutro, bo dziś intelektualnie już jestem wyprana), a Kitten zostawiłam dla kociąt. W koszu były jeszcze 2 mniejsze opakowania - zabrałam je, bo nie wiedziałam, czy to od Ciebie dla Shiby czy nie... Jeśli nie, to znaczy, że... podpieprzyłam ze schronu jedzenie... i odwiozę je w przyszły weekend.

Przywiozłam 800 g exigenta, 800 g kittena i 2x400 g exigenta. Więc dobrze, że je zabrałaś :wink:
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Nie wrz 05, 2010 10:51 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Dziewczyny, ale ona wytrzyma parę dni bez klatki?

magaaaa

Post » Nie wrz 05, 2010 10:55 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

magaaaa pisze:Dziewczyny, ale ona wytrzyma parę dni bez klatki?

Ona na pewno wytrzyma, ale kwestia higieny i wygody jej, i nowego domu, bo w schronisku ostatnio załatwiała się pod siebie :( nie wiem czy już nie umiała korzystać z kuwety, czy pracownicy nie pomyśleli o takim wynalazku jak kuweta....
Poza tym w klatce ma łatwiejszy dostęp do wody i jedzenia, w większym pomieszczeniu może być trudniej, jeśli przypadkiem przemierzy zbyt duży dystans i nie będzie miała sił wrócić.

Czekam niecierpliwie na wiadomości jak sprawy stoją!
Już za chwilę 12.
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Nie wrz 05, 2010 11:56 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

jeszcze nie ruszyłyśmy, klatka jest ale w Radzyminie po oseskach, to kolejna wyprawa, po ja na Kabatach... będzie musiała chwilę się przmęczyć, mam nadzieję, ze dziś uda nam się ją odebrać, chyba, że ktoś życzyliwy by nam pomógł i ją podrzucił do nas.... to wszystko trudne do skoordynowania...
Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Od: Wto sie 17, 2010 10:53

Post » Nie wrz 05, 2010 12:08 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Na pewno jakos sie uda ja dostarczyc.
Czekamy na wieści jak Shiba w domku... :ok:

magaaaa

[poprzednia][następna]