Z wydaniem Shiby nie bedzie problemu, wszystko bedzie zalatwione.
Ufff, to cudnie.
Idę spac spokojnie.
Tylko napiszcie jutro jak poszlo.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Z wydaniem Shiby nie bedzie problemu, wszystko bedzie zalatwione.
Bianka 4 pisze:Never pisze: A prz okazji gorące pozdrowienia dla Mariusza - FB działaNajpierw Prztulanka, teraz Shiba....
jest jeszcze jeden maluch, ktory potrzebuje pomocy - ma spralizowane nozki, szukam dla niego pilnie dt, inaczej trafi do schroniska.
A może nowy wątek dla maluszka ?
Never pisze:Bianka 4 pisze:Never pisze: A prz okazji gorące pozdrowienia dla Mariusza - FB działaNajpierw Prztulanka, teraz Shiba....
jest jeszcze jeden maluch, ktory potrzebuje pomocy - ma spralizowane nozki, szukam dla niego pilnie dt, inaczej trafi do schroniska.
A może nowy wątek dla maluszka ?
na forum ciezko o domek....Pupa traifła dziś na azyl 2, czyli jest chora... ma tutaj swoj wątek, od dawna, i nic...
alareipan pisze:JEST POTRZEBA: CZY KTOS MA MOŻE POŻYCZYĆ KLATKĘ WYSTAWOWĄ? CHOCIAŻ NA KILKA DNI.
Never pisze:A tutaj sparaliżowany maluch - nie wyrobie sie z zalozeniem mu watku, wiec jesli ktos chce....
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 7888874030
EDIT: maluch ma dt:))))) teraz tylko bedzie potrzebna pomoc finansowa!
alareipan pisze:Gaota, zostawiłaś razem 4 paczki jedzenia, czy 2? Pytam, bo RC EX. zostawiłam dla Shiby (zostawiłam też 16 saszetek RC kupionych z tych 40 zeta, które miałam, 24 zeta dołożyłam od siebie, ale to rozliczę już jutro, bo dziś intelektualnie już jestem wyprana), a Kitten zostawiłam dla kociąt. W koszu były jeszcze 2 mniejsze opakowania - zabrałam je, bo nie wiedziałam, czy to od Ciebie dla Shiby czy nie... Jeśli nie, to znaczy, że... podpieprzyłam ze schronu jedzenie... i odwiozę je w przyszły weekend.
magaaaa pisze:Dziewczyny, ale ona wytrzyma parę dni bez klatki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości