Shiba ma miłość u MagdalenKi! [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 04, 2010 19:39 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

ja mam 2 swoje i dwa tymczasy z JoKota, ale mam jeszcze jeden pokój, tyle, że będę prosiła o wsparcie finansowe i wsparcie, bo ja nie mam doświadczenia dużego w opiece nad chorymi kotami, moje nigdy nie chorowały tfu, tfu, a tylko grzybka leczyłam
Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Od: Wto sie 17, 2010 10:53

Post » Sob wrz 04, 2010 19:41 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Magda, jesteś moją bohaterką :1luvu:

Dziewczyny, zróbmy jakąś zbiórkę, ja proponuję w ogóle jakiś event ze zbiórką w Wawie za może ok. 2-3 tyg. Wcześniej pewnie nie dam rady...

ale póki co tutaj coś, ja mogę bazarki w końcu zrobić.
idę już zacząć.
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Sob wrz 04, 2010 19:44 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Magda, w jakiej dzielnicy mieszkasz? Ja jestem z Saskiej Kępy, może będę mogła Ci pomóc w inny sposób, niż tylko finansowy. W razie czego pisz.... Będzie dobrze :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob wrz 04, 2010 19:46 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Mieszkam na Kabatach, przy samej stacji metra prawie.
Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Sob wrz 04, 2010 19:48 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Troszkę daleko.... ale co tam, damy radę :ok:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Sob wrz 04, 2010 20:18 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Ja również chętnie pomogę finansowo i może logistycznie. Mieszkam w Piasecznie a Kabaty są właściwie za lasem.
Ogromnie się cieszę :1luvu:

Konsultowałaś to z Alareipan? Mam na myśli czy schron bez problemu wyda chorego kota? Dziś wetka nie pozwoliła wydać kociaka, który wyglądał na zdrowego :? Może zadzwoń do Ani.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Sob wrz 04, 2010 20:19 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Zapraszam na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=116754
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Sob wrz 04, 2010 20:25 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Jutro jadę do schroniska, nic więcej nie wiem. To było bardzo spontaniczne, Marek się zgodził i mam nadzieję, że kicia jutro będzie z nami.
Ostatnio edytowano Sob wrz 04, 2010 21:24 przez MagdalenaKa, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Sob wrz 04, 2010 20:30 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Sob wrz 04, 2010 21:22 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Magda,jesteś wspaniała :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob wrz 04, 2010 21:32 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Magda, :1luvu:
DZIĘKI!!!!!!
Mnóstwo :ok: :ok: :ok:
Musisz prosic o wydanie Shiby na umowę warunkową. I być konsekwentna, nie dawac sie zbyc.
Jestem pewna ze sie uda.
Napisze Alareipan sms ze masz taki wspanialy plan; moze zajrzy i udzieli Ci więcej wskazowek.
:piwa:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob wrz 04, 2010 21:44 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Bianka 4 pisze:Przyznam szczerze, że też zaczęłam się łamać, ale u mnie kiepsko z czasem (9-10 godz poza domem) i z miejscem - 5 kotów i 2 psy w małym mieszkaniu, co raczej nie wpłynęłoby pozytywnie na spokój księżniczki

To może przygraniesz jakąś rozrabiake? :wink: Dziś bardzo chciały się ze mną zaprzyjaźnić młodziutkie koty: czarny z dłuższym włosem i przepiękny buro-popielaty, a także dorosłe: pingwin i kot w typie orientalnego (chyba) podobny to tego http://tiny.pl/hrhms także delikatnie pręgowany, ale ubarwiony rudo-pszenicznie. Cudo!
Nie wiem czemu, ale wszystkie wydawały mi się kociczkami :wink:

Edit: zdjęć niestety nie mam, z wiadomych powodów :?
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Sob wrz 04, 2010 21:53 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Najchętniej wszystkie bym przygarnęła, ale niestety nie dam rady. Moje mieszkanie ma 40 m2 i nie mam drzwi między pokojami, więc nawet nie mam jak nowo przybyłego odizolować. Dla moich rezydentów, też byłby to niezły stres i szkoda burzyć względną równowagę, która u mnie panuje.
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Sob wrz 04, 2010 22:04 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Z wydaniem Shiby nie bedzie problemu, wszystko bedzie zalatwione. Dajcie spac biednej alareipan, bo ona pada ze zmeczenia. Wszystko bedzie OK, byleby tylko dalo sie jakos pomoc tej biedej kotce. A prz okazji gorące pozdrowienia dla Mariusza - FB działa :) Najpierw Prztulanka, teraz Shiba.... :1luvu: jest jeszcze jeden maluch, ktory potrzebuje pomocy - ma spralizowane nozki, szukam dla niego pilnie dt, inaczej trafi do schroniska.
Shiba bedzie dokladnie zdiagnozowana, wiec ja przylaczam sie do prosb o wsparcie finansowe dla nowego domku Shiby!

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Sob wrz 04, 2010 22:09 Re: Shiba w schronisku. W kliperze je, ale zmiany neurologiczne

Never pisze: A prz okazji gorące pozdrowienia dla Mariusza - FB działa :) Najpierw Prztulanka, teraz Shiba.... :1luvu: jest jeszcze jeden maluch, ktory potrzebuje pomocy - ma spralizowane nozki, szukam dla niego pilnie dt, inaczej trafi do schroniska.

A może nowy wątek dla maluszka ? :wink:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

[poprzednia][następna]