Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze:O BOze! Naprawde? To ja moje koty zabijam? Na opakowaniu pisze, ze sie nie kurzy.Ciekawe czy bank mnie wywali, jak kupie na dalsza kreche jeszcze CBE...
I otwarta kuwete. Chcialam taka gleboka ale juz bez dachu. I tak smierdzi i tak, to bez sensu.
SecretFire pisze:Macie racje, weekend sie zaczyna. Nawet dla mnie za nie cale 10 minut
Zycze Wam milego popoludnia.
taizu pisze:Pozdrawiam weekendowo![]()
Moje kotki niestety nie za bardzo chca korzystać z drewnianego żwirku, mają dwie kuwety, jedną z benkiem, drugą z drewnianym, i ta druga to ze 2 razy w tygodniu używana może.
Poprzednia kotka akceptowała drewniany, ale jak nie chciałam rano (bardzo rano) do niej wstawać, to łomotała tym żwirkiem do skutkuz dziesięć minut potrafiła
SecretFire pisze:Termin mam na 12:30 godz. Byl na szczescie jeszcze, bo do nastepnego tygodnia bym nie wytrzymala.
Jakos dziwnie to wyglada. Nie mam zielonego pojecia ale sie dowiem i napisze.
Dzis przyszla przesylka z zooplusa ale mnie naturalnie nie bylo. Bedzie ciezko przytachac pudlo.
Gibutek ten swiat nie przedzesz, jak nie masz jakiegos sposobu... Poznalam na wlasnej skorze i nadal poznaje. Ale to na innej kartce pisze...
Ide spac, rano na poczte a potem Lilly lapac. Spijcie ladnie i snijcie cos fajnego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości