PAKT CZAROWNIC XVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 03, 2010 18:24 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Majencjo, dobry duszku forum - tobie nic się nie może stać! :ok: :ok: :ok: Podobno zaraza zarazy nie tyka.... :mrgreen: :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt wrz 03, 2010 19:15 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Jest mnie niezmiernie miło słyszeć, że ktoś mnie lubiObrazek Tyle wyznań ile ostatnio dostąpiłam na tym wątku, to jeszcze mnie w zyciu nie spotkało :1luvu:
Psiama, ja już widzę minę ludzi, którzy oddalają się od ciebie przyspieszonym krokiem, kiedy idąc przez cmentarz chichoczesz pod nosem... :roll: Ja bym zwiewała w podskokach :mrgreen:

Kot mój Pompon siedzi właśnie obok mnie i każe się głaskać. A jak na chwilę przestanę, to na mnie skrzeczy :? O co mu chodzi? 8O Normalnie mam już odciski od głaskania, a ten się nadal domaga, łasi i barankuje 8O Cały czas mi awanse czyni. No, ja wiem, że jestem niebywale atrakcyjna, ale... bez przesady 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt wrz 03, 2010 19:21 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:Jest mnie niezmiernie miło słyszeć, że ktoś mnie lubiObrazek Tyle wyznań ile ostatnio dostąpiłam na tym wątku, to jeszcze mnie w zyciu nie spotkało :1luvu:

A i tak ja cię lubię najbardziej... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Za kota :kotek: :ok: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt wrz 03, 2010 19:35 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

shira3 pisze:
pomponmama pisze:Jest mnie niezmiernie miło słyszeć, że ktoś mnie lubiObrazek Tyle wyznań ile ostatnio dostąpiłam na tym wątku, to jeszcze mnie w zyciu nie spotkało :1luvu:

A i tak ja cię lubię najbardziej... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Za kota :kotek: :ok: :mrgreen:

A Staś? :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt wrz 03, 2010 19:36 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:
shira3 pisze:

A Staś? :twisted:

Też cię lubi najbardziej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: I też za kota.... :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt wrz 03, 2010 19:43 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Pomponku udalo Ci sie wywolac radosny rechot na calej mojej rozciaglosci osobowosciowej. Ja dzis caly dzien umieram bo pierwszy dzien tzw okresu do tego chora jestem i do tego skasowalam sobie polowe listy ktora robilam przez ostatnie dwa dni i kilkaset zapisanych rekordow szlag trafil :twisted:

ale to i tak nie umniejsza w niczym mojej radosci z faktu ze jest jesien, a ja jesien kocham, cztery lata temu zaczelam nowe zycie z nowym TZem oj dzialo sie dzialo...:)

Na okres wygojenia po sterylce trafila do mnie kotka dzikawa bardzo, siedzi w pokoju brata i sie boi. Mam nadzieje ze dobrze sie bedzie czula i ze mnie nie zje :)

Majencjo uff... kciuki za kotecka, niech sie szybko wykuruje :ok:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt wrz 03, 2010 19:49 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

shira3 pisze:A Staś? :twisted:

Też cię lubi najbardziej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: I też za kota.... :ryk: [/quote]
8O tylko za kota?... :crying: będę miała kompleksy :?

Sol, nie umieraj, trza być twardym, a nie miętkim! :ok: Ale fakt, że jak słyszę radosny śpiew Edytki "jestem kobietą" to od razu mam ochotę zapytać "i z czego się cieszysz pipo? :twisted: "
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt wrz 03, 2010 19:52 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze: 8O tylko za kota?... :crying: będę miała kompleksy :?
"

Aż za kota :mrgreen: Za całe 8 kilo kota :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt wrz 03, 2010 19:56 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

shira3 pisze:
"

W sumie... dobre i to! :mrgreen: Ucałuj go proszę namiętnie od najwierniejszej fanki Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt wrz 03, 2010 19:57 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Ola, jak Twoje oko? wszystko ok? mam nadzieje ze tak. Usciski i pozdrowienia serdeczne.

oko ma się dobrze odpukać, tylko nerw wzrokowy jest"blady"...
mam sie umówić na wyciągnięcie oleju, powiedz mi Sol, jak to wygląda? długo się leży w śpitalu? a potem znowu 1 m-c zwolnienia?
załatwiłaś coś z niepełnosprawnością?
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt wrz 03, 2010 20:13 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

co do wyjecia oleju olu to nic nie wiem, bo jeszcze swoj nosze w swoim oku - ale podobno to sie robi szybko i w znieczuleniu miejscowym. chyba ze sa jakies dodatkowe dzialania do wykonania podczas operacji to wtedy pewnie lekarz podejmuje decyzje.
nie martw sie bedzie ok.
jestem w trakcie kompletowania papierkow do wniosku. w tym tygodniu ide do swojej lekarki rodzinnej, potem do drugiej, potem do trzeciego lekarza na krzywy ryj sie wepchnac po zaswiadczenie i na koniec jazda do kliniki... na to ostatnie musze miec najwiecej funduszy, skserowanie wszystkich kart i badan troche mnie wyniesie a im wiecej papierow tym lepiej.
ide odpoczac, choc sasiedzi maja rodzinna impreze na gorze i watpie zebym cokolwiek dzis odpoczela :twisted:
spokojnej nocy siostry!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt wrz 03, 2010 20:33 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:
shira3 pisze:
"

W sumie... dobre i to! :mrgreen: Ucałuj go proszę namiętnie od najwierniejszej fanki Obrazek

Ucałowałam :mrgreen: Ale namiętnie to już od siebie :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt wrz 03, 2010 20:37 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

A mnie nikt nie kocha i nikt nie lubi :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
nawet moja ulubiona dyrektorka :twisted: powiedziała ze ja denerwuję i nie ma do mnie nerwów :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt wrz 03, 2010 20:40 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

mietły !!
do spania...
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt wrz 03, 2010 20:46 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Taaaa, do spania :evil: A kto za mnie w tym czasie życi ludzkie będzie ratował :evil:
Kto biednego chorego Paszczaka będzie pilnować :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

[poprzednia][następna]