Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Balbisia ma już DS:))))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 03, 2010 13:05 Re: Wyrzucona domowa kotka i 3 dzieci potrzebują pomocy i DOMÓW!

Zaglądajcie, zaglądajcie wszyscy :D bo mam domowego laptopa w naprawie i nie wiem, czy zdążą mi na weekend naprawić :(

Proszę o podnoszenie kociej rodzinki :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt wrz 03, 2010 13:14 Re: Wyrzucona domowa kotka i 3 dzieci potrzebują pomocy i DOMÓW!

:ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt wrz 03, 2010 18:20 Re: Wyrzucona domowa kotka i 3 dzieci potrzebują pomocy i DOMÓW!

no to hopsamy po domeczki, kochane :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt wrz 03, 2010 20:43 Re: Wyrzucona domowa kotka i 3 dzieci potrzebują pomocy i DOMÓW!

Za DOBRE domeczki :ok: :ok: :ok:
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Sob wrz 04, 2010 10:44 Re: Wyrzucona domowa kotka i 3 dzieci potrzebują pomocy i DOMÓW!

zuzia96 pisze:Siostrzana miłość :D
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

a Niuniuś-Gabryś to taki mamisynek, przy mamie najlepiej :D
Obrazek

A piłeczki dalej się nie znalazły :ryk:

Słodkie rozrabiaki wracać biegusiem na górę.
Nie leniuchować, tylko pokazywać się i domki wypatrywać :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob wrz 04, 2010 11:30 Re: Wyrzucona domowa kotka i 3 dzieci potrzebują pomocy i DOMÓW!

No to hops :kotek:

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Sob wrz 04, 2010 15:09 Re: Wyrzucona domowa kotka i 3 dzieci potrzebują pomocy i DOMÓW!

Jestem :D

Laptop jeszcze nie jest naprawiony, ale zabrałam go na weekend, bo oni i tak nic przez weekend nie będą robić, a mnie jest przecież potrzebny :D Sam komputer jest dobry, uszkodzenie jest mechaniczne, nie mogę go zamykać, bo trzasnął zawias i trzeba całą ramę monitora wymienić :evil: Po weekendzie zawożę z powrotem.

Maluchy rozrabiają, nie ma miejsca, gdzie by nie wlazły. Może ktoś ma doświadczenie, gdzie przy takich ruchliwych grzdylkach stawiać im wodę? Obojętnie gdzie postawię i w czym, to przewrócą i rozleją, bo wszędzie jest na trasie ich przelotu :ryk:
Już się boję, że mi podłoga zacznie gnić :evil:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob wrz 04, 2010 15:39 Re: Wyrzucona domowa kotka Balbinka i jej dzieci SZUKAJĄ DOMÓW!!

Obojętnie gdzie bym postawiła miskę z wodą, albo nawet 5 misek, w każdym pokoju, na stale,pod stołem - to i tak zarazy idą do umywalki albo zlewozmywaka :twisted: preferuja wode - bieżącą

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob wrz 04, 2010 15:42 Re: Wyrzucona domowa kotka Balbinka i jej dzieci SZUKAJĄ DOMÓW!!

jasdor pisze:Obojętnie gdzie bym postawiła miskę z wodą, albo nawet 5 misek, w każdym pokoju, na stale,pod stołem - to i tak zarazy idą do umywalki albo zlewozmywaka :twisted: preferuja wode - bieżącą

Moje narazie rezydują w jednym pokoju i na szczęście nie mają dostępu do umywalki, bo już wyobrażam sobie, co by się działo :strach:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie wrz 05, 2010 17:39 Re: Wyrzucona domowa kotka Balbinka i jej dzieci SZUKAJĄ DOMÓW!!

Zareklamowałam kociaki tutaj:

viewtopic.php?f=13&t=116782&start=0
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie wrz 05, 2010 21:45 Re: Wyrzucona domowa kotka Balbinka i jej dzieci SZUKAJĄ DOMÓW!!

Amika6 pisze:Zareklamowałam kociaki tutaj:

viewtopic.php?f=13&t=116782&start=0

Dzięki Amiko za reklamę moich maluchów :love: Chwilę mnie nie było w domu, a tu widać, że mając taką czeredkę na wydaniu trzeba śledzić na bieżąco oferty, a nie gdzieś się szwendać :mrgreen: Dobrze, że są koleżanki :aniolek: co pomyślą o człowieku :love:

Małe grzdylki zaczynają mi się rozłazić 8O przed chwilą jeden zwiał mi "na pokoje". Chwilę mi zeszło, żeby go złapać. Plączą się pod nogami, jak tylko do nich wchodzę i czekają, żeby czmychnąć. Moje koty też już wiedzą, kto mieszka za drzwiami, które są zamknięte dla nich i też pchają mi się pod nogi, a szczególnie ciekawska Alusia :D Cyrk :ryk:

A mamusia Balbinka wieje przede mną :evil: Ma jakiś wyciek z jednego oka i wet kazał jej zakrapiać, a udało mi się tylko jeden raz :evil: i teraz jak mnie widzi, to się chowa :(
I jak ja mam jej to oko zakropić??
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto wrz 07, 2010 8:29 Re: Wyrzucona domowa kotka Balbinka i jej dzieci SZUKAJĄ DOMÓW!!

zaznaczam
ObrazekObrazekObrazek
Takiej miłości się nie rozdziela http://www.youtube.com/watch?v=6au8B1LaAnQ

napdon

Od: Śro wrz 23, 2009 19:37

Post » Wto wrz 07, 2010 20:47 Re: Wyrzucona domowa kotka Balbinka i jej dzieci SZUKAJĄ DOMÓW!!

napdon pisze:zaznaczam

Witamy Ciocię napdon w wąteczku kociej rodzinki :1luvu:

Towarzystwo meleńtasków ma się dobrze, rozrabia na całego, wszystkie razem posiadają energię chyba dwudziestu kotów :mrgreen: a ja tylko..... :evil: w kółko sprzątam kuwety!!!! Ledwo skończę, natychmiast ustawia się kolejka do siurania :ryk: ło matko moja, nie wyrabiam :strach: :strach: :strach:
Pegi bardzo lubi przyglądać się czynności sprzątania kuwet, siedzi obok i oka ze mnie nie spuszcza, pewnie sprawdza, czy dobrze wszystko sprzątnięte :mrgreen:

Nikt nie chce koteczka?????????? W promocji dorzucę drugiego :ryk: :ryk:

nie jest tak źle, przecież grzeczne jesteśmy :D
Obrazek
nie ma jak z mamunią :P i nóżki można sobie wyciągnąć :D
Obrazek
i zielona kolacyjka dobra :lol:
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro wrz 08, 2010 17:42 Re: Wyrzucona domowa kotka Balbinka i jej dzieci SZUKAJĄ DOMÓW!!

Takie piękności napewno znajdą super domki 8) :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]