Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alareipan pisze:Przypomnę dzieciaki.
DO WZIĘCIA OD RĘKI(dorzuciłam kilka nowych fotek z 15.08):
PUPA - od ponad rokuw schronisku. Znana też jako Srajda i Dupeńka. Jest przeurocza
![]()
HUGO CHAVEZ - cudowny! Ma dwa problemy - jest stary i czarny. Pierwszy wita w drzwiach, mruczy, pcha sie na kolana. Jak zabiera się kota do adopcji, to Chavez włazi do wszystkich transporterów, bo myśli, że to on...![]()
GILDA - jesienią będzie już rok w schronisku. Krąży między adopcjami, a szpitalikiem. teraz od 2 miesięcy do adopcji, trudny kot 15.08 coraz bliżej jesteśmy z Gildą... to dobry kot, ale umie oddać serce tylko jednej osobie, nie lubi innych kotów
POSEŁ - trudny przypadek 18.05 lubi ludzi, jest miły, ale bojaźliwy
MOZAIKA - od ponad 3 miesięcy do adopcjiNikt jej nie chce! 15.08 powoli się dogadujemy... to kotka , która z perspektywy DT znalazłaby dom ekspresowo...
PCHEŁKA - już ją znacie... bez szans15.08 prawie ja miałam na rękach, nie ma w niej ani krzty agresji, tylko lęk
bardzo pilnie potrzebny jej dom
ELTON - bardzo milutki, ale świeżo w PA więc wystraszony. W przyszłym tygodniu będę widziała coś więcej... 15.08 Wiem więcej... Elton jest bardzo miły dla ludzi, ale nie lubi kotów... Leje wszystkich jak leci
ADOPCJE WARUNKOWE
W byłym boksie "recydywy" wariowała Lalunia. Pokazywałam ją już kilka razy w "najpilniejszych". Darła się, właziła na kraty, wyciągała łapki pod kratami... Lalunia ma 2 lata z kawałkiem i zaraz będzie w schronisku rok![]()
Na leczeniu są też 4-5-miesięczne czarnuszki... miot chyba liczył 5, ale nie wiem. To dwa z nich. Może ktoś się skusi?
Za to do wzięcia jest nadal biszkoptowa persiczka, która siedzi w schronisku od połowy lutego. Ma 12 lat. Arystokratka... Inne koty i psy są jej obojętne. Za ludzmi też nie szaleje, po prostu... jest i pięknie wygląda.
magaaaa pisze:Pójdzie w weekend następny.
Takie koty nie czekają długo na dom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bells, Levika, nfd, puszatek i 45 gości