ale fajnie, że Zuluskowi się podoba

akcja z ćmą przednia. Co te koty widzą w robalach

Cieszę się, że z Sońką już dobrze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asia_Siunia pisze:Wszem obecnym melduję, iż według mojego TZta patrzącego na koty...będzie mroźna i wczesna zimaNa pytanie skąd to wie, odpowiedział "bo koty jedzą głupie i jak już się ofutrzyły! No popatrz, popatrz jakie gęste futra już mają!...a to dopiero wrzesień"
Tak więc jak nic należy już drwa na zimę rąbać i opału więcej kupić....
Puki co u mnie właśnie lunęło...brrr
Georg-inia pisze:Asia_Siunia pisze:Wszem obecnym melduję, iż według mojego TZta patrzącego na koty...będzie mroźna i wczesna zimaNa pytanie skąd to wie, odpowiedział "bo koty jedzą głupie i jak już się ofutrzyły! No popatrz, popatrz jakie gęste futra już mają!...a to dopiero wrzesień"
Tak więc jak nic należy już drwa na zimę rąbać i opału więcej kupić....
Puki co u mnie właśnie lunęło...brrr
Każ TZ-towi wypluwać, trzy razy, przez lewe ramię i co tam jeszcze trzebaja nie chcę zimy, ja się jej boję w nowym miejscu
Asia_Siunia pisze:...wg. mojego TZta "koty wiedzą co robią"....(coś na zasadzie tego kawału o pogodzie i indianach)
Georg-inia pisze:Asia_Siunia pisze:...wg. mojego TZta "koty wiedzą co robią"....(coś na zasadzie tego kawału o pogodzie i indianach)
prawda w tym jest jakaś... nasza Miriam wygląda już jak mop![]()
mam kolegę, który to samo mówi o dziewczynach: że zima ciężka będzie, bo laski więcej jedzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości