Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 01, 2010 22:26 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

bubor pisze:A skądże znowu 8) , Tulec dalej czeka na swój kochający dom :wink:
Powiedzcie sami , czy on wygląda na przytulaka ? :mrgreen:

Obrazek

Czy taką:
Wielbłądzio pisze:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Paweł - zabieraj ją! :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro wrz 01, 2010 22:38 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

To ja już idę spać.
Branoc.

Ciąg dalszy nagabywania jutro.

Bubor, doczekasz się tego, że sama Ci ją przywiozę i dostarczę pod drzwi. Zobaczysz :mrgreen:
Myślę, że kilka osób z miau może potwierdzić fakt, że bywam nieobliczalna 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw wrz 02, 2010 0:24 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Bubor, nie masz wyjścia! 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw wrz 02, 2010 6:29 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

I rozumiem, że jak przyjedziesz z Tulcią to Bubor w ramach rewanżu zaproponuje Ci swoje łózko? :wink:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw wrz 02, 2010 6:48 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

:mrgreen:
Buborek się chyba już czuje osaczony.. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw wrz 02, 2010 8:25 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze:
Alyaa pisze:
alus1 pisze:mając w pamięci poprzednie (sąsiadowo-rurkowe) wyczyny Wielbłądzia dołączam kibicując dalszemu rozwojowi wydarzeń :mrgreen:
A możesz rozwinąć ten temat? Bo ja tu w sumie nowa jestem.... :oops: I nie wiem o so hozi, a brzmi intrygująco :D
Chodzi o wężyka mojego sąsiada z parteru 8) Sąsiad niestety już się wyprowadził i wężyka też ze sobą zabrał.
Radzę przekopać poprzednie części :mrgreen:
Jak tylko znajdę czas to z przyjemnością się przez nie przekopię :)

I czekam na dalszy rozwój Buborowo-Tulcowego związku :mrgreen:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw wrz 02, 2010 8:29 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

AgaPap pisze:I rozumiem, że jak przyjedziesz z Tulcią to Bubor w ramach rewanżu zaproponuje Ci swoje łózko? :wink:

No taką mam przynajmniej nadzieję :smokin:
Hmm, ale do łóżka Pawła z kolei czasami przychodzi z niecnymi zamiarami jego Kropcia: już dwa razy zdarzyło jej się olać mu nogi :roll:
A ja mam działalności szczyli stanowczo dosyć :twisted:

Pozostając w temacie: po nocy olana ściana nad szafkami w kuchni. Wczoraj wieczorem: drzwi do małego pokoju.
UŚPIĘ GO :twisted: :twisted: :twisted:

Tulec znowu uniemożliwił mi przedsenne czytanie. Tym razem książki. Mruczy coraz głośniej i tuli się coraz natrętniej :roll: Ten kot kocha ludzi, garnie się do mnie jak szalona, jest ufna jak mały głupiutki kociak, chociaż głupiutka bynajmniej nie jest.
Nie oddam jej nikomu nieznajomemu i niepewnemu. po prostu nie.

Ale niestety, chyba czeka ją przymusowa przeprowadzka na Drański wybieg. Bo Businka od dwóch dni strajkuje z jedzeniem i jest na mnie wyraźnie obrażona :( ...

Totunia świetnie. Dziś rano wałkowała się po dywanie na pleckach, do góry wszystkimi czterema kołami :D
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw wrz 02, 2010 8:51 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

To widzę, że Totunia jak moja Tośka - zero czytania, bo kotek chce się miziać i szorowanie kotkiem brzuchem do góry po całej podłodze :ryk:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw wrz 02, 2010 8:52 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze:Myślę, że kilka osób z miau może potwierdzić fakt, że bywam nieobliczalna 8)

Szczególnie, gdy prawdę piszesz... :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Czw wrz 02, 2010 8:53 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze:To może wzięłabyś czarne syjamopodobne namolne :mrgreen: ?
To u mnie wtedy na miejsce Macieja zostałaby Tulcia :wink:

Po przeprowadzce zaastanowie sie powaznie :mrgreen:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Czw wrz 02, 2010 8:54 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze: Pozostając w temacie: po nocy olana ściana nad szafkami w kuchni. Wczoraj wieczorem: drzwi do małego pokoju.

Czyli jednak kapcie? :mrgreen:
Kurcze, już miałam nadzieję... :?

Marcelibu

Post » Czw wrz 02, 2010 9:01 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze: Pozostając w temacie: po nocy olana ściana nad szafkami w kuchni. Wczoraj wieczorem: drzwi do małego pokoju.

Tak. Podaruję ci je na Gwiazdkę. Jaki nosisz rozmiar :) ?

Wielbłądzio

Post » Czw wrz 02, 2010 9:11 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:

Tak. Podaruję ci je na Gwiazdkę. Jaki nosisz rozmiar :) ?

Baaardzo duży. Na pewno skórki nie wystarczy!
:mrgreen:

Marcelibu

Post » Czw wrz 02, 2010 9:13 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Starczy, spoko.
A nawet gdyby zabrakło, to na bokach możemy uzupełnić burą ze Złośliwca.

Wielbłądzio

Post » Czw wrz 02, 2010 9:15 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze:Starczy, spoko.
A nawet gdyby zabrakło, to na bokach możemy uzupełnić burą ze Złośliwca.

Marmurek z burymi pręgami nie pasuje :mrgreen: .

Marcelibu

[poprzednia][następna]