Misiu FIP ['] Krawatek FIP ['] Snickers FIP ['] ;(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 01, 2010 17:36 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Może on lubi dopieszczanie? Smutny był, bo byłaś w pracy?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro wrz 01, 2010 18:43 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Tak, on jest wielki pieścioch i tylko chce na kolanka i żeby nim się zajmować.
Niestety, dzisiaj poszłam pierwszy dzień do pracy, ale tylko na dwa tygodnie bo 1/2 etatu.

Gibutkowa, wtedy co pisałam dostał też antybiotyk i Tolfedynę bo miał 40 stopni gorączki.
Dzisiaj nie chciał się nawet bawić i córka mi właśnie podpowiedziała, że może mu jest zimno. :kotek:
Fakt, ciepełko lubi, bo kolanka cieplutkie i myśli, że ja nie mam nic innego do roboty tylko go tulić. :1luvu:
Teraz znowu pojadł suchego i popił śmietanką.
SecretFire pisze:Ja nie chce plakac juz na zas, ale mi sie teraz akurat rozbeczalo. Ten kotek nikomu nic nie zrobil i tak musi cierpiec. Powoli wcale nic juz nie rozumiem.

One wszystkie nic nikomu nie zrobiły, tylko życie obeszło się z nimi w okrutny sposób.
Mateńka - Myszka i jej córeczka Lilunia, moje najdroższe maluszki urodzone na gołym węglu w komórce, [']['] :cry:
Albo Misiu ['] :cry: i jego rodzeństwo, pamiętacie gdzie i w jakich warunkach przyszły na świat. Dobrze, że tam już wszystkie 5 kotek wysterylizowałam i 3 kocury wykastrowałam.
Krawatek znowu się wepchał na kolanka i je ugniata. Zapewnię temu maleństwu wszystko co tylko będzie w mojej mocy. :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro wrz 01, 2010 18:47 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

A ja Ci w tym pomoge, jak tylko bede mogla. Pokochalam je wszystkie i chce, zeby im bylo dobrze. Czy Twoje cale stadko, czy on z ta piekna minka.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro wrz 01, 2010 20:43 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Ty jestes dla nich Aniolkiem ktory rozjasnia ciemna noc!
Za to Cie kochamy :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Czw wrz 02, 2010 0:26 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Aniu nie damy go tak łatwo! Co wetka Pacałowska powiedziała? Bo u niej byłaś, tak?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw wrz 02, 2010 8:31 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

cieple mysli wysylam :1luvu: :1luvu: :1luvu: Krawatku, badz zdrowy, koteczku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw wrz 02, 2010 10:52 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

tez o was cieplo mysle :1luvu: za Krawatka :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Pt wrz 03, 2010 19:38 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Wczoraj byłam z Krawatkiem u wetki, bo jest lichutki. Nie może też się załatwić i ciocia Agatka zrobiła mu lewatywę. Dosłał lek do domu i mam dawać po 1ml raz dziennie. Cały czas go wczoraj pilnowałam i nie zrobił kupy, mimo że wypił jeszcze sporą ilość mleczka.
Dzisiaj jak przyszłam z pracy to kupy nadal nie było i znowu w te pędy do wetki. Znowu lewatywa....
Przyszliśmy do domu, to poszedł do kuwet i zrobił 3 małe kulki, bobki. :(
Cały czas muszę niańczyć, bo nie odstępuje mnie na krok. Tylko na kolanka, a jak nie mam czasu to przychodzi na łóżko i miauczy, żebym przyszła do niego.
Nie bawi się, malutko je, praktycznie cały czas śpi. Teraz śpi u mnie na kolankch i pryka bardzo śmierdząco, to może będzie kupa.
Później jeszcze dam mu ten lek na kupkę.

Mój aniołek kochany... :cry:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt wrz 03, 2010 21:17 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Aniu pomiziaj go extra ode mnie tez. Trudno powiedziec co mu jest. Raz dobrze raz zle. Usciski dla Was.

SecretFire

Post » Pt wrz 03, 2010 22:10 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Na kupala czekamy...
Krawtku nie choruj :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Sob wrz 04, 2010 15:42 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Krawatek nie chce robić kupali. :(

Dzisiaj dałam mu do jedzenia Gerberka z kurczakiem dla dzieci i jadł z taki apetytem, że w te pędy do sklepu po ich zapas. Kupiłam też wołowinki którą też zjadł z apetytem i którą po porcjowałam i do zamrażarki schowałam.

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Nadal się nie chce bawić i tylko by spał. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob wrz 04, 2010 19:10 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Jak dla takiego malucha to naprawde bardzo dziwne. Powinien smigac po mieszkaniu i lapac i muszki i cienie.
Co z niego bedzie? Strasznie sie martwie o bebisia.

SecretFire

Post » Sob wrz 04, 2010 20:00 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

A taki lśniący ,wychuchany!!!
Malenki dalej!-zrób kupalka!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 05, 2010 7:55 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Zrobił długiego i baaaardzo twardego kupala. :ok: Muszę kupić czopki glicerynowe dla niemowląt, to w sytuacji awaryjnej mu zapodam.
Jutro znowu pójdę z nim do wetki, bo tak dalej być nie może!
Dostaje jakiś lek do buzi, parafinę, mleczko...i ma takie straszne zaparcia.

Prężenia łapek już dawno nie zauważyłam, a trząsanie główką było tylko raz, albo tylko raz przyuważyłam.

Nie wstał na śniadanko, ale parę godzin trzeba odczekać po podaniu sterydu, to wtedy przychodzi na jedzonko, a dostał go około 4,30 rano. Wołowinka surowa już czeka uszykowana dla niego.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie wrz 05, 2010 7:59 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Aneczko-RC Fibre doskonale poprawia perystaltykę jelit!!!!!
Koniec z zaparciami,a jak smakuje kotom!!!!
Moje uwielbiają!
Pynia miała przez wiele kat zaparcia,glutki cienkie i twarde,a teraz super!!!
Poproś wetkę,żeby próbki Ci dała-ona droga niemożebnie jest :(
Może te zaparcia to tylko chwilowe,a potem wszystko się unormuje?
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za cudnego kawalera!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia][następna]