Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewaw pisze:Dziewczyny, błagam, nie kłóćcie się...
Przecież najważniejsze są koty i pomoc im, szkoda czasu i nerwów na kłótnie.
J.D. pisze:TO MIEJ W DUPIE GADKI I RÓB SWOJE - NAJWAŻNIEJSZE SĄ KOTY;one nie zawsze wiedzą,że są chore jak są chore ale doskonale wiedzą,że są głodne jak ich nie nakarmisz
J.D. pisze:Teraz to leżę i kwiczę! Facet broni karmicielki: i na dokładkę sam karmiciel!
Chyba się do was przeniosę.
Nie do uwierzenia jaki macie teren bogaty we wspaniałych ludzi!!!!![w tragedie kotów też niestety]Tylko,żebyście potrafili zewrzeć szeregi to moglibyście stworzyć REGION PRZYJAZNY KOTOM.
![]()
![]()
![]()
JEDNAK CAŁKOWITĄ PRAWDĄ JEST TO CO NAPISAŁ WALDEMAR-LUDZIE POWINNI UCZYĆ SIĘ CIERPLIWOŚCI OD KARMICIELEK KOTÓW!!!!
Afatima pisze:Iza, od dawna Ci mówiłam: nie odpowiadaj na zaczepki. Rób swoje i nie daj się prowokować. Wiem, jakie to trudne, ale udało Ci się już i teraz jesteś silniejsza. Twój wątek jest o wolnożyjących kotach w Szczecinie. Nie trać swojego cennego czasu, którego i tak masz niewiele.
Z Nikusia jestem dumna, że chłopczyk przestaje się baćMój synuś kochany, martwiłam się tak bardzo o niego.
panikota pisze:Wróciłam
Jak ostatni, skoro jeszcze Błękitnooka, chyba, że tytuł to "kolorystyczna zmyła" ...
A łódka mi się baaaaaaardzo podoba, ale kurczę ten niebieski
No, nareszcie![]()
![]()
![]()
Pokazałam TŻowi, a on (Izuś, nie obraź się proszę, on się nie zna) - a tu autorowi zbywało zielonego
Chciałam zapytać, czy to co wyczytałam w wątku bazarkowym oznacza, że Alicja kupiła go w opcji Kup teraz, czy nie można już licytować, ale skoro się TŻowi nie podoba, to dupa blada, nie kupię żeby leżał na półce, taki piękny obraz nie może się marnować
I przy okazji obrazów, dlaczego zawsze przygotowujesz je z ramami? Nie żebym miała coś przeciwko, tak pytam ... może ktoś chciałby sobie oprawić na swój sposób, a i dla Ciebie byłoby taniej (zarówno samo przygotowanie obrazu jak i wysyłka bo lżej) ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 305 gości