OTW2-Chorujemy:-(?! Zapraszam na cz.3.Nowa bieda:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 31, 2010 10:17 Re: OTW2-wścieklizna.post 1.Nowe foty Cypiska str.68

Naucz gadziny gotować. Niech raz coś Tobie zrobią.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto sie 31, 2010 10:30 Re: OTW2-wścieklizna.post 1.Nowe foty Cypiska str.68

hanelka pisze:Naucz gadziny gotować. Niech raz coś Tobie zrobią.

oni mi robią...do kuwety jak mam szczęście.I niech tak zostanie :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sie 31, 2010 10:52 Re: OTW2-Smutna tymczasowość:(Czekamy,czekamy na DS!Na szczęście

Poniewaz mnie ponioslo w delegacje az do czwartku, to insulinowy Kostus i zafafluniony Bismarck trafily do sanatorium u ciotki Aski...
Jak moje Kostusiowe sloneczko, poszla insulina bez problemu? A maly zasmarkaniec podejrzany o grzyba dziczy okrutnie?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto sie 31, 2010 11:28 Re: OTW2-Smutna tymczasowość:(Czekamy,czekamy na DS!Na szczęście

Agneska pisze:Poniewaz mnie ponioslo w delegacje az do czwartku, to insulinowy Kostus i zafafluniony Bismarck trafily do sanatorium u ciotki Aski...
Jak moje Kostusiowe sloneczko, poszla insulina bez problemu? A maly zasmarkaniec podejrzany o grzyba dziczy okrutnie?

Poszła,poszła insulinka.Ale ja w nerwach,mały coś zwęszył i musiałam TZ na pomoc z wyrka wzywać :mrgreen: :oops: Wprawy u mnie brak i nawet chrupki nie zmyliły Kostusia. Wygłaskany ,rozmruczał sie. Pobawił sie troszkę.powieszonymi myszkami, zjadł ,zakuwetkował. Nie jest w wielkim stresie.Chyba poznaje zapachy.Nasze takze spokojnie go przyjęły. Wojcio na klatce siedział, a Kostuś spał jak wychodziłam z domu. Kostuś ma oczki spokojne i pięknei wygląda. Ale za diabłą nie ma tkanki tłuszczowej. zenek szczególnie był zajęty oglądaniem kolegi. Co on wyczyniał by dostać sie do środka. Kostek przyjął wszelkie zainteresowanie sobą z wielkim spokojem.

Małe zafaflunione Bisiątko zjadło (ma 4 miski :lol: do wyboru) i dziś dopiero do żwirku polazło.Okropnie mu gra w nosie i gardle.Wziete na kolana mruczy jak najęte.Popuszczone uciekło za kosz do prania.Nawet mnie obfukało przy wyciąganiu. Chudzina jest .Kosteczki stercza. Ale śliczny dzieciak. Bisio będzie mruczakiem wtulajacym sie w ludzia, tylko niech sie przekona do tego. TZ ma przytargać z działki coś psikanego na grzyba i go uraczymy.Moze to lepsze niż smarowanie całego kota maścią. Tylko syk moze go przestraszyc.Ale to mi wylgąda na popchelne ranki, rozdrapane i zainfekowane.Ale ja sie nie znam. Siedzi w kontenerku wciśnięty na końcu. Jednak mruczy jak sie rękę włoży.Mysią bawił się dzisiaj rano.Było słychać bo brzęczy.:lol:
Obrazek

ASK@

Post » Wto sie 31, 2010 12:43 Re: OTW2-Smutna tymczasowość:(Kostuś i Bisiek w gościach:)

Ojej...
Czasem nie wiem, co napisać... :oops:
Obrazek

hanelka

Post » Wto sie 31, 2010 12:47 Re: OTW2-Smutna tymczasowość:(Kostuś i Bisiek w gościach:)

hanelka pisze:Ojej...

coś ty :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto sie 31, 2010 18:19 Re: OTW2-Smutna tymczasowość:(Kostuś i Bisiek w gościach:)

ASK@ pisze:
hanelka pisze:Ojej...

coś ty :mrgreen:

:1luvu: :1luvu: a ja tak sobie czytam czytam i topnieję nad ilością kociego nieszczęścia i szczęścia... :roll:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto sie 31, 2010 20:24 Re: OTW2-Smutna tymczasowość:(Kostuś i Bisiek w gościach:)

majka Bisia zobaczyła 8O jak wylegiwał sie an TZ-cie. On mruczak okropny.Siedzi na kolanach, rozwala sie tylko po brzuszku nie lubi byc ciumciany.Jest ciekawy wszystkiego.
Wieczorna insulina poszła jakoś. Kostusiek poznał Danke.Wywalił sie o góry kołami i czekał na głaski. On myslę,ze pamięta co nie co. Ślicznie dziś mruczał jak go głaskałam.I zawieszoną owieczką pieknie się bawi.
Nasze udaja,ze nie widza i przechodza koło klatki jakby pusta była.
Obrazek

ASK@

Post » Wto sie 31, 2010 21:50 Re: OTW2-Smutna tymczasowość:(Kostuś i Bisiek w gościach:)

Kostuś kochany, Biś słodziak, a Ty dzielna, jak zawsze...

ASK@ pisze:Kostusiek poznał Danke.Wywalił sie o góry kołami i czekał na głaski. On myslę,ze pamięta co nie co. Ślicznie dziś mruczał jak go głaskałam.I zawieszoną owieczką pieknie się bawi.
Koty pamiętają...

ASK@ pisze:Nasze udaja,ze nie widza i przechodza koło klatki jakby pusta była.
Część moich tak się zachowywała przy klatce z maluchami.
Obrazek

hanelka

Post » Śro wrz 01, 2010 9:36 Re: OTW2-Smutna tymczasowość:(Kostuś i Bisiek w gościach:)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro wrz 01, 2010 10:07 Re: OTW2-Smutna tymczasowość:(Kostuś i Bisiek w gościach:)

Co tam słychać na froncie?
Obrazek

hanelka

Post » Śro wrz 01, 2010 10:26 Re: OTW2-Smutna tymczasowość:(Kostuś i Bisiek w gościach:)

Podrowienia dla wszystkich kotów i dla ich Dużej. :kotek:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Śro wrz 01, 2010 10:42 Re: OTW2-Smutna tymczasowość:(Kostuś i Bisiek w gościach:)

Usnęłam wczoraj z Busiem w łóżeczku. Wywalił sie na grzbiet i pomruczał. Bardzo go inetersują nasze koty.Majka ofuczała go i idąc za jej przykładem Zenek także. Busio je,kuwetkuje i siedzi grzecznie nie awanturując sie w swojej samotni. To kochany chłopczyk.Jemu człowieka mocno potrzeba.Mruczy wtedy jak najęty. Jak jest poddenerwowany to bardziej charczy mu w gardle.Ciężko wtedy idzie mu oddychanie. Musiał być mocno zafafluniony zanim trafił do Agi.
Kostuś to przekochany chłopczyk. Insulinkę daję,choć ciągle mam wrazenie ze nie wkuwam sie.On boi się wyciągania z klatki.Wczoraj wpadł Zenek do niej.Bo przecież tam nawet woda lepsza stoi.Kostuś zęby wyszczerzył ale poszedł i w kuwecie się położył. Jemu nasze harpagany nie przszkadzają. Jak ma jeść to je,jak śpi to spi.Lubi sie przyglądać ,obserwować.
Zenuś przytula sie do nas i zaraz leci coś zbroić. Nie ma czasu na nic. Tylko matusia Majusia i miseczka sie liczy. Zaczepiony wykłada sie i pomrukuje .Ale bardziej dla zabawy niż zadowolenia. To nie jest typ na kolankowca. Moze taki będzie u siebie, gdy zostanie od cyca odjęty.Są telefony, ale ja mało do rozstania gotowa.Są i maile, ale ich treśc nie jest przyswajalna dla blondynki.Jak prosze o rozszerzenie wiedzy to już odpowiedzi nie ma!
Bianusia jak to Bianusia. Tydzień dobroci dla ludzia trwa. Daje się głaskać i nawet nadstawia czoło. Ale chyba czuje się zagrożona nowymi przybyszami. Kochana jest z tą niezaleznoscią i tym kokieteryjnym strachem. Tylko kto zechce dzikuna oprócz nas?!Koneserzy mało zaglądaja na ogłoszenia.
Majka jakby złagodniała w swej obronności dziecia wszelakiego. Czasem nawet w towarzystwie inszych kotów zje i wyjdzie udając,ze nie widzi wroga.To kochana kociczka.Bardzo pcha się do łóżka. Zsypia opowiadając caly dzień wtulona w ludzia w zagięciu ręki.Budzi o 4.30 na śniadanie narzekając jaka to głodna. Czasem mam dość jej gadulstwa.Dom,który ją pokocha będzie miał wspaniałego towarzysza do wyrka i do plotkowania.

mimbla dzięki za pozdrówka :1luvu:

wieści od Mikusi:
"" ...
Mikuśka to taki mały wszędobylski, ciekawski i uparty diabełek:) Nie ma takiego miejsca w domu, którego by nie odwiedziła. Jest zainteresowana nawet tym jakk spłukuje się wodę w toalecie :) Siedzi na desce i zagląda do środka :) Muszę pilnowac ją jak małe dziecko, żeby nie zrobiła sobie krzywdy. Wskakuje na zlew i podchodzi blisko kuchenki gazowej (a tam gary z wrzątkiem !), skacze do wanny nie patrząc czy jest pełna wody czy pusta, próbuje jednym skokiem pokonac takie duże odległości, że czasami nie doskoczy i spada na ziemię :( Przed wyjściem do pracy muszę wszystko posprawdzac, żeby brzdąc nie zrobił sobie krzywdy :) Do tego jest takim kochanym kociakiem, ze nie chciałabym żeby wydoroślała chociażby odrobinkę. ..zabiera obierki, bawi się fasolką, ziemniakami, podkrada mięsko, próbuje jeśc z mojego talerza, wchodzi do lodówki. Ostatnio zabrała mi ze stołu kotleta schabowego i uciekła z nim za łóżko. Wygladała przezabawnie bo nie poradziła sobie żeby nieśc go w pyszczku tylko ciągnęła po podłodze:) ..."
Obrazek

ASK@

Post » Śro wrz 01, 2010 15:31 Re: OTW2-Smutna tymczasowość:(Kostuś i Bisiek w gościach:)

Super takie wieści, jak ludź zakochany i świadom niebezpieczeństw :1luvu:

A Kostusiową fotkę jakąś strzelisz? Wycałuję sobie monitor w domu... :mrgreen: :1luvu:
(opcja dodaj kota w pogotowiu)
Obrazek

hanelka

Post » Śro wrz 01, 2010 18:40 Re: OTW2-Smutna tymczasowość:(Kostuś i Bisiek w gościach:)

sa fotki.Tradycyjnie dziecię musi wrzucić. Jesteśmy po insulinie,lekach i teraz dopieszczamy sie.

pilnie nasza pomoc,głosy potrzebne
viewtopic.php?f=1&t=116630&p=6368151#p6368151
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]